[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
На еджа от Вива нямам такъв проблем. Я кажете тези с проблемите откъде сте ги купили?
Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Моя е от Мтел.
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
да ви имам проблемите
Еми щом се е появило едновременно значи е причинено от неква комуникация или ъпдейт, най-вероятно от производителя, значи до 1-2 дена ще го фиксират също едновременно, кво толкова му се връзвате.
Re: да ви имам проблемите
Връзват се щото телефоните не струват 50 лв. и никой не очаква подобни изпълнения от страна на така наречените първи. ;)
Re: да ви имам проблемите
Колега, коментари от сорта "най-вероятно" и "може би" не помагат на никой. След като нямаш апарата и не те вълнува проблема защо пишеш в темата. Аз съм помолил да се включват хора, които ще кажат нещо конкретно по въпроса или имат отношение, а не такива за които няк'ви си два бутона изчезват от смарт за 1300лв и не им дреме.
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
Re: Re: да ви имам проблемите
[Quote]коментари от сорта "най-вероятно" и "може би" не помагат на никой след като нямаш апарата[/Quote]
E ти, krasengol и KOBRETЕ като имате апарата това помага ли ви да разберете какво е станало?
Защо не си написал да коментират само тия, които го имат.
И тия дето го имат други идеи освен от сорта "най-вероятно" и "може би" имат ли?
Кво му се връзваш толкова - нали е в гаранция. Радвай се, че ще ти дадат нов или ще ти върнат парите. Потребителите си блъскат главите да измислят начин сами да си развалят телефоните, че да им ги сменят, а ти в тая идеална рекламационна ситуация си се паникьосал и се притесняваш.
E ти, krasengol и KOBRETЕ като имате апарата това помага ли ви да разберете какво е станало?
Защо не си написал да коментират само тия, които го имат.
И тия дето го имат други идеи освен от сорта "най-вероятно" и "може би" имат ли?
Кво му се връзваш толкова - нали е в гаранция. Радвай се, че ще ти дадат нов или ще ти върнат парите. Потребителите си блъскат главите да измислят начин сами да си развалят телефоните, че да им ги сменят, а ти в тая идеална рекламационна ситуация си се паникьосал и се притесняваш.
-
- Регистриран: 14 апр 2011, 19:30
Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
И на мен ми се случи снощи😂И сега какво чакаме ъпгрейд така ли ???
-
- Регистриран: 14 апр 2011, 19:30
Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Обаче забележете в един и същи ден на всички се е получил този дефект.Значи е масово ще го оправятт!!
Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Поне в xda форума така пишеше-да чакаме ъпдейт,макар,че имало фикс за тези с root. Няма друго за момента.
Това е, че аз нито съм правил някакъв ъпдейт, то имаше само един от април и сега изведнъж бааам-започват да изчезват неща. То на този принцип днес може и снимките и контактите да изчезнат.
Незнам дали биха го сменили ако е в гаранция.
Чудя се дали ресет към фабрични ще помогне.
Това е, че аз нито съм правил някакъв ъпдейт, то имаше само един от април и сега изведнъж бааам-започват да изчезват неща. То на този принцип днес може и снимките и контактите да изчезнат.
Незнам дали биха го сменили ако е в гаранция.
Чудя се дали ресет към фабрични ще помогне.
Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Става още по-интересно, днес обикалях магазините с моята приятелка за да и вземем Edge(още един до скоро заклет HTC фен си смени вярата;)) И докато открием търсения цвят обиколихме доста магазини и в нито един от тях тестовите бройки нямаха бутончето за спиране на данните(woo). Този който купихме изкаран от кутия разбира се си имаше, както и моя за сега.
Но явно положението е широко разпространено. Което е доста странно, но поне аз не виждам да е голяма драма. В смисъл със сегашните планове дори не съм се замислял да си спирам нета, а и при възникване на "проблема" ще се прави вместо с един, с два клика. Чудна работа, но вероятно скоро всичко ще се върне по старо му.
Но явно положението е широко разпространено. Което е доста странно, но поне аз не виждам да е голяма драма. В смисъл със сегашните планове дори не съм се замислял да си спирам нета, а и при възникване на "проблема" ще се прави вместо с един, с два клика. Чудна работа, но вероятно скоро всичко ще се върне по старо му.