U600
-
- Регистриран: 17 май 2008, 13:15
Re: Samsung U600
Zdraveite na vsi4ki.Nadqvam se,4e 6te namerq nqkoi tuk,koito da mi pomogne.Imam u600 pink i stra6no mi dopada.Vuprosite sa mi,dali ima na4in da si sloja melodiq ot muzikata mi na tezi na suob6teniqta i na alarmata mi?!?Drugoto ne6to e dali ima nqkakuv na4in da si smenq Oranjeviq cvqt na font color? Za6toto tova oranjevo na fona na rozoviq telefon e prostoooo ciganska me4ta :)Sorry ako zadavam retori4ki vuprosi...no naistina imam nujda nqkoi da me pomogne.A i btw,predi da si vzema u600 pink,go gledah i White..e nqma da vi kaja kakva razlika ima m\u dvata.Beliq be6e kato igra4ka.nqkuv plastmasov i ujasno lek...prosto se 4udeh dali ima ne6to v tozi telefon?! Dokato moq e metalen i se use6ta,4e ima6 telefon v djoba..dali e za6toto e po-nova versiqta?Neznam.Blagodarq predvaritelno
-
- Регистриран: 12 юни 2008, 11:16
Samsung U600 - проблем с микрофона
Здравейте, купих си този модел, но имам следния проблем: мисля, че микрофонът е твърде чувствителен - хората, с които разговарям чуват гласа си като ехо, а аз ги чувам по някакъв странен металически начин и със страничен "жужащ" шум.
Навсякъде четох, че качестото на звука на тел-а е хубав, а сега всички, с които разговарям ми казват, че чуват ехото си и странични дразнещи шумове.
Някой имал ли е такъв проблем? Ще трябва да го нося на сервиз, но дали ще ми го настроят както трябва, а и като знам, че го държат по 5 седмици..направо ми дожалява, че го купих.
Чувам, че има някакви кодове за инжерното меню, откъде се настройва микрофона, някой ако знае нещо..ще съм мн. благодарна
Навсякъде четох, че качестото на звука на тел-а е хубав, а сега всички, с които разговарям ми казват, че чуват ехото си и странични дразнещи шумове.
Някой имал ли е такъв проблем? Ще трябва да го нося на сервиз, но дали ще ми го настроят както трябва, а и като знам, че го държат по 5 седмици..направо ми дожалява, че го купих.
Чувам, че има някакви кодове за инжерното меню, откъде се настройва микрофона, някой ако знае нещо..ще съм мн. благодарна
Re: Samsung U600 - проблем с микрофона
Zdraveite,imam seriozen problem s mikrofoniata na "u600",vseki koito govori s men chuva mikrofoniata v telefona si i adski iznervia horata.Zаkupih tel. ot m-tel predi sedmitsa mnogo mi haresva,no tazi mikrofonia me prinujdava da go varna,ako niakoi znae kak da ia premahna kato promenia neshto v nastroikite mi kajete,MOLIA.Niakoi moje li da mi kaje dali e povreda na tel.tazi mikrofonia ili e ot nastroikite.?
-
- Регистриран: 12 юни 2008, 11:16
Моят също го купих от Мтел и е същият проблема. Смених го на втория ден и новият има същия проблем! Ще се водим на сервиз..няма как. Предполагам, че там ще могат да го настроят, защото определно не става въпрос за потребителска настройка.
-
- Регистриран: 24 юни 2008, 15:49
tozi telefon prosto e super
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
И при мен има същия проблем.Намалих звука докато говоряи мисля няма проблем.Явно е при всички У600
Присъединявам се към последните мнения за микрофонията. Вчера го взех от Глобул. Като си намалиш звука ок, но тогава не чуваш отсрещния.
Някакви отзиви по въпроса ?
Някакви отзиви по въпроса ?
Сряда следобеда купих нов телефон от Глобул. В четвъртък беше тестовия му разговор. Леката изненада беше силната микрофония. Звъннах днес сутринта и се разбрахме да го занеса с всички аксесоари. Отивам там, виждат какъв е проблема, че наистина го има и т.н. Следва взимане на същия модел от друг магазин (от Шератон до М. Луиза, центъра на София, няма апарати). Там се пробва телефона уж няма проблем. След 20 мин пак говоря и пак микрофония. Обратно до тоя на Шератон и следва нова дискусия. Донесен е нов от офиса на Аптека. Там са го тествали. Решавам и сега да го тествам и отново микрофония
През цялото време просто исках да си вземат бъгнатите телефони и да си взема друг модел ако е нужно и е по-скъп да доплатя. Да, ама не ! Докато има налични телефони от тоя модел (респективно тая скапана партида), то ще ти се смени с такъв. И то до днес или понеделник. После ако има проблем го вкарват в сервиз. Телефон на ЕДИН ден отива в сервиз. По-добре да си бях взел от заложна. Там поне знам, че ако има проблем сам си си виновен. А ти отиваш в офис на оператора ти и там директно ти дават скапан телефон, който ти не можеш да замениш. Или ако го смениш - то с друг цвят, не този който си искал и поради който малко или много си го взел. Просто ти сменят боклука с боклук. Но не и с друг читав модел.
Поне момичето в офиса бе що-годе отзивчива макар и на нея накрая да й писна. 2 пъти се обади на регионалната си мениджърка, която в никакъв случай не позволяваше да се смени с друг модел. Понеделник чакам да се види дали го има от по-стара партида. Ако не пак явно ще трябва да опираме до КЗП. Скоро ги пуснах заради скапаните им клетки, сега и за телефони ще трябва...
През цялото време просто исках да си вземат бъгнатите телефони и да си взема друг модел ако е нужно и е по-скъп да доплатя. Да, ама не ! Докато има налични телефони от тоя модел (респективно тая скапана партида), то ще ти се смени с такъв. И то до днес или понеделник. После ако има проблем го вкарват в сервиз. Телефон на ЕДИН ден отива в сервиз. По-добре да си бях взел от заложна. Там поне знам, че ако има проблем сам си си виновен. А ти отиваш в офис на оператора ти и там директно ти дават скапан телефон, който ти не можеш да замениш. Или ако го смениш - то с друг цвят, не този който си искал и поради който малко или много си го взел. Просто ти сменят боклука с боклук. Но не и с друг читав модел.
Поне момичето в офиса бе що-годе отзивчива макар и на нея накрая да й писна. 2 пъти се обади на регионалната си мениджърка, която в никакъв случай не позволяваше да се смени с друг модел. Понеделник чакам да се види дали го има от по-стара партида. Ако не пак явно ще трябва да опираме до КЗП. Скоро ги пуснах заради скапаните им клетки, сега и за телефони ще трябва...
sberberov каза "
по време на разговор,отключваш клавиатурата,опции
и втората опция е за изключването"
Е не, просто нямам думи, как може да са толкова малоумни...
В магазина една жена с телефон от май месец нямаше проблеми, с графитения също, сега обаче има. И след като направих описаното в цитата микрофонията я НЯМА , обаче гласа отсреща е по-силен и с лек шум. Едното май за сметка на другото.
по време на разговор,отключваш клавиатурата,опции
и втората опция е за изключването"
Е не, просто нямам думи, как може да са толкова малоумни...
В магазина една жена с телефон от май месец нямаше проблеми, с графитения също, сега обаче има. И след като направих описаното в цитата микрофонията я НЯМА , обаче гласа отсреща е по-силен и с лек шум. Едното май за сметка на другото.
Re: батерия и друго
Аз го имам от няколко месеца и до сега не съм имала такива проблеми.Имах единствено проблем с лентовия кабел,смених го,но този телефон го оставям на мира само,когато си лягам.Нямам забавяне,микрофония,не пищи като го зареждам.А и батерията ми е добра.Може би аз случих на апарат-не знам.Много съм доволна.