Анкета: Какво правите със старите си телефони?
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Подарих 3 телефона. Първо Galaxy S3, после note 2 и note 3. Накрая излезе, че си "разчиствам боклуците". Телефоните ги подарих във вид "тъкмо извадени от кутията", без никакви забележки, с оставащи едногодишни гаранции, пълен комплект с кутии, слушалки и множество кейсове, както и с направен hard и soft reset. За съжаление, както казах, хората са неблагодарни и миналата година note 4 го продадох за 700 лева с оставаща едногодишна гаранция и зарадвах себе си.
Подарявал съм на гаджета 2 айфона, актуалния модел, но май това не е точно подарък защото получавах други неща в замяна :D
Подарявал съм на гаджета 2 айфона, актуалния модел, но май това не е точно подарък защото получавах други неща в замяна :D
Re: Анкета: Какво правите със старите си телефони?
Старите телефони ги давам на роднини/приятели ако работят.Ако нацяло са издали багажа ги колекционирам и след време като ги гледам си припомням някакви неща от времето когато съм бил с даден телефон.Най-стария телефон който пазя е sony ericsson k750 от преди 9 години.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Колекционирам ги. Една малка част съм подарил на роднини и приятели, но другите са си в колекцията.
Тъчскрийн телефоните са много малка част от общото цяло.
Nokia 5800, SE Satio, HTC Desire HD, SGS2 и SGN2, като последните три са напълно унищожени. Рециклирам само батериите на неработещите устройства, другото отива в колекцията.
Тъчскрийн телефоните са много малка част от общото цяло.
Nokia 5800, SE Satio, HTC Desire HD, SGS2 и SGN2, като последните три са напълно унищожени. Рециклирам само батериите на неработещите устройства, другото отива в колекцията.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Продавам го и си купувам нов след това.
Иначе имам и непродаваеми, защото толкова се скапаха, че за нищо не стават и не си струва да ги ремонтирам или продавам, защото единия вече на 10 години, а другия на 6 - 7 някъде.
Иначе имам и непродаваеми, защото толкова се скапаха, че за нищо не стават и не си струва да ги ремонтирам или продавам, защото единия вече на 10 години, а другия на 6 - 7 някъде.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Анкета: Какво правите със старите си телефони?
Всичко продавам, работи не работи отива за продажба, може и 20 лв да му взема го продавам.
И не съм само така с телефони, а с всичко което не ползвам вече.
И не съм само така с телефони, а с всичко което не ползвам вече.
Re: Re: Re: Анкета: Какво правите със старите си телефони?
И аз всичко излишно продавам - не говоря само за телефони , а за всякаква стара техника. Не трупам и не събирам вехтории. Това което не ползвам го махам.
-
- Регистриран: 03 яну 2016, 14:28
Продавам стария, купувам нов. При таблетите също...
Re: Re: Re: Re: Анкета: Какво правите със старите си телефони?
Малко е стара темата, но въпрос:
Къде, кой изкупува стари работещи и неработещи телефони за части или рециклиране в София? Че и аз съм ги насъбрал, включително стари компютърни части, чак се утрещих днес като се изсипаха от шкафа при отварянето му.
Нещо такова търся, ама да не е в килограми и тонове: http://www.ecorec.info/bg/electronic-scrap
Къде, кой изкупува стари работещи и неработещи телефони за части или рециклиране в София? Че и аз съм ги насъбрал, включително стари компютърни части, чак се утрещих днес като се изсипаха от шкафа при отварянето му.
Нещо такова търся, ама да не е в килограми и тонове: http://www.ecorec.info/bg/electronic-scrap
Пускай в олх, всичко се продава там. 5 лв, 10лв колкото дадат.