[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Естествено, че е софтуерен проблем. Ще го оправят, не е болка за умиране. Направо се чудя, колко дребни неща се обсъждат все едно идва края на света.
Давайте го малко по-лежерно, нищо фатално не се е случило.
Давайте го малко по-лежерно, нищо фатално не се е случило.
Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Колега, дали сме по близо 1400лв за апарата и повярвай-всеки бъг (поне за мен) е от значение. Не умаловажавай проблемите на останалите-всеки си решава какво е важно за него.
Колкото до бутона за мобилни данни-на предишната страница колегата даде решение-има линк от който дръпвате ап,инсталирате,влизате в него и активирате бързия бутон и той се появява. Дори и след деинсталиране на апа той си остава. За другите бутони все още няма решение, но те не са от такова значение.
Колкото до бутона за мобилни данни-на предишната страница колегата даде решение-има линк от който дръпвате ап,инсталирате,влизате в него и активирате бързия бутон и той се появява. Дори и след деинсталиране на апа той си остава. За другите бутони все още няма решение, но те не са от такова значение.
Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Ама този бутон някой ползва ли го изобщо? Не виждам причина да си изключвам данните... дали сте 1400лв за телефон и сте на план с 200мб ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
[Quote]Аз ви казвах, ама вие - "голяма работа". Не е кой знае какво, но сега или няма изобщо да спираш данните[/Quote]
Ами казал съм "голяма работа", точно защото за мен е някаква дреболия. При наличните ми 10GB, не съм се и замислял да спирам нета някога, а ако нещо ми потрябва, ще изгубя 2 секунди да направя 3 клика.
Но все пак е неприятно да загубиш каквато и да е функционалност.
Ами казал съм "голяма работа", точно защото за мен е някаква дреболия. При наличните ми 10GB, не съм се и замислял да спирам нета някога, а ако нещо ми потрябва, ще изгубя 2 секунди да направя 3 клика.
Но все пак е неприятно да загубиш каквато и да е функционалност.
Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Моето S6 си има всичките бутони но така или иначе през живота си не съм спирал Датата на който и да било апарат... Ако на някой са му малко мегабайтите ми да си смени договора! Целия интернет е пламнал за няколко бутончета, които така или иначе се ползват от дъжд на вятър! Ще ги върнат при следващите ъпдейти... Стига сте плакали!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите!
Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
[Quote]Стига сте плакали!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите![/Quote]
Хаха сериозно? Я питай акционерите последната 1 година дали потребителите не карат влака и дали Samsung не са на тръни при такава загуба на пазарен дял!
Самсунг казва кой ще кара влака, не потребителите![/Quote]
Хаха сериозно? Я питай акционерите последната 1 година дали потребителите не карат влака и дали Samsung не са на тръни при такава загуба на пазарен дял!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Аз пак да попитам - за какво го ползвате този бутон въобще???
Когато имаш ВиФи, данните си спират сами и не се ползват...
Бутонът има смисъл единствено когато нямаш ВиФи и искаш да си спреш нета?!?!
От какъв зор ще си спирате нета на телефона??? За да го ползвате като нокиа с фенерче ли?
Сериозно питам - каква е причината да си спирате данните, докато нямате ВиФи?
Когато имаш ВиФи, данните си спират сами и не се ползват...
Бутонът има смисъл единствено когато нямаш ВиФи и искаш да си спреш нета?!?!
От какъв зор ще си спирате нета на телефона??? За да го ползвате като нокиа с фенерче ли?
Сериозно питам - каква е причината да си спирате данните, докато нямате ВиФи?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Заради едно нещо, колега, на което му викат "живот на батерията". Аз в работата нямам достъп до Wifi. Не разбирам какво се заяждате, при положение, че нито имате проблема, нито ви интересува. Мисля, че това е форум, нали? А на тези места хората споделят за проблеми и новини. Мисля, че не е редно някой си там, да ми казва какво да коментирам или от какво да се интересувам. На тези, които не им харесва, изборът е прост- не пишете в темата. За мен са излишни тези заяжданици. И не, нета ми е 5GB и не го спирам, за да пестя от трафика; )
Айде със здраве!
Айде със здраве!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Не се заяждаме и ние споделяме мнението си за проблема, както го правиш и ти. Както на теб ти е странно, че за нас не е от голямо значение, така и на нас ни е странно, колко голям проблем се явява за други хора. Различни хора, различни гледни точки.
А защо смяташ, че живота на батерията се удължава при спирането на мобилните данни, при положение, че телефона пак си комуникира постоянно със същите мобилни клетки? Ако ползваш интернет вдигаш консумацията, ако не ползваш, не я вдигаш.
А защо смяташ, че живота на батерията се удължава при спирането на мобилните данни, при положение, че телефона пак си комуникира постоянно със същите мобилни клетки? Ако ползваш интернет вдигаш консумацията, ако не ползваш, не я вдигаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Точно като заяждане са последните коментари, без твоя. Консумира повече, защото приложенията постоянно се актуализират(едит: обновяват). Работата ми не ми позволява да си разцъквам фейс или подобни, само в почивките. Тъпо е ако някой ми пише и аз не отговарям 2 часа. Така съм преценил, така го използвам.
Ако ви махнат wifi бутона, дали пак няма да ви дразни?
Аз ви се чудя - ако не е важен за какво са тогава бързите бутони-дирекно да ги махат, че заемат излишно място ;)
А и не само един бутон е изчезнал, а няколко.
П.с. Проблема се реши назад в темата.
Ако ви махнат wifi бутона, дали пак няма да ви дразни?
Аз ви се чудя - ако не е важен за какво са тогава бързите бутони-дирекно да ги махат, че заемат излишно място ;)
А и не само един бутон е изчезнал, а няколко.
П.с. Проблема се реши назад в темата.