Awe az si go kupih tela i si e super qk.
vzeh go za 370 lv kvi 500 mi govorite vie we !
dadoha mi i USB I handsfree samo bez slot karta sam ama i takova 6e s zema.
ina4e tela i super kopuvaite si zaslujava si parite samo vnimavaite s parolite mu ! :)
X700
Re: Samsung X700
ae are ako nqkoi znae kakvo prectavlqva taq slot karta Trans Flash ili koto pi6e na jaka deto se slaga micro SD i kolko MB podyrja GSM-a
ZDR! tozi telefon moje li da sviri MP3-ki za vhodq6ti povikvaniq ot kartata ili trqbva da se prehvurli na pametta na telefona?
-
- Регистриран: 21 май 2006, 00:07
Телефона не поддържа директно използване на паметта на картата, т.е. трябва първо да е в паметта на телефона и след това може да се зададе като тон на звънене. Телефона си има ОК в джоистика, сглобката е перфектна не влиза прах под дисплея заразлика от много хвалените Нокии, много добър дизайн и полезни функции. Х700 работи префектно с microSD/TransFlash карти до 512 ( на мен са ми казали че ако се сложи 1GB може да се затрудни и да запича). Дисплея е отличен(избледнява на слънце незначително и е с ярка и наситена картина), камерата е сравнително добра и за повечето потребители би им вършила идеална работа.
Zdr na vsi4ki.Kupih si telefona predi dva dena i sam mn dovolen ot nego.Super e i osobeno za tezi pari!Ima strahotni funkcii i sa s mn dobro ka4estvo.Ka4vah mp3-ki,kartinki no o6te ne moga d a razbera kak se ka4vat igri.Ako nqkoi znae kak stava da mi pi6i pls!
-
- Регистриран: 31 май 2006, 13:18
abe hora nekoi moje li dami kaje kolko vreme mu darji bateriata,ne6to me samniava tozi telefon,imam go 6 dena i sam go zaradil ve4e 3-ti,govoria ili negovoria ednakvo mu darji,na vas takalie ili ne6to moiata bateria ne e nared,a edin mi kaza e polimerovite baterii im triabva malko vreme zada stignat palniat kapacitet na zariad,niakoi ako znae da pi6e molia???
някой може ли да ми каже бг менюто дали е правено за този телефон или е взето от друг модел.