[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
xpuc4o актуализирай си ръчно приложенията през WiFi като толкова много ти се обновяват сами през мобилния интернет.
Аз интернет ползвам активно от над 5 години насам и никога не съм спирал мобилен интернет, за да пестя трафик за каквото и да е.
Отделно, че Google Play има опция да си го настроиш да се актуализират приложенията само през WiFi (по подразбиране е така).
Това са типично ученическите телефони: има телефон за 1500 лв., ама няма пари за мобилен интернет, както и няма ваучер да звънне сигурно :D
Аз интернет ползвам активно от над 5 години насам и никога не съм спирал мобилен интернет, за да пестя трафик за каквото и да е.
Отделно, че Google Play има опция да си го настроиш да се актуализират приложенията само през WiFi (по подразбиране е така).
Това са типично ученическите телефони: има телефон за 1500 лв., ама няма пари за мобилен интернет, както и няма ваучер да звънне сигурно :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Моя е грешката-не се изразих правилно. Да се обновяват, имах предвид. В работата нямам достъп до wifi.
И ще те помоля да се научиш да четеш, преди да коментираш :D Писал съм,че не пестя трафик, колега, а БАТЕРИЯ ;)
И ще те помоля да се научиш да четеш, преди да коментираш :D Писал съм,че не пестя трафик, колега, а БАТЕРИЯ ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Най-голям консуматор на батерия е самия дисплей, а не мобилния интернет както си мислиш.
Дори да го изключиш ще спестиш най-много 1% на час, което не е нищо особено.
Дори да го изключиш ще спестиш най-много 1% на час, което не е нищо особено.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Ееее това не го знаех :D
Само незнам кога казах, че са най-големия консуматор мобилните данни :)
Казвам, че обновяването е проблема,колега. То ти дърпа от батерията. Дали ме разбра вече?
Само незнам кога казах, че са най-големия консуматор мобилните данни :)
Казвам, че обновяването е проблема,колега. То ти дърпа от батерията. Дали ме разбра вече?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Еми аз и Wi-Fi-я никога не го изключвам :) Но виж за бутончето за звука и донякъде скрийн миръринга би ми било мъчно ;)
Аз не мисля, че за някой е ОК да изчезва която и да е функция. Просто като в нета се коментира колко огромен проблем е това, е нормално да има и хора смятащи, че прекалено много се драматизира за подобно нещо. В други форуми съм срещал коментари от рода, как ще си връщат телефоните и т.н ... за това че нямат няколко бързи бутончета за няколко дни/седмици, докато се фиксира проблема, айде стига.
Аз не мисля, че за някой е ОК да изчезва която и да е функция. Просто като в нета се коментира колко огромен проблем е това, е нормално да има и хора смятащи, че прекалено много се драматизира за подобно нещо. В други форуми съм срещал коментари от рода, как ще си връщат телефоните и т.н ... за това че нямат няколко бързи бутончета за няколко дни/седмици, докато се фиксира проблема, айде стига.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Е, чак да го връщам няма. Знам, че ще ума ъпдейт.Но докато той дойде вече решихме проблема с едно приложение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
На кое обновяване ти дърпа батерията, че не разбрах?
Програмите от Google Play се актуализират през WiFi, когато имаш налична такава безжична мрежа (по подразбиране настройката е такава).
Това, че като си включиш мобилния интернет (или не го спираш) горе ти показва, че има еди колко си програми, които имат нови версии - НЕ значи, че непременно сами се обновяват (освен, ако не си променял настройката на Google Play да ги обновява и през мобилен интернет).
И отново да питам кое "обновяване" ти дърпа от батерията?
Програмите от Google Play се актуализират през WiFi, когато имаш налична такава безжична мрежа (по подразбиране настройката е такава).
Това, че като си включиш мобилния интернет (или не го спираш) горе ти показва, че има еди колко си програми, които имат нови версии - НЕ значи, че непременно сами се обновяват (освен, ако не си променял настройката на Google Play да ги обновява и през мобилен интернет).
И отново да питам кое "обновяване" ти дърпа от батерията?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Колега, давам ти пример, защото не можеш да ме разбереш- фейса за да ти изписва кой какво/кого е лайкнал или писал, или поканил, или шернал и т.н, какво прави според теб? Май се обновяваше(refresh-ва), нали? Неслучайно ако ползваш социални мрежи в мениджъра на батерията ще са сред първите места, по ползване на батерия.
Не говоря за актулизация към нова версия на апа.
Не говоря за актулизация към нова версия на апа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Facebook го разкарах отдавна. Още от първите версии на приложението до ден днешен е тромаво/тежко и гълта доста RAM и хаби батерията. Това няма нищо общо с мобилния интернет, нито с S6/Edge.
Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона. Ако толкова ти е притрябвал ползвай десктоп версията през браузър, а не допълнително инсталирано приложение.
Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона. Ако толкова ти е притрябвал ползвай десктоп версията през браузър, а не допълнително инсталирано приложение.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Проблема е, че и в това копират ябълките, защото и айфона няма shortcut за 3G-то :D :D
Края на месеца ще излезне ъпдейта за този проблем, ама вкуса от глупавите номера на самсунг си остава..
Края на месеца ще излезне ъпдейта за този проблем, ама вкуса от глупавите номера на самсунг си остава..