U600
Re: Samsung U600
Нещо май се обърка: каква ОС?
Колегата май има предвид липсата на ОС. Това все пак не ти е някой Сименс - самсунг не са по-лоши от който и да е.
Въпросната Н73 по всяка вероятност е с дисплей на самсунг.
"Сложил секой по един налъм в джоба и писка..."
Чудно ми е ква толкова я наспори с тая 73-ка?
Въпросната Н73 по всяка вероятност е с дисплей на самсунг.
"Сложил секой по един налъм в джоба и писка..."
Чудно ми е ква толкова я наспори с тая 73-ка?
N73 май е с дисплей PHILIPS.
За звъненето зависи коя песен си му задал пример: Кемикъл брадърс - звъни яка работа, но на U2 е малко по-тих.За сензорите не е чак толкоз чувствителен, въпроса е да свикнеш, но не ми се е случило да говоря или правя нещо и той да си сменява както си знае.Относно другите неща, които изказвате аз не съм толкова в час с техническите характеристики, а му се радвам като визия.Повечето функции даже няма и да ги ползвам.Фотоапарат имам от 1000 лв. така че слабо ме вълнува какви снимки ще прави.Просто ме хвана яд, че ми изгоря Нокиата 7373, която беше на 5 месеца и реших да си купя нещо различно от Нокиа.
Здравейте, приятелката ми си взе такъв самсунг ( у600 ) и имам няколко въпроса тъй като аз още не съм виждал телефона. Първо тя казва че има някаква промяна на цветовете на фона при боравене с менюто и дали може това да се оправи и второ при звънене мелодията започва от тиха и после се увеличава , може ли и това да се фиксира по някакъв начин. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 19 юни 2007, 10:48
Аз много се чудя м/у D900 и u600 , понеже разликата в цената им е само 100лв, и искам да си зема някой от 2та, вчера ходих до германос да го видя, хараса ми много, имах забелейка към това че беше чисто нов,а вече му се клатеше капачето,или слайда-нз как се казва точно, някакъв съвет?
Много красив телефон. Вчера го гледах в Германос (само го гледах и почти нищо не можех да направя, защото тия не му бяха сложили СИМ-картата и се видях в чудо) и установих, че софт клавишите...били сензорни!!! Но пък лесно остават пръстови отпечатъци по панела :-( Като характеристики телефонът няма грешка!!!
Май само софт-клавишите.
-
- Регистриран: 19 юни 2007, 10:48
Дали? Защо така мислиш?