Advantage X7500
HTC Advantage X7500
Въъъ...апарата е страшен,но цената е още по-страшна.Все пак,найстина си е страхотна машинка със всички възможни екстри.Колкото до цената,май ще стане като Н93-след 2-3 месеца ще е около 1500 лв,което ще е много добре.Между другото батерията трябва да е ядрена предвид екстрите:)
Re: HTC Advantage X7500
Едва ли ще падне много бързо,защото в момента версията на T-mobile Ameo се продава за 1800 лв.
mnogo si prav za cenata.za tezi pari moge6 da si kupi6 edno UMPC s 1.5Ghz processor,768mb RAM,64MB ATI grafi4en uskoritel,800x480 display,80GB hard drive,Wi-Fi a/b/g i zabelegete n.a,i varha e 4e raboti na palnocenna vista home premium.e,kagete koe bihte izbrali.tazi parodia,ili istinskia zviar?
Telefona e prekrasen.Mnogo mi haresva vypreki che e malko tejyk no ima vsichko a i s tozi procesor nzm kakvo moje da bygne.
Kakво ще бъгне ли?Ами дебитната,кредитната или друга подобна карта например:))).На такава цена се продава лаптоп с всички възможни екстри и вграден тв тунер.Цената е прекалена и определено не си заслужава.Иначе устройството е впечатляващо...но цената е прекомерна.
да
доста ограничен пазар имат такива неща. много по-добре е e90
доста ограничен пазар имат такива неща. много по-добре е e90
Taка е.Според мен няма смисъл да се дават толкова пари за такова нещо.Е90 наистина е доста добро предложение и по евтино.
Abe edin laptop na Fujitsu s Windows Vista 1 gb RAM 160gb tvyrd disk , Wi-Fi video karta 256(tolkova li beshe ne sam siguren) I procesor na 1.86 ghz.E tova neshto struva 1400 lv ... kvo da govorim.Tva ustroistva na HTC kakto kazah predi tva e super qko ama e poveche za ligavnq.Nqma smisyl ot nego i to za tezi pari.
http://www.phonesource-usa.com/cell-phone-555-cheap/HTC-Advantage-X7500---Plus-FREE-1GB-miniSD.php А в България цените нямат нищо общо...
Тъй,тъй,в България май останахме без кожи- предвид многото кожодери.Просто всеки избира кой да го одере:)))))