Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от gergoff » 21 мар 2017, 21:18

Задава се HUAWEI HONOR 8 PRO С 5.7 инчов 2К дисплей и Kirin 960 в компактен корпус.. Тъй като камерата не е сертифицирана от Лейка очаквам цена около 1000-1100лв. На Самсунг ще му се стъжни.

dezgar
Регистриран: 19 мар 2017, 13:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от dezgar » 24 мар 2017, 22:47

Благодаря ви на всички отново за мненията! Бях в Apple преди два дена, и преди съм бил, усещал съм телефоните в ръка. Аз си знам, че SE е малък, особено като идвам от 5-инчов телефон. По-скоро за мен, ако ще взимам SE, ще го виждам като компромис това, но за сметка на това ми се струва по-нов телефон, въпреки че си е 6S в по-малко тяло. За 6S Plus най-малко обмислям, просто го сложих в трите, защото все пак се върти около тези пари, само че ще е с по-малко гигабайти, а това вече е компромис, който ще ми е по-голям отколкото малкия екран на SE.

@bibo35 - Явно си на моята вълна, колега. Аз също съм огромен фен на Сони, винаги съм бил. Просто с XZ ме разочароваха, а XZ Premium ми е скъпичък, иначе е добър, харесва ми. Забравил съм да спомена, че точно Z5 Premium ми е един от големите кандидати.

@Ванката - За съжаление съм на фирмен договор, който бе подписан ноември за две години, винаги съм бил така. Не мога да се възползвам от офертите с планове, никога не съм могъл.

Абе Apple нямат ли някакво пролетно събитие, както му викат, чета за такова нещо? Нещо щели да обявяват днес или утре нов червен iPhone 7, някви неща за iPad, SE, то навсякъде слухове. Та това ме навежда на мисълта дали всъщност си заслужава да се чака до есента? Все пак имат юбилей 10 години. Хич няма да ми е приятно да си купя телефон на година и половина (6S) или година (SE) и да се окаже, че съм изпуснал супер много след 5-6 месеца.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от board » 25 мар 2017, 13:00

[Quote]Забравил съм да спомена, че точно Z5 Premium ми е един от големите кандидати.[/Quote]
Доста безсмислено ми се струва да дадеш 1000лв. за модел от 2015-та, със Snapdragon 810 и вероятно приключваща софтуерна поддръжка... 4К дисплея е някаква измислица... ама ти си знаеш дe, щом си фен.

Аз на твое място бих взел S7 Edge или OnePlus 3Т, но пък на теб явно не ти харесват. В крайна сметка важно е теб да харесва това което взимаш, а не на нас ;)

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от gergoff » 25 мар 2017, 13:33

Леко така нещо ме подтиква да ти предложа да помислиш за HTC 10 , сега и без това му пада цената . Това е телефон в който има абсолютно всичко и то на много високо ниво .Леко отпред куца в дизайна /ама леко/ , отзад е ок. А корпуса му е по здрав от на който и да е Айфон и дори Самсунг.

zrock
Регистриран: 10 сеп 2009, 22:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от zrock » 17 юли 2017, 22:59

след 3 год вярна служба старата з1 отпътува :)))
следя темата от самото начало
И аз търся старото надеждно сони.

и се двоумя като теб з5 премиум ли да е или з5 само

EdiSiKoi
Регистриран: 29 мар 2017, 18:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от EdiSiKoi » 19 юли 2017, 08:44

Защо не престанете с тези "платени неща" какво толкова е нужно на един средностатистически потребител и да е платено ? Ябълката си пристига в комплект със всички приложения от които човек има нужда , фейсбук месинджър, ютуб , едина камара чатове разни и каквото още се сетите . За абсолютно нищо не ми се е налагало да си плащам досега , е ако чак толкова ми трябва нещо ще си платя . Скъпи БГ потребители "комунизма свърши" безплатните обяди също си отидоха с него приемете го . Нека един от всички тези превърженици на безплатните приложение ми посочи едно което реално да бъде полезно с нещо и да е платено за ИОС а безплатно в андроид . Няма друг производител предлагащ по адекватна подръжка в продължение на ГОДИНИ . Накратко апарат изключително лесен за употреба ,притежаващ всичко необходими и в нито един случай не съм срещал ограничение в каквото и да е (единствено невъзможността никой друг без мое знание и позволение да ползва устройството) .

ivanhoe321
Регистриран: 21 юли 2017, 06:36

Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от ivanhoe321 » 21 юли 2017, 06:45

Може ли съвет за избор на телефон като бюджета ми е макс 500лв + някой лев от горе.Първо да поясня че избора е между три марки Сони , LG и Самсунг.Параметрите които са важни : две сим карти ... добра камера ... 4G.Спрял съм се на тези два модела като за начало - Sony Xperia XA1 и Samsung Galaxy J5 (2017).Ще искам мнение за тези двата както и за друго предложение но да не бъде по различна от марките които съм обявил.

celitel
Регистриран: 19 апр 2017, 14:34

Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от celitel » 21 юли 2017, 07:41

Самсунг за тези пари нямат дори сензор за осветеност (Автоматична яркост на дисплея), поне J серията.

frmm
Регистриран: 19 юли 2017, 08:43

Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Мнение от frmm » 21 юли 2017, 08:42

Тези 3 марки нямат и 1 свестен модел за 500лв.- там списъка с липси и проблеми е поне 2 пъти по-дълъг от списъка с хубавите неща. А и да търсиш изобщо "свястна камера" при долнопробните Сони-та е кауза пердута- едва в прехваленият XZ Premium камерата може да се нарече "свястна", и то с доста компромиси.

Като искаш Сони, ЛГ или Самсунг вдигаш бюджета до 800+ лева, а ако нямаш кинти сменяш марката- за 500лв. има поне 5-6 модела които да си купиш и да си доволен...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнението е изтрито.

Мнение от Ванката » 21 юли 2017, 10:44

[b]Модератор: [/b]Търговски спам /линкове към конкурентни бг сайтове/.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори