[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
[Quote]Чудна работа, но вероятно скоро всичко ще се върне по старо му. [/Quote]
/OFF
По целият свят мобилните оператори са платили на Самсунг да махнат бутона, за да могат да вземат повече парички от клиентите си... (woo)
/OFF
По целият свят мобилните оператори са платили на Самсунг да махнат бутона, за да могат да вземат повече парички от клиентите си... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Абе възможно е :)
Ама на нашите оператори каква ли ще им е файдата с неограничените планове, те по-скоро предпочитат да не си изразходваш целия нет.
Ама на нашите оператори каква ли ще им е файдата с неограничените планове, те по-скоро предпочитат да не си изразходваш целия нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Нека хората с проблема да споделят версията на софта, с която са и дали са си размествали бутоните или си ги ползват както са. Моята версия е LRX22G.G920FXXU1AOE3 а бутоните аз лично съм ги подредил по мой начин. Засега нямам проблем.
PS Ядрото е от 6-ти май.
PS Ядрото е от 6-ти май.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
При мен версията е малко по-различна-
LRX22G.G920FXXU1AODG
Ядрото е от 22 април.
Все още проблема е налице.
LRX22G.G920FXXU1AODG
Ядрото е от 22 април.
Все още проблема е налице.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Доколкото прочетох из нета проблемът е от ъпдейт на Samsung Text to speech. Тъй като аз съм деактивирал акаунта на самсунг както и самсунг магазина при мен въпросното приложение не се е ъпдейтнало и бутоните са си на място. Естествено не мога да знам дали е от това. При мен версията на това приложение е 201501012, не е ъпдейтвано и не може да се деактивира за съжаление. Виж при теб как е и ако има инсталирани актуализации ги махни и рестартирай телефона после като всичко го правиш при спрян нет за да не се ъпдейтне пак. Така ще може да се потвърди причината за проблема. Ако ти е на български телефона приложението се казва "Ядро за синтез на реч от Samsung"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Да, беше се ъпдейтнало. Вернах го на първоначалната версия и рестартирах 1,2,3 пъти. Няма резултат за момента.
Все пак благодаря.
Все пак благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Айде и на мен ми изчезнаха :)
Не допускам, че Самсунг нарочно премахват бързите бутони, въпреки прекалено синхронния начин по който изчезват. Та да видим след колко време ще ги върнат.
Не допускам, че Самсунг нарочно премахват бързите бутони, въпреки прекалено синхронния начин по който изчезват. Та да видим след колко време ще ги върнат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Аз ви казвах, ама вие - "голяма работа". Не е кой знае какво, но сега или няма изобщо да спираш данните,като мен, което ще харчи батерия, или ще цъкаш из настройките. Някой беше казал, че вместо един клик, ще са два. Да ама не - три са :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Или си свали widget от Store-а?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Отдавна съм го пробвал. По назад в темата съм писал - уиджетите за мобилни данни не работят. Единствения вариант за контрол на данните е през основните настройки.