Android telefon
Android telefon
Здравейте.Значи бюджета ми е до 800лв и желая да си взема някакъв телефон с Android(досега бях със Symbian (nokia 5800xp) и честно казано ми беше малко скучен). Така набелязал съм няколко телефона: Samsung Galaxy i9000 S,Sony Ericsson X10, Motorola Milestone XT720 и HTC Desire.Не сам много на "ти" с нещата затова ако може като посочвате телефона да се аргументирате защо точно той.Ще го използвам за игри,филми,музика и чат-пат правене на снимки и видео.Благодаря предварително.
Re: Android telefon
Вземи си за 300-400 един LG Optimus One или Orange San Francisco. С останалите пари можеш да си купиш нещо друго :D
Не се засягай, но за мен тези модели са оптимални като съотношение цена:качество. Имат всичко необходимо, а споменатите от теб струват двойно, като предлагат съвсем малко повече. Замисли се дали си заслужава 400 лева за няколко милиметра по-голям дисплей и т.н. За тия пари много по-смислено ми се вижда да се насочиш към таблет вместо да ги даваш за мобилен телефон. Все пак ти си преценяваш, така че каквото и да си избереш да си го ползваш със здраве и много да му се радваш (beer)
Не се засягай, но за мен тези модели са оптимални като съотношение цена:качество. Имат всичко необходимо, а споменатите от теб струват двойно, като предлагат съвсем малко повече. Замисли се дали си заслужава 400 лева за няколко милиметра по-голям дисплей и т.н. За тия пари много по-смислено ми се вижда да се насочиш към таблет вместо да ги даваш за мобилен телефон. Все пак ти си преценяваш, така че каквото и да си избереш да си го ползваш със здраве и много да му се радваш (beer)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Между тези просто няма абсолютно никакъв смисъл да се чудиш.
Изборът е съвсем лесен - Galaxy S.
Изборът е съвсем лесен - Galaxy S.
Споделям мнението на [B]thetycoon[/B] за LG Optimus One. ;)
[Quote]За тия пари много по-смислено ми се вижда да се насочиш към таблет вместо да ги даваш за мобилен телефон.[/Quote]
То за тези пари и нотбук може да се вземе! (woo)
Иначе ако все пак си решил да вземеш телефон от висок клас, аз също бих ти препоръчал Galaxy S (от изброените).
[Quote]За тия пари много по-смислено ми се вижда да се насочиш към таблет вместо да ги даваш за мобилен телефон.[/Quote]
То за тези пари и нотбук може да се вземе! (woo)
Иначе ако все пак си решил да вземеш телефон от висок клас, аз също бих ти препоръчал Galaxy S (от изброените).
Ами аз notebook си имам и търся нещо по-компакнто дет се вика да се събира у джоба :D и се спрях на някой телефон от по-висок клас.
A относно до Samsunga за него най - много инфо изчетох и смятам, че наистина той е логичния избор. Само една светкавица да му бяха сложили :( ама не е болка за умиране.Така че най-вероятно него ще взема. А и най-ниската цена която намерих беше в mit.bg за 795.Дали ще намеря и по-тънка цена от тази?:(
A относно до Samsunga за него най - много инфо изчетох и смятам, че наистина той е логичния избор. Само една светкавица да му бяха сложили :( ама не е болка за умиране.Така че най-вероятно него ще взема. А и най-ниската цена която намерих беше в mit.bg за 795.Дали ще намеря и по-тънка цена от тази?:(
Ако не ползваш план или пакет с трафик ти препоръчвам да потърсиш от някой оператор избрания модел с такъв план/пакет. Много е лошо, когато притежаваш смарт и не може да го ползваш, защото наблизо няма wifi мрежа с безплатен интернет.
Окс.Ще го имам впредвид ;) Договора ми изтича скоро след 1 месец най-много така че може да изчакам малко и да го взема с някой план.Vivacom сега предлага домашен нет + мобилен нет (750мб) и там минути за разговори за 25 лв. на месец (829лв. цена на у-вото) и сиг тва ще избера :P Надявам се тези 750mb да са ми достатъчни :)
Ами по - добре от нищо. Пък и ще има отстъпка за телефона.
Напълно съм съгласен! Пък и далаверка ми се струва тва договорче :D като се има предвид че ся плащам 25 лв. само за домашен нет (woo)
Тогава ако има възможност си смени доставчика на интернет.