Телефон за около 400лв
-
- Регистриран: 30 май 2013, 15:52
Телефон за около 400лв
Добър ден! Предстои ми да си купувам телефон. Но съм в голяма дилема и трябва да реша до около 4 дни най-късно. Та така.. ще подписвам договор с виваком за прочутата оферта от 15лв така или иначе, а с тази програма ми предлагат за 409лв note 3 neo. Харесва ми, но вчера пуснаха за продажба asus zenfone 2 в един сайт с малка надценка на очакваната цена. В Lazada сепродава, но е без ггаранция, което естествено си е за притеснение. Гаранцията на сайтовете не ми е нужна, тъй като една доставка ми струва повече, отколкото ремонта на телефон, но си е сигурност, която съответния сайт гарантира за дадения апарат. Въпросът ми е: според вас да избързам ли да си закупя ноут 3, защото срока за подписване на този договор е до 31 март, или да си подпиша договора без да взимам телефон и да изчакам да обявят за продажба асуса и в други сайтове с гаранция и да си го взема?
Re: Телефон за около 400лв
Аз бих вземал при всички положения операторски телефон по много причини.Още повече,че ще се подписва и договор.
Ако не ти трябват минутите за чужбина, виж и офертата на Мтел - Трансфер Л. Имаш 1200 минути с прехвърляне и 3 гиги нет без разделяне на дневен и нощен трафик!!! Виж и техните смартфон предложения.
Samsung GALAXY S22 Ultra
ASUS има и във вивата, но незнам дали този модел, който търсиш.:)
Re: Re: Телефон за около 400лв
Много са им зле офертите на Ментел.. От смартфоните в средния клас, които предлагат си харесах само HTC 820, другите са меко казано пръчки. G2 и той е до 400 лева, ама доста остаря за съжаление.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Колега
Моя съвет е вземи си Samsung или LG от оператор.
Моя съвет е вземи си Samsung или LG от оператор.
Re: Re: Телефон за около 400лв
А защо не Iphone, HTC, Sony, Lenovo? Или пък Xiaomi, Meizu, Alcatel?