HUAWEI
-
- Регистриран: 02 фев 2018, 11:11
HUAWEI
Здравейте! След 2 актуализации на телефона ми HUAWEI 9 LITE не получавам съобщенията навреме от нито едно от приложенията, които ползвам. За да видя съобщенията трябва да вляза в самото приложение. Прегледах си настройките, не видях нещо нередно. До преди месец, преди тези актуализации нямах такъв проблем. Благодаря!
Re: HUAWEI
Отиди настройки на батерията и провери дали ти се изключват при загасяне намекряна
Re: Re: HUAWEI
От мен същия съвет. Huawei има много агресивни настройки за пестене на батерията, и ако не защитиш приложенията от тези настройки няма да получаваш известия.
-
- Регистриран: 02 фев 2018, 11:11
Re: Re: HUAWEI
Много благодаря за съвета, бутнах го дано да се получи!
Re: Re: Re: HUAWEI
[Quote] много агресивни настройки за пестене на батерията, и ако не защитиш приложенията от тези настройки няма да получаваш известия.[/Quote]
Има поне 3 различни типа настройки които влияят на получаването на известия при Хуауей- аз примерно получаването на известия от youtube, instagram и още няколко други програми съм го направил да е само при ползване на Wi-Fi... Някои известия ми будят телефона дори и при режим "не безпокойте", някои известия ми се появяват на заключен екран- други не...
Моят съвет- човека да си прочете упътването на телефона и да се зарови дълбоко в настройките. След малък ъпдейт е рядкост да се променят системните настройки, но и такива неща се случват...
Има поне 3 различни типа настройки които влияят на получаването на известия при Хуауей- аз примерно получаването на известия от youtube, instagram и още няколко други програми съм го направил да е само при ползване на Wi-Fi... Някои известия ми будят телефона дори и при режим "не безпокойте", някои известия ми се появяват на заключен екран- други не...
Моят съвет- човека да си прочете упътването на телефона и да се зарови дълбоко в настройките. След малък ъпдейт е рядкост да се променят системните настройки, но и такива неща се случват...
-
- Регистриран: 22 яну 2018, 16:40
Re: Re: Re: Re: Re: HUAWEI
Проблема ти е следния : след ъпдейт на доста приложения за забранени....известията.
Явно е за пестене на батерията. Странното е, че са спрени известията дори на системни приложения като Съобщения :X
Решението : влизаш в НАСТРОЙКИ -> ПРИЛОЖЕНИЯ -> от списъка намираш приложението, цъкаш на него, и му разрешаваш ИЗВЕСТИЯ.
Явно е за пестене на батерията. Странното е, че са спрени известията дори на системни приложения като Съобщения :X
Решението : влизаш в НАСТРОЙКИ -> ПРИЛОЖЕНИЯ -> от списъка намираш приложението, цъкаш на него, и му разрешаваш ИЗВЕСТИЯ.