Бихте ли помогнали да си избера телефон
Бихте ли помогнали да си избера телефон
От дълго време се чудя дали си заслужава да си купя много скъп телефон и реших,че е по добре да си купя телефон от средния клас.Бих искал да ми помогнете да си избера телефон до 650 лева някъде.Бях се насочил към два телефона Samsung galaxy S4 value edition и Sony Xperia Z1, но със времето се обърках и вече не мога да си избера телефон.Моля помогнете ми!
Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Кажи за какво ще ползваш телефона, колко да е голям....ще ти препоръчаме :)
Аз съм с Lenovo Z2 Pro, малко по-скъп е 700 лв. Мисля, че е по добър вариант от посочените, стига да нямаш проблем с размера.
Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Бих предпочел да е около 4-5 инча,не повече.Главно гледам да е бърз и да не забива много,но и да не с много лоша камера.Общо взето искам от всичко по малко.
Re: Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Имаш ли претенции за ОС и ще вършиш ли някаква специфична работа на него?
Re: Re: Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Не главно е да си цъкам на игрички и да се ровя в интернет.И не нямам проблеми с IOS,но не съм голям фен на айфоните.
Samsung Galaxy Alpha е перфектния смартфон за теб. Добър процесор, добра камера. 4,7 Инча, метална рамка и т.н
Аз съм със S4 и за тези пари , които си казал мисля, че Алфата е перфектен.
-----
Друг вариант е ЛГ Г3. Добър телефон малко е по-голям. Затова в магазин сравняваш и избираш. А пък и за игри той става, за разлика от алфата, който просто не е за геймъри, не защото не е мощен, а защото батерията е малка.
Аз съм със S4 и за тези пари , които си казал мисля, че Алфата е перфектен.
-----
Друг вариант е ЛГ Г3. Добър телефон малко е по-голям. Затова в магазин сравняваш и избираш. А пък и за игри той става, за разлика от алфата, който просто не е за геймъри, не защото не е мощен, а защото батерията е малка.
Re: Re: Re: Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Нямах предвид iOS, а просто ОС- щях да ти кажа да погледнеш някоя Лумия с уиндоус, но щом ще цъкаш игрички по-добре колегите с Андроиди да ти дадат повечи инфо :)
Re: Re: Re: Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Аз бих си взел iPhone 5S, но 4" няма да ти е толкова удобно за игри (то си зависи от тебе, на мен на времето ми беше достатъчно) + камерата е супер и т.н. А Айфон 6 е над бюджета ти. Остава Андроид, за тея пари ако можеш да си намериш Асус Зенфон 2 4GB рам който е, по-добро няма на къде. Много хвалят и тоя новия Алкател Айдъл 3 май беше, като най-добрия бюджетен телефон. Motorola Moto X е добра оферта за 630лв. А ако можеш да изкараш още някой лев отгоре Huawei Ascend Mate7 за игри ще ти е супер, малко голям, но супер телефонче :)
Един съвет: В тая ценова листа стой далече от Самсунг щом не искаш лаг. Гледай колкото може повече към Сток андроид да си. Или ако можеш да изчакаш да пуснат Ноут 5, за да си вземеш Ноут 4 за тея пари.. (Въпреки, че тършиш по-малък размер, но поне ще ти върши работа няколко години напред).
Един съвет: В тая ценова листа стой далече от Самсунг щом не искаш лаг. Гледай колкото може повече към Сток андроид да си. Или ако можеш да изчакаш да пуснат Ноут 5, за да си вземеш Ноут 4 за тея пари.. (Въпреки, че тършиш по-малък размер, но поне ще ти върши работа няколко години напред).
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Бихте ли помогнали да си избера телефон
Виж Sony Xperia Z1 Compact, Samsung Galaxy A3