Здравейте,
първоначално мислех да си купя навигация, но след това помислих, че и смартфон може да ми свърши същата рабата.
Искам да пътувам до Франция, но до сега не съм пътувал извън България. Потърсих в интернет предложения и добро впечетление ми направи Nokia Lumia 800, който на втора употреба се продава около 250лв. и гледам има добра навигация.
Вие какво бихте ми препоръчали навигация или смартфон за тази цел, и ако е смартфон някакъв модел да ми предложите. Само държа ако е смартфон да има поне 4GB вградена памет, в противен случай мисля, че ще имам проблем с качването на всички карти.
Благодаря, предварително на всеки озовал се.
Избор на смартфон до 250лв.
Re: Избор на смартфон до 250лв.
Ако ще е заради ходенето в Европата то си вземи един 5 инч.(ако ще го ползваш пешеходно) или 7 инч. за кола.Тела ще му пада батерията,малък дисплей и не дай си да ти се закачи за нета в чужбина(енергото ще са като детска градина сравнение със сметката от оператора:D ) да не говорим, че идеална навигация за тел няма особено за нокиа с WP
П.П. И от опит на комшията след обикаляне на Испания,Англия Холандия, Германия Австрия и половината Балкани-То-Том за Англия, Сиджик и Аи-го за западна Европа и Гармин за Балканите;)
П.П. И от опит на комшията след обикаляне на Испания,Англия Холандия, Германия Австрия и половината Балкани-То-Том за Англия, Сиджик и Аи-го за западна Европа и Гармин за Балканите;)
Ако нямаш друг смартфон бих ти препоръчал да си вземеш отделна навигация и като си решиш да имаш смартфон да вземеш някой от по висок клас.На отделната навигация това и е хубавото че имаш доста по голям дисплей от телефона.А и смартфона токувиж ти харесало да ровиш из нета да правиш снимки и т н и ще се окаже че не ти е достатъчен.Това е моето мнение ти както си решиш ;)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Е вие тотално объркахте човека сега,егати компетентните мнения! Какво и има на навигацията на Нокиа с уин фоун? Аз съм с Нокиа Л800 и мога да кажа че е много добра-доста е опростена и същевременно има всичко необходимо,безплатна е и е вградена което е предимство;)
[Quote]А и смартфона токувиж ти харесало да ровиш из нета да правиш снимки и т н и ще се окаже че не ти е достатъчен.[/Quote]
Човека в крайна сметка пита за телефон с навигация или само навигация,ти още мал;ко ще му предложиш таблет(angry)
[Quote]А и смартфона токувиж ти харесало да ровиш из нета да правиш снимки и т н и ще се окаже че не ти е достатъчен.[/Quote]
Човека в крайна сметка пита за телефон с навигация или само навигация,ти още мал;ко ще му предложиш таблет(angry)
Здравейте, аз съм с нокиа лумия 710.ползвам телефон си за навигация и развлечения постоянно пътувам, и вмомента съм в Франция.Така телефона ми кара ден и половина на навигация и след това ми изписва че е на15 процента заряд ,да се пусне.Незнам дали си ползвал навигацията на нокия но аз не мога да се оплача ,досега където и да съм ходил Холандия , Норвегия , Германия , Франция , Италия и още много държави ме е оставял точно пред вратата или поне там където може да се паркирва.Връзката с спътника при мен става от 3 до 5 сек икога не се е забавял повече без интернет или wi-fi.
Не съм казал че навигацията за телефон не става на мен това ми е най ценното приложение и съм го ползвал неколкократно.Просто дисплея на смартфона е по малък от колкото на навигацията.И също така да си купиш смартфон само за да го ползваш в колата като навигация е като да си купиш лаптоп за да го ползваш като мп3 плеър като ходиш за риба.Някак си не се връзва.И никъде не съм казал за таблет.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Mororola Defy+ e nai-dobroto, koeto moga da predloja.
Imam edin chisto nov nerazpechatan - za 259lv + dop. memory karta za kartite.
I cenata i telefona sa bez konkurencia!
[email protected]
Pozdravi!
Imam edin chisto nov nerazpechatan - za 259lv + dop. memory karta za kartite.
I cenata i telefona sa bez konkurencia!
[email protected]
Pozdravi!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Аз от няколко дена си мисля точно за тая Дефи+ и гледам си писъл че може се види в Бургас,тез дни може ти звънна да я зема!
Иначе по темата не съм съгласен че Лумиа 710 без нет ще се свърже със сателитите за 3-5 сек - АБСУРД!
Иначе по темата не съм съгласен че Лумиа 710 без нет ще се свърже със сателитите за 3-5 сек - АБСУРД!