HTC One S vs Sony Ericsson Experia Arc S
HTC One S vs Sony Ericsson Experia Arc S
Привет приятели,
имам една голяма дилема и се надявам вие да можете да ми помогнете.
пред мен са двата гореспоменати телефони и трябва да си избера единия от тях и въпреки че знам че хтц-то е с по добри характеристики някак си дизайна на сонито повече ме влече и немога да реша кой от двата да задържа.
благодаря предварително
имам една голяма дилема и се надявам вие да можете да ми помогнете.
пред мен са двата гореспоменати телефони и трябва да си избера единия от тях и въпреки че знам че хтц-то е с по добри характеристики някак си дизайна на сонито повече ме влече и немога да реша кой от двата да задържа.
благодаря предварително
Re: HTC One S vs Sony Ericsson Experia Arc S
Ти сам си отговорил на въпроса си !Вземи този, който на теб ти харесва и бъди сигурен,че това е правилния избор !
Вземи си SONY. Дизайна е уникален на този телефон. Аз имам същия.
Откъм хардуерна гледна точка HTC One S e много по-добрия избор. Аз бих взел него. Успех с покупката.
-
- Регистриран: 24 мар 2010, 15:14
Имам хтц оне с и то с новия процесор-препоръчвам ви го.
[Quote] ..някак си дизайна на сонито повече ме влече..[/Quote]
Това ми звучи като \"питали една блондинка,каква кола ще си вземеш, а тя-ЧЕРВЕНААА\":D:D
Шегата настрана,ако ползваш тела като аксесоар то си вземи сонито, но за всичко останало htc-то;)
Това ми звучи като \"питали една блондинка,каква кола ще си вземеш, а тя-ЧЕРВЕНААА\":D:D
Шегата настрана,ако ползваш тела като аксесоар то си вземи сонито, но за всичко останало htc-то;)
И аз бих взел Сонито. ХТЦ-то е с несменяема батерия и без слот за SD, отделно ХТЦ-тата не се славят с добри камери и високоговорители, така че сигурно и там Сонито бие. Но все пак най-добре да си ги тестваш лично 2-та някъде.:)
Процесорът е от значение ако играеш игри или отваряш флаш-съдържание (Но за флаш-клипчета си стига и едноядреният, само на флаш-базирани сайтове ще се задъхва), но иначе си е достатъчен и едноядреният.
Процесорът е от значение ако играеш игри или отваряш флаш-съдържание (Но за флаш-клипчета си стига и едноядреният, само на флаш-базирани сайтове ще се задъхва), но иначе си е достатъчен и едноядреният.
[Quote][B]Beats Audio[/B], автофокус, BSI сензор,[B] стабилизация на изображението, [u]камера с бленда F2.0[/u] и[u] 28mm оптика[/u], специален чип за камерата[/B], заснемане на снимки при запис на видео,[/Quote];)
Май нещо си изпуснал за подобренията на серията \"one\":)
Май нещо си изпуснал за подобренията на серията \"one\":)
-
- Регистриран: 24 мар 2010, 15:14
Втп е с 4.1и хвърчи
Кой знае каква разлика, освен в описанието на хардуера 2-та телефона нямат.
Особенно пък при камерите. Говоря като собственик и на 2-та модела. Htc-то е доста по-нов модел и съответно по-скъп. Добре е да го сравняваш с Експириа S ,а не с Arк s. Насочи се към него- Експириа S. И камерата му е по-добра и паметта е повече, ако не те дразни външния вид с тая излишна прозрачна лента. Htc-то е с много по-добра изработка,елегантно, стилно, красиво и удобно за боравене с него, само това че се протрива по ръбовете е кофти, но експириите са от гадно пвц стоят като ментак, а арка е и много неудобен с тези тънки и остри хардуерни бутони.
На оне с основния му недостатък е кофти звука в слушалката, бръмчащ метален, докато сонита-та са с отлична ясна чуваемост- а все пак това са телефони, основното им предназначение е да се говори с тях.
Според мен се насочи към Sony Xperia S.
Особенно пък при камерите. Говоря като собственик и на 2-та модела. Htc-то е доста по-нов модел и съответно по-скъп. Добре е да го сравняваш с Експириа S ,а не с Arк s. Насочи се към него- Експириа S. И камерата му е по-добра и паметта е повече, ако не те дразни външния вид с тая излишна прозрачна лента. Htc-то е с много по-добра изработка,елегантно, стилно, красиво и удобно за боравене с него, само това че се протрива по ръбовете е кофти, но експириите са от гадно пвц стоят като ментак, а арка е и много неудобен с тези тънки и остри хардуерни бутони.
На оне с основния му недостатък е кофти звука в слушалката, бръмчащ метален, докато сонита-та са с отлична ясна чуваемост- а все пак това са телефони, основното им предназначение е да се говори с тях.
Според мен се насочи към Sony Xperia S.