Евтин и надежден телефон с Андроид
Re: Евтин и надежден телефон с Андроид
От Globul, забравих да спомена.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Аз за това моделче в Глобул питах, но ме казаха, че мога да го взема само на изплащане по 20-21лв на месец с такса web&talk 19.90лв. 12x20=240+12x19.90=478.80лв. Иначе можело, но с нов договор и нова карта - ама ай мерси.
Другия вариант е с нова карта 379.00 + 5 лв. такса за 1 г., което ще рече 379 + 60 = 439 лв.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Варианти има, просто при Глобул както и да го гледам не ми е изгодно...(angry) И ми казаха, че на 5лв такса НЕ МОЖЕ да взема и телефон.
Може, ама не им се дава толкова евтино :D
В гет.бг е 423 лв.
В гет.бг е 423 лв.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Засилих се тази вечер да купувам НО телефона кодиран.....не ножело да се разкодира нямало кодове за този модел....някой знае ли дали може да се отключи U8500? :(
В Швейцария е 85 евро, а в Германия го пуснаха безплатно, но само с договор. Не е лош, но мн дефекти дава, моят побързах да го разкарам преди да се е счупил. Huawei Ideos e хубава алтернатива.
Благодаря за съвета, ще те послушам. Ideosa вярно ли е, че не може да смъква приложения по-големи от 150?кб
'Hello to everyone I am using this phone from zong I am experiencing a problem from the android market I cannot download a single app that is larger than 150 kb I have browsed the internet for the problem and try every suggestion from them but the problem is not solved please anyone can help me for this problem'
'Hello to everyone I am using this phone from zong I am experiencing a problem from the android market I cannot download a single app that is larger than 150 kb I have browsed the internet for the problem and try every suggestion from them but the problem is not solved please anyone can help me for this problem'
Снощи си взех Ideosa от Виваком, първите ми впечатления са добри, но нямах време много да си играя, като го тествам по-обстойно щи пиша пак. Ако някой го интересува нещо за телефона да пита. :)
Пускаш ли flash 10.1 :) Как е мулти-тъча (ако има такъв)? Камерата на каква резолюция снима видео?