[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Изобщо не е тромаво-явно не ползваш S6 :) "Това няма нищо общо с мобилния интернет, нито с S6/Edge"-ти имаш ли телефона, че ми казваш какво има?
"Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона."-колега, с теб не става диалог, навъртял си си на пръста,че трябва да спориш с някой и това си е.
И "камоли" се пише отделно ;)
"Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона."-колега, с теб не става диалог, навъртял си си на пръста,че трябва да спориш с някой и това си е.
И "камоли" се пише отделно ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Отново съм аз от Испания ползвам S6 edge и искам да ви кажа че аз ползвам неограничен достъп Интернет и обаждания не ми е проблем да стои постоянно включен. Въпроса е принципен не може да си дал 1000 евро за телефон който го хвалят че е най добрият на пазара и изведнъж изчезват бутони , днес бутони утре може нещо друго по лично.На мен също ми мина през ума да го върна и то защото ме дразнят именно тези дребни работи със изчезването на бутони един телефон от този най висок клас трябва да работи безупречно. А до колкото се отнася това дали да ползваш бутона или не това си е личен избор. Например когато пътувам и прекосявам цяла Европа ако не изключа роуминга и интернета минавайки през Франция, Монако, Италия ще ми доиде сметка над 500 евро . За това този бутон е хубаво да си бъде на мястото. Благодаря ви
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
[Quote]Facebook го разкарах отдавна. Още от първите версии на приложението до ден днешен е тромаво/тежко и гълта доста RAM и хаби батерията. Това няма нищо общо с мобилния интернет, нито с S6/Edge.[/Quote]
Може да е тежко, но повечето хора го ползват. Аз го имам, но не го ползвам редовно, а много рядко.
[Quote]Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона. [/Quote]
Телефона си е негов и щом иска, ще си го инсталира. Дал е една камара пари човека и освен за работа се очаква да му доставя, и някакво удоволствие в свободното време. Много хора разпускат във Facebook!
Иначе да дадеш толкова пари и накрая да ти липсва някаква функция, която си свикнал да имаш - било тя нужна или не, не е добре! Ясно е, че проблема, ще бъде фикснат, но похабените нерви...(whistle)
Може да е тежко, но повечето хора го ползват. Аз го имам, но не го ползвам редовно, а много рядко.
[Quote]Така, че никой насила не те кара да ползваш Facebook, камоли да го имаш инсталиран на телефона. [/Quote]
Телефона си е негов и щом иска, ще си го инсталира. Дал е една камара пари човека и освен за работа се очаква да му доставя, и някакво удоволствие в свободното време. Много хора разпускат във Facebook!
Иначе да дадеш толкова пари и накрая да ти липсва някаква функция, която си свикнал да имаш - било тя нужна или не, не е добре! Ясно е, че проблема, ще бъде фикснат, но похабените нерви...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
[Quote]Ванката:
Телефона си е негов и щом иска, ще си го инсталира.[/Quote]
Щом това приложение му харчело батерията, когато се обновявали статусите в facebook или там, ако му пише някой на стената ... по-лесно било да си спира изцяло мобилния интернет, защото това щяло да му спести много батерия (woo)
Не виждам логика в това хем да имаш инсталирано приложението, хем да го осакатяваш и оставяш без интернет, за да спестиш 1% на час батерия. То се губи смисъла да имаш нещо, което не можеш да ползваш пълноценно, а само от време на време (в случая хрисчо) ръчно да си пускал интернет, заради facebook-а (или което ще да е друго приложение), т.е. да "хвърли едно око" и после пак да го спира.
Затова му казах, че няма смисъл да го има инсталирано и да си спира интернета, а по-добре да го ползва през браузър и да е с постоянно включен интернет.
Телефона си е негов и щом иска, ще си го инсталира.[/Quote]
Щом това приложение му харчело батерията, когато се обновявали статусите в facebook или там, ако му пише някой на стената ... по-лесно било да си спира изцяло мобилния интернет, защото това щяло да му спести много батерия (woo)
Не виждам логика в това хем да имаш инсталирано приложението, хем да го осакатяваш и оставяш без интернет, за да спестиш 1% на час батерия. То се губи смисъла да имаш нещо, което не можеш да ползваш пълноценно, а само от време на време (в случая хрисчо) ръчно да си пускал интернет, заради facebook-а (или което ще да е друго приложение), т.е. да "хвърли едно око" и после пак да го спира.
Затова му казах, че няма смисъл да го има инсталирано и да си спира интернета, а по-добре да го ползва през браузър и да е с постоянно включен интернет.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Нали осъзнаваш, че всеки телефон точи осезаемо повече батерия, когато е свързан към интернет от ператора, без значение дали го бъзикаш или не? Преди около месец и половина пътувах 4 часа с влак, през което време нямах нужда от интернет и го спрях за първи път от много време. С изпозлване на Spotify през цялото време батерият ами беше паднала точно 5 процента. Тогава все още изпозлвах активно Google Play Services и 5 процента за 4 часа ми се струваше направо идеално.
Вече не е толкова тежък фейса :) Иначе с риска да бъде доста нападан считам, че Андроид без постоянен достъп до Интернет е инвалидна операционна система :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Че то и звъненето, вибрацията също хабят батерия - защо не спреш и тях? Както и дисплея да му намалиш яркостта до край (включително и Ultra Power Saving) и да си го ползваш като Nokia с фенерче.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
В края на краищата тия телефони са създадени да се ползват активно. Какъв е проблема, че батерията, ще пада малко по-бързо? Има си безжично зарядно, което зарежда бързо батерията.
Иначе от Samsung споменават ли нещо за скорощен ъпдейт да фикснат проблема? Лично не ме засяга, но една клиентка се беше засилила тия дни да взема S6 edge от Mtel с план безкрай.
Иначе от Samsung споменават ли нещо за скорощен ъпдейт да фикснат проблема? Лично не ме засяга, но една клиентка се беше засилила тия дни да взема S6 edge от Mtel с план безкрай.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Точно това им се чудя? Спирал и пускал интернета, за да пести батерия :S Без бутона за мобилни данни трябвало да цъкне 3 пъти вместо 1 път :X
Какъв е смисъла да имаш телефон за 1500 лв., за да го ползваш като такъв от 50 лв.?
Какъв е смисъла да имаш телефон за 1500 лв., за да го ползваш като такъв от 50 лв.?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
centur, честно не разбирам какво се опитваш да кажеш във всичките си постове, кой кое да си включи и изключи, кой кое приложение да ползва или не... какво общо има с обсъжданата тема
[Quote]На мен също ми мина през ума да го върна и то защото ме дразнят именно тези дребни работи със изчезването на бутони един телефон[/Quote]
nedkar наистина най-добре е да го върнеш, голям проблем е спирането на интернета да ти отнема вместо една цели три секунди и не би трябвало да се толерира.
[Quote]На мен също ми мина през ума да го върна и то защото ме дразнят именно тези дребни работи със изчезването на бутони един телефон[/Quote]
nedkar наистина най-добре е да го върнеш, голям проблем е спирането на интернета да ти отнема вместо една цели три секунди и не би трябвало да се толерира.