U600

miss_extravagance
Регистриран: 17 май 2008, 13:15

Re: Samsung U600

Мнение от miss_extravagance » 17 май 2008, 13:43

Zdraveite na vsi4ki.Nadqvam se,4e 6te namerq nqkoi tuk,koito da mi pomogne.Imam u600 pink i stra6no mi dopada.Vuprosite sa mi,dali ima na4in da si sloja melodiq ot muzikata mi na tezi na suob6teniqta i na alarmata mi?!?Drugoto ne6to e dali ima nqkakuv na4in da si smenq Oranjeviq cvqt na font color? Za6toto tova oranjevo na fona na rozoviq telefon e prostoooo ciganska me4ta :)Sorry ako zadavam retori4ki vuprosi...no naistina imam nujda nqkoi da me pomogne.A i btw,predi da si vzema u600 pink,go gledah i White..e nqma da vi kaja kakva razlika ima m\u dvata.Beliq be6e kato igra4ka.nqkuv plastmasov i ujasno lek...prosto se 4udeh dali ima ne6to v tozi telefon?! Dokato moq e metalen i se use6ta,4e ima6 telefon v djoba..dali e za6toto e po-nova versiqta?Neznam.Blagodarq predvaritelno

mimi_bul_rose
Регистриран: 12 юни 2008, 11:16

Samsung U600 - проблем с микрофона

Мнение от mimi_bul_rose » 12 юни 2008, 11:28

Здравейте, купих си този модел, но имам следния проблем: мисля, че микрофонът е твърде чувствителен - хората, с които разговарям чуват гласа си като ехо, а аз ги чувам по някакъв странен металически начин и със страничен "жужащ" шум.
Навсякъде четох, че качестото на звука на тел-а е хубав, а сега всички, с които разговарям ми казват, че чуват ехото си и странични дразнещи шумове.
Някой имал ли е такъв проблем? Ще трябва да го нося на сервиз, но дали ще ми го настроят както трябва, а и като знам, че го държат по 5 седмици..направо ми дожалява, че го купих.
Чувам, че има някакви кодове за инжерното меню, откъде се настройва микрофона, някой ако знае нещо..ще съм мн. благодарна

kokosan
Регистриран: 22 юни 2008, 18:10

Re: Samsung U600 - проблем с микрофона

Мнение от kokosan » 22 юни 2008, 18:24

Zdraveite,imam seriozen problem s mikrofoniata na "u600",vseki koito govori s men chuva mikrofoniata v telefona si i adski iznervia horata.Zаkupih tel. ot m-tel predi sedmitsa mnogo mi haresva,no tazi mikrofonia me prinujdava da go varna,ako niakoi znae kak da ia premahna kato promenia neshto v nastroikite mi kajete,MOLIA.Niakoi moje li da mi kaje dali e povreda na tel.tazi mikrofonia ili e ot nastroikite.?

mimi_bul_rose
Регистриран: 12 юни 2008, 11:16

Мнение от mimi_bul_rose » 23 юни 2008, 14:11

Моят също го купих от Мтел и е същият проблема. Смених го на втория ден и новият има същия проблем! Ще се водим на сервиз..няма как. Предполагам, че там ще могат да го настроят, защото определно не става въпрос за потребителска настройка.

melek_2905
Регистриран: 24 юни 2008, 15:49

Мнение от melek_2905 » 24 юни 2008, 15:58

tozi telefon prosto e super

SweeT DreaM
Регистриран: 30 мар 2006, 19:45

Мнение от SweeT DreaM » 28 юни 2008, 15:40

И при мен има същия проблем.Намалих звука докато говоряи мисля няма проблем.Явно е при всички У600

Cambodja
Регистриран: 06 яну 2005, 19:17

Мнение от Cambodja » 24 юли 2008, 20:18

Присъединявам се към последните мнения за микрофонията. Вчера го взех от Глобул. Като си намалиш звука ок, но тогава не чуваш отсрещния.
Някакви отзиви по въпроса ?

Cambodja

Мнение от Cambodja » 26 юли 2008, 00:03

Сряда следобеда купих нов телефон от Глобул. В четвъртък беше тестовия му разговор. Леката изненада беше силната микрофония. Звъннах днес сутринта и се разбрахме да го занеса с всички аксесоари. Отивам там, виждат какъв е проблема, че наистина го има и т.н. Следва взимане на същия модел от друг магазин (от Шератон до М. Луиза, центъра на София, няма апарати). Там се пробва телефона уж няма проблем. След 20 мин пак говоря и пак микрофония. Обратно до тоя на Шератон и следва нова дискусия. Донесен е нов от офиса на Аптека. Там са го тествали. Решавам и сега да го тествам и отново микрофония
През цялото време просто исках да си вземат бъгнатите телефони и да си взема друг модел ако е нужно и е по-скъп да доплатя. Да, ама не ! Докато има налични телефони от тоя модел (респективно тая скапана партида), то ще ти се смени с такъв. И то до днес или понеделник. После ако има проблем го вкарват в сервиз. Телефон на ЕДИН ден отива в сервиз. По-добре да си бях взел от заложна. Там поне знам, че ако има проблем сам си си виновен. А ти отиваш в офис на оператора ти и там директно ти дават скапан телефон, който ти не можеш да замениш. Или ако го смениш - то с друг цвят, не този който си искал и поради който малко или много си го взел. Просто ти сменят боклука с боклук. Но не и с друг читав модел.

Поне момичето в офиса бе що-годе отзивчива макар и на нея накрая да й писна. 2 пъти се обади на регионалната си мениджърка, която в никакъв случай не позволяваше да се смени с друг модел. Понеделник чакам да се види дали го има от по-стара партида. Ако не пак явно ще трябва да опираме до КЗП. Скоро ги пуснах заради скапаните им клетки, сега и за телефони ще трябва...

Cambodja

Мнение от Cambodja » 26 юли 2008, 12:37

sberberov каза "
по време на разговор,отключваш клавиатурата,опции
и втората опция е за изключването"

Е не, просто нямам думи, как може да са толкова малоумни...
В магазина една жена с телефон от май месец нямаше проблеми, с графитения също, сега обаче има. И след като направих описаното в цитата микрофонията я НЯМА , обаче гласа отсреща е по-силен и с лек шум. Едното май за сметка на другото.

mimozina
Регистриран: 12 дек 2008, 10:18

Re: батерия и друго

Мнение от mimozina » 12 дек 2008, 10:52

Аз го имам от няколко месеца и до сега не съм имала такива проблеми.Имах единствено проблем с лентовия кабел,смених го,но този телефон го оставям на мира само,когато си лягам.Нямам забавяне,микрофония,не пищи като го зареждам.А и батерията ми е добра.Може би аз случих на апарат-не знам.Много съм доволна.

Отговори