U600
Samsung U600
Dobre de! i kato aktiviram java i kakvo?
ima6 li nqkakva ideq za6to ne trugvat tiq igri?
ima6 li nqkakva ideq za6to ne trugvat tiq igri?
Re: Samsung U600
mojete li da mi kajete dali moje da se instalira po nyakukuv na4in ICQ na u600.
blagodarya vi!
blagodarya vi!
Ето това:
http://www.jimm.org/
ще ти свърши работа.
http://www.jimm.org/
ще ти свърши работа.
Аве какво става във Варна го няма никъде тоя телефон.В М-Тел го чакат вече 2-ра седмица,да не идва от луната...Казват че го очакват в цвят златисто кафяв-някой има ли го в такава разцветка че от сега ми се струва малко цигънско сякаш.Аре ако някой знае за какво става дума да пише.
Взех го телефона и много му се кефя,мнооого е як.Аз избрах кафевия цвят че всички са с сивия и за това.Я кажете как се пуска автофокуса и как става връзката с TV-то?
Вчера си купих този телефон и наистина в началото ужасно трудно свикнах със сензорните бутони.
Интересува ме , как да качвам филми , естествено пригодени за GSM? Имам допълнителна памет 512 МБ, но не мога да качвам направо на картата и когато опитам да качвам на телефона естествено ми дава , че няма достатъчно свободна памет.
Интересува ме , как да качвам филми , естествено пригодени за GSM? Имам допълнителна памет 512 МБ, но не мога да качвам направо на картата и когато опитам да качвам на телефона естествено ми дава , че няма достатъчно свободна памет.
за тази цел си взимаш един кард рийдър и слагаш директно на картата, ролята на рийдър може да ти изпълнява и сифров фотоапарат ако имаш
Леле че технология, да се вади всеки път картата....нямам думи......
А с PC Studio-то или някакъв друг софт не става ли?
Напр. ако е с bluetooth и ползваш widcomm драйвери и софт?
А с PC Studio-то или някакъв друг софт не става ли?
Напр. ако е с bluetooth и ползваш widcomm драйвери и софт?
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Този модел а и подобните му- U700 , E840 са готини но по-добре да им се любуваш "от разстояние" :) Шапка им свалям на Самсунг задето внасят иновации и дизаин но реално телефоните им стават само за Блондинки(засега)
Е айде кажете де как се пуска автофокуса,моля който знае да пише.Камерата и разгледах всичко функциии книжката четох но нищо.