Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Още един глас за G3 .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
С какво е по-добър G3, като изключим процесора, камерата, батерията и паметта?
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Ти си изброил .
С вкичко най-важно .
;)
С вкичко най-важно .
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Само нещо още исках да допълня към темата ти. Освен посочените модели, има един, който малко е позабравен, но е със страхотен хардуер. Цената също, ще ти хареса. Това [B][i]LG G Pro 2[/i][/B]. Виж му характеристиките. Модел 2014г., което е много добре, защото ще получаваш още ъпдейти.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3796/lg-g-pro-2
Цената му започва от 620лв., което е с една идея по-малко от G3.;)
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3796/lg-g-pro-2
Цената му започва от 620лв., което е с една идея по-малко от G3.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
ами веднага ще те откажа от елджи-то.
на слънце нищо не се вижда на дисплея,а все пак лято идва.каква е ползата от всичкото това качество,камерата и прочие,като не можеш да ги видиш....:|
на слънце нищо не се вижда на дисплея,а все пак лято идва.каква е ползата от всичкото това качество,камерата и прочие,като не можеш да ги видиш....:|
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Благодаря , колега ! Не бях погледнал при Вива понеже имам карти на Мтел и Теленор и мислех да преподписвам при някой от тях.(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Ванка, благодаря за мнението и снимките. Наистина Г3 прави много качествени снимки и слага в джобчето си много от миналогодишните флагмани . Колкото до LG G Pro 2 наистина е добър телефон с чудесна цена/качество ,но ми идва малко голям. А и не мога да разбера ,защо не се предлага от операторите и големите техно магазини, а се продават всевъзможни китайски(и не само) пръчки . :D Да ме прощават собствениците на китайски телефони(има и качествени м/у тях) не искам да обидя никой :D Щях да си поръчам един OnePlusOne , но си изтървах поканата :D а и долара много поскъпна :S(beer)
Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
Колега толкова лесно няма да успееш да ме откажеш :D Не твърдя , че имам богат опит със смартфоните ,но поне от тези който съм ползвал а и от наблюдения на приятели и познати не съм срещал още такъв ,който да няма проблеми на слънчева светлина . :D Да някой имат по-големи , други по-малки , но в крайна сметка всички имат. Все още не е измислен идеалният дисплей (whistle)
Re: Re: Re: Избор на смартфон Lenovo S90 Sisley или LG G3
От днес съм горд собственик на ЛГ Г3 32гб. от Теленор (whistle):D Благодаря на всички за мненията и отделеното време :)(beer) Може да заключите темата вече .