Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
-
- Регистриран: 17 дек 2017, 10:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Радвам се, че мнението ми ще помогне поне на някой. Аз ходя с Iphone S7 и Samsung S7 Edge, мъжа ми ползва Samsung S7, и да ти кажа, колкото нерви изхабих за mate-a.. от вчера не съм спряла да ровя и търся това, което ми трябва.. явно аз съм разглезена заради този fingerprint login, но с мейла просто ми идва в повече. До 1 стоях снощи да търся инфо. Чудя се аджеба аз ли съм единствената, която ползва мейл на тоя телефон. Иначе телефона работи добре, супер бързо реагира fingerprint разпознаването..за камерата няма да говоря, тя хич не ми е важна, за батерията не мога да дам честно мнение, защото реално от вчера го тормозя..
Та, ако бях прочела поне едно мнение като моето, за мейла, никога нямаше да си го купя. Прежалих third party app-a, за логин, но да търся и мейл клиент, при положение, че си има имплементиран, който трябва да работи коректно.. не благодаря! Само се надявам да се преборя сега и с продавача..
Тъй като не ми дава да добавя ново мнение /достъгнала съм максималния брой постове за деня/ да ти отговоря - първата снимка е на мейл клиента на Samsung Galaxy S7 Edge, втората е на Huawei Mate 10 Pro.
Ако нещо се съмняваш, мога дати пратя на мейл /ако дадеш/ клипче от влизането в настройките на Mate /все пак има запис на екрана ;) /
И да се допълня - явно ти не четеш какво ти се пише, защото съм писала в предния си пост, че снимките са от двата телефона, а не само от Huawei.
И да пратих си мейл, няколко даже - вчера изтървах важен мейл от клиент, защото дойде чак след 15 минути.
Та, ако бях прочела поне едно мнение като моето, за мейла, никога нямаше да си го купя. Прежалих third party app-a, за логин, но да търся и мейл клиент, при положение, че си има имплементиран, който трябва да работи коректно.. не благодаря! Само се надявам да се преборя сега и с продавача..
Тъй като не ми дава да добавя ново мнение /достъгнала съм максималния брой постове за деня/ да ти отговоря - първата снимка е на мейл клиента на Samsung Galaxy S7 Edge, втората е на Huawei Mate 10 Pro.
Ако нещо се съмняваш, мога дати пратя на мейл /ако дадеш/ клипче от влизането в настройките на Mate /все пак има запис на екрана ;) /
И да се допълня - явно ти не четеш какво ти се пише, защото съм писала в предния си пост, че снимките са от двата телефона, а не само от Huawei.
И да пратих си мейл, няколко даже - вчера изтървах важен мейл от клиент, защото дойде чак след 15 минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Ако беше цъкнала на period to sync на самсунга и там щеше да виждаш същото като хуавея...
Толкова ли държиш да ползваш стоковата програма за имейли ? При наличието на много по-добри алтернативи ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Huawei си имат и тяхен клиен,трябва да си е вграден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Имат си вграден и това е ясно ;)
[Quote]И да пратих си мейл, няколко даже - вчера изтървах важен мейл от клиент, защото дойде чак след 15 минути.[/Quote]
Четох уж внимателно, но не разбрах къде ви е мейла, който създава проблеми?
за Gmail ли става дума или...?!?!
Четох уж внимателно, но не разбрах къде ви е мейла, който създава проблеми?
за Gmail ли става дума или...?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Аз също съм с Huawei (Andoid 6.0) и при мен най-бързата възможна синхронизация е на 5 мин. Освен да се ползва друго приложение, както се спомена по-долу.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
До колкото се ориентирам, проблема е с управлението от батерията, реже наред приложенията.
В Гугъл да се търси "huawei push notification". Ето на първо време нещо:
https://2nwiki.2n.cz/pages/viewpage.action?pageId=68223777
https://forum.xda-developers.com/p10/help/push-notifications-t3657765
В Гугъл да се търси "huawei push notification". Ето на първо време нещо:
https://2nwiki.2n.cz/pages/viewpage.action?pageId=68223777
https://forum.xda-developers.com/p10/help/push-notifications-t3657765
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
Ако се абстрахираме от мейлите и нотификатора, защото предполагам че ще ползвам outlook за пощата като цяло Mate 10 Pro е по-новият от двата телефона, но хич не искам да се доверявам за толкова скъп телефон на китайска марка! Все се надявам и си мисля ,че Samsung S8+ е по-добрия вариант! Май съм пристрастен и сигурно искам да прочета това което очаквам, но Самсунга ми е по-насърце :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro или Samsung Galaxy S8+
outlook или не, ако ОС го убива от време на време, няма да има много голяма полза.