Извинявай, но имам МНОГО ПРОТИВ линковете които си дал...
- марката е грешна
- има и по-изгодни цени в БГ
- гет.бг са откровени измамници и забравяш за гаранцията
- досега единственото Xiaomi което има нормална камера е Mi6, всички други са между "гадна" и "пълен отврат"
Ако ще излизаме от желаните марки, но спазвайки изискването за камера правилният избор е Honor 8- убийствено мощен телефон за 600+лв. и с камерата на Р9 която не е нещо уникално, но е поне 3 пъти по-добра от боклуците слагани в Сони, ЛГ и Самсунг за 500лв. С малко търсене в разните продавалници спокойно се намира запечатан теленорски Honor 8 за под 550лв.
ПС: Единственият вариант за свястна камера от желаните марки и за 500лв. е ЛГ Г4, но трябва да се купи от сигурен магазин който при нужда ЩЕ върне парите или смени телефона без бой и жалби до КЗП и клиента да е наясно, че още утре може да му умре телефона и да ходи в сервиз.
Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон
Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон
Купувал съм два телефона от този сайт и никога не съм имал проблеми, както и от Слот мобайл веднъж. Изтрих си поста, защото наистина това може да се категоризира като спам и въобще не се усетих, за което се извинявам.
Иначе за Хонора си абсолютно прав и не го дадах за пример, защото е доста над бюджета на човека. За ОЛХ и подобни не съм писал, защото предположих, че човека иска да си го закупи от магазин.
Лично аз мисля следващия ми телефон, да е от Мейт серията на Хуавей догодина.
Иначе за Хонора си абсолютно прав и не го дадах за пример, защото е доста над бюджета на човека. За ОЛХ и подобни не съм писал, защото предположих, че човека иска да си го закупи от магазин.
Лично аз мисля следващия ми телефон, да е от Мейт серията на Хуавей догодина.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон
2 телефона съм купил от гет.бг и мои приятели са купували. Единия ми го ремонтираха по гаранция без никакви въпроси и проблеми а на приятеля сонито 2 пъти му го оправяха отново без да правят проблеми. Лично аз ги знам като търговски сайт от 2008 насам.
По темата: Г4 може да се намери за доста под 500лв и то с остатъчна гаранция, само гледай да не е очукан, за да не откажат гаранцията ако умре или екрана му прегори.
По темата: Г4 може да се намери за доста под 500лв и то с остатъчна гаранция, само гледай да не е очукан, за да не откажат гаранцията ако умре или екрана му прегори.
-
- Регистриран: 21 юли 2017, 06:36
Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон
Съгласен съм с теб но бюджета ми такъв.А друг апарат на друга марка не взимам.Може ли само последно съпоставяне на Sony Xperia XA1 и Sony Xperia M5 ако случайно пък втория го има с две сим карти още по хубаво.
Благодаря!
Благодаря!