[Quote]board:
centur, честно не разбирам какво се опитваш да кажеш[/Quote]
Опитвам се да кажа, че не е чак такъв проблем да ти "изчезне" бутона за мобилните данни след като имаш алтернативен начин да си спираш мобилния интернет от настройките на телефона. Да, вместо 1 път ще цъкнеш 3 пъти - брей то голямо чудо, ако цъкнеш 3 пъти ще си преумориш пръста сигурно.
Някои (като хрисчо) се опитват да го изкарат като най-големия проблем на света, защото щяло да им хаби батерията.
Другия пък пестил батерията докато пътувал във влак ...
По-смешни оправдания не бях чувал. Ще дадеш 1500 лв. за телефон, който няма достъп до интернет, защото собственикът му решил да пести батерията и сега като му махнали бутона (който така или иначе ще го "върнат" в бъдеще) много трудно било да цъкне 3 пъти вместо 1 път.
[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Колега, незнам за модераторите, но според мен си за много голям бан. Последните ти няколко мнения нямат нищо общо с темата. И за да разбереш каква е причината да съм бесен ми прочети мненията и спри да се заяждаш. Писал съм, че не мога да ползвам или разцъквам телефона си, освен в почивките,като съм на работа. Имам 5 такива на ден. Писал съм, че не искам като ми пишат, независимо дали през социална или месинджъри, да не им отговарям по 2 часа, а да съм online. Съответно трябва да прецъквам бутона по повече от 6-7 пъти на ден (поне).
И последно-ако ми кажеш, че активен фейс ти дърпа само по 1%, значи трябва да си свериш информацията.
"По-смешни оправдания не бях чувал. Ще дадеш 1500 лв. за телефон, който няма достъп до интернет, защото собственикът му решил да пести батерията и сега като му махнали бутона (който така или иначе ще го "върнат" в бъдеще) много трудно било да цъкне 3 пъти вместо 1 път."
-Темата е за хора, които искат да помогнат или заинтересовани. А не за такива, които умаловажават мнението на останалите!
И последно-ако ми кажеш, че активен фейс ти дърпа само по 1%, значи трябва да си свериш информацията.
"По-смешни оправдания не бях чувал. Ще дадеш 1500 лв. за телефон, който няма достъп до интернет, защото собственикът му решил да пести батерията и сега като му махнали бутона (който така или иначе ще го "върнат" в бъдеще) много трудно било да цъкне 3 пъти вместо 1 път."
-Темата е за хора, които искат да помогнат или заинтересовани. А не за такива, които умаловажават мнението на останалите!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Нека ме баннат, но това няма да ти върне бутона за мобилни данни.
Голям проблем, ако някой ми пише и аз не съм му отговорил, ако има достатъчно акъл в главата си ще разбере, че съм зает и в момента не мога да му отговоря или като види дълго време, че не му отговарям сам ще се сети защо, но не и да си спирам мобилния интернет, заради някой си, който ми пишел.
Голям проблем, ако някой ми пише и аз не съм му отговорил, ако има достатъчно акъл в главата си ще разбере, че съм зает и в момента не мога да му отговоря или като види дълго време, че не му отговарям сам ще се сети защо, но не и да си спирам мобилния интернет, заради някой си, който ми пишел.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Спокойно бе младеж. Софтуерен бъг. Какво не ти е ясно? Ще го опрвят.
Телефона е хардуер и никой не е искал да ти крие скъпоценния бутон... Голямо писане за едно няма нищо.
Телефона е хардуер и никой не е искал да ти крие скъпоценния бутон... Голямо писане за едно няма нищо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Аз съм си спокоен, бе колега. Ако не си разбрал проблема се реши преди два дни, но тук има хора, които просто трябва да се заяждат с някой.
Според мен темата се изчерпа и е за заключване.
Според мен темата се изчерпа и е за заключване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Пич, имаш сериозен проблем, ако наистина се чувстваш неудобно като не отговориш на някого веднага като ти е писал. Не беше ли ти също писал темата за кодовете за пренасочване, така че телефона ти да е включен, пък тези, на които не им вдигаш, да си мислят, че ти е изключен?
Винаги съм онлайн. Отговарям когато мога и когато реша. Кой какво ще си помисли, ми е през макарона...
А като нямаш ВиФи, нали поне имаш УСБ порт на компа си?
Купуваш си това - http://www.ebay.com/itm/361149040200?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT - вкарваш го в УСБ порта и вече си имаш ВиФи...
Винаги съм онлайн. Отговарям когато мога и когато реша. Кой какво ще си помисли, ми е през макарона...
А като нямаш ВиФи, нали поне имаш УСБ порт на компа си?
Купуваш си това - http://www.ebay.com/itm/361149040200?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT - вкарваш го в УСБ порта и вече си имаш ВиФи...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Хора има решение ! Влизате от вашия s6 в Galaxy apps и си изтегляте Quickpanel restorе. Той ще възстанови всичките ви икони и след това ще се самодеинсталира. И всичко е ОК ! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Спри да обясняваш на хората как да изпозлват телефоните си и приеми, че има моменти, в които човек иска да спести батерия. Както виждаш, дадох на човек адобро решение на проблема, което възстановява настройките, а ти какво направи? Влезе да обясняваш, че не било чак такъв проблем. Еми браво, за теб може да не е, но аз лично много се радвам, че не всички хора са като теб. И какво им е смешно на оправданията? За теб може да не са валидни, добре, но за някой може да е важно. Или и ти мина на темата да доказваш как всички са глупаци, само ти ги разбираш нещата?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Колега незнам за каква тема с кодове говориш-нещо си се объркал. Колкото до wifi -казах, че работата ми не позволява да ползвам нет, освен в почивките. Колко пъти да го обяснявам? Ако вие в работно време можете да си джъткате, аз нямам тази възможност и съм сигурен, че има и други като мен.
Ще помоля някой модератор да заключи темата. Наистина се изчерпа и има само спорове.
До krrem: Благодаря за фикса, днес е излязъл.
Ще помоля някой модератор да заключи темата. Наистина се изчерпа и има само спорове.
До krrem: Благодаря за фикса, днес е излязъл.