[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от nikolaiii » 17 юни 2015, 08:57

Естествено, че е софтуерен проблем. Ще го оправят, не е болка за умиране. Направо се чудя, колко дребни неща се обсъждат все едно идва края на света.
Давайте го малко по-лежерно, нищо фатално не се е случило.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от xpuc4o » 17 юни 2015, 09:22

Колега, дали сме по близо 1400лв за апарата и повярвай-всеки бъг (поне за мен) е от значение. Не умаловажавай проблемите на останалите-всеки си решава какво е важно за него.
Колкото до бутона за мобилни данни-на предишната страница колегата даде решение-има линк от който дръпвате ап,инсталирате,влизате в него и активирате бързия бутон и той се появява. Дори и след деинсталиране на апа той си остава. За другите бутони все още няма решение, но те не са от такова значение.

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от zlostorko » 17 юни 2015, 09:38

Ама този бутон някой ползва ли го изобщо? Не виждам причина да си изключвам данните... дали сте 1400лв за телефон и сте на план с 200мб ли?

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от board » 17 юни 2015, 10:37

[Quote]Аз ви казвах, ама вие - "голяма работа". Не е кой знае какво, но сега или няма изобщо да спираш данните[/Quote]
Ами казал съм "голяма работа", точно защото за мен е някаква дреболия. При наличните ми 10GB, не съм се и замислял да спирам нета някога, а ако нещо ми потрябва, ще изгубя 2 секунди да направя 3 клика.
Но все пак е неприятно да загубиш каквато и да е функционалност.

OrionBG
Регистриран: 28 май 2004, 15:45

Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от OrionBG » 17 юни 2015, 11:21

Моето S6 си има всичките бутони но така или иначе през живота си не съм спирал Датата на който и да било апарат... Ако на някой са му малко мегабайтите ми да си смени договора! Целия интернет е пламнал за няколко бутончета, които така или иначе се ползват от дъжд на вятър! Ще ги върнат при следващите ъпдейти... Стига сте плакали!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите!

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от nmnikolov » 17 юни 2015, 11:40

[Quote]Стига сте плакали!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите![/Quote]
Хаха сериозно? Я питай акционерите последната 1 година дали потребителите не карат влака и дали Samsung не са на тръни при такава загуба на пазарен дял!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от KOBRETI » 17 юни 2015, 11:47

Аз пак да попитам - за какво го ползвате този бутон въобще???

Когато имаш ВиФи, данните си спират сами и не се ползват...

Бутонът има смисъл единствено когато нямаш ВиФи и искаш да си спреш нета?!?!

От какъв зор ще си спирате нета на телефона??? За да го ползвате като нокиа с фенерче ли?

Сериозно питам - каква е причината да си спирате данните, докато нямате ВиФи?

xpuc4o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от xpuc4o » 17 юни 2015, 11:57

Заради едно нещо, колега, на което му викат "живот на батерията". Аз в работата нямам достъп до Wifi. Не разбирам какво се заяждате, при положение, че нито имате проблема, нито ви интересува. Мисля, че това е форум, нали? А на тези места хората споделят за проблеми и новини. Мисля, че не е редно някой си там, да ми казва какво да коментирам или от какво да се интересувам. На тези, които не им харесва, изборът е прост- не пишете в темата. За мен са излишни тези заяжданици. И не, нета ми е 5GB и не го спирам, за да пестя от трафика; )
Айде със здраве!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от board » 17 юни 2015, 12:28

Не се заяждаме и ние споделяме мнението си за проблема, както го правиш и ти. Както на теб ти е странно, че за нас не е от голямо значение, така и на нас ни е странно, колко голям проблем се явява за други хора. Различни хора, различни гледни точки.

А защо смяташ, че живота на батерията се удължава при спирането на мобилните данни, при положение, че телефона пак си комуникира постоянно със същите мобилни клетки? Ако ползваш интернет вдигаш консумацията, ако не ползваш, не я вдигаш.

xpuc4o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!

Мнение от xpuc4o » 17 юни 2015, 12:42

Точно като заяждане са последните коментари, без твоя. Консумира повече, защото приложенията постоянно се актуализират(едит: обновяват). Работата ми не ми позволява да си разцъквам фейс или подобни, само в почивките. Тъпо е ако някой ми пише и аз не отговарям 2 часа. Така съм преценил, така го използвам.
Ако ви махнат wifi бутона, дали пак няма да ви дразни?
Аз ви се чудя - ако не е важен за какво са тогава бързите бутони-дирекно да ги махат, че заемат излишно място ;)
А и не само един бутон е изчезнал, а няколко.
П.с. Проблема се реши назад в темата.

Отговори