Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
за тези от Шаяоми четох много време.И бях твърдо решен че се пробвам с едно редми ноте 3,версията с 3 гб на 32.Наистина четох много за тях,но с една две оферти от Алито за други телефони страшно се разколебах.Пак казвам много съм благодарен на всички ви за мненията ви.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Ако мислиш, че лъжа... Ето чети тук, но чети и коментарите:
1. http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/3074499/Main/3033452
2. http://forum.setcombg.com/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA/28427-get-bg-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5.html
3. Един цитат от първата тема, която открих в Google, след като написах "мнения за гет.бг" - [Quote]Въпросът не е доколко здрави са стоките, това не зависи от магазина, но там е работата, че гет.бг нямат сервиз и от там вече въпросът е доколко легално са внесени телефоните и дали ако го занесеш директно в оторизиран сервиз някой ще ти признае гаранцията А да разчиташ на самите гет.бг за ремонт/замяна едва ли е особено надежден вариант. Ето тук 2-ма различни човека твърдят, че взимат по 20 лв за "ремонт" и явно ремонтът става в някакво гаражно сервизче:
http://www.androidbg.com/forum/topic37412-getbg.html
Което пък веднага навежда на мисълта, че:
1. Телефоните не са законно внесени и нямат нормална, валидна гаранция
2. Ако имаш късмет да е нещо дребно, може да ти го ремонтират, но ако телефонът е за замяна, нещо хич не ми се вярва да не те отсвирят.[/Quote]
4. Да давам ли още линкове и цитати или няма смисъл вече?
Данните и темите може да са със стари дати, но хората които работят в гет.бг и до ден днешен са същите, така че реална промяна аз лично не вярвам да има. Ако един онлайн магазин/фирма е коректен/на, той/тя има сертификат за това, издаден от ICNKM. А тези съм почти сигурен, че нямат такъв.
[Quote] А и ако бяха измамници, нямаше да съществуват до днес.
[/Quote]
По твоята логика (давам просто пример с марката) и Apple трябваше да ги няма на пазара днес, но уви има ги...
П.с. Съжалявам, че давам линкове към други сайтове. Не го правя с цел реклама.
1. http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/3074499/Main/3033452
2. http://forum.setcombg.com/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA/28427-get-bg-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5.html
3. Един цитат от първата тема, която открих в Google, след като написах "мнения за гет.бг" - [Quote]Въпросът не е доколко здрави са стоките, това не зависи от магазина, но там е работата, че гет.бг нямат сервиз и от там вече въпросът е доколко легално са внесени телефоните и дали ако го занесеш директно в оторизиран сервиз някой ще ти признае гаранцията А да разчиташ на самите гет.бг за ремонт/замяна едва ли е особено надежден вариант. Ето тук 2-ма различни човека твърдят, че взимат по 20 лв за "ремонт" и явно ремонтът става в някакво гаражно сервизче:
http://www.androidbg.com/forum/topic37412-getbg.html
Което пък веднага навежда на мисълта, че:
1. Телефоните не са законно внесени и нямат нормална, валидна гаранция
2. Ако имаш късмет да е нещо дребно, може да ти го ремонтират, но ако телефонът е за замяна, нещо хич не ми се вярва да не те отсвирят.[/Quote]
4. Да давам ли още линкове и цитати или няма смисъл вече?
Данните и темите може да са със стари дати, но хората които работят в гет.бг и до ден днешен са същите, така че реална промяна аз лично не вярвам да има. Ако един онлайн магазин/фирма е коректен/на, той/тя има сертификат за това, издаден от ICNKM. А тези съм почти сигурен, че нямат такъв.
[Quote] А и ако бяха измамници, нямаше да съществуват до днес.
[/Quote]
По твоята логика (давам просто пример с марката) и Apple трябваше да ги няма на пазара днес, но уви има ги...
П.с. Съжалявам, че давам линкове към други сайтове. Не го правя с цел реклама.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Нали знаеш, угодия за всеки няма. Аз ги защитих оповавайки се на личния си опит с тях. Недоволни винаги ще има без значение от марка или магазин. И мой приятел имаше проблем с едно сони навремето и 3 пъти му смениха платката без да му правят проблем.
Също като теб аз пък съм се наслушал и начел от оплаквания от големите вериги като техн*маркет техн*полис и операторите, но разликата в цените лично мен ме кара да избера онлайн магазините.
А относно ябълките - че са боклуци е така, но добре си рекламират боклука и хората им се връзват, в което няма лошо. Всеки си има глава на раменете и сам преценя за себе си.
Също като теб аз пък съм се наслушал и начел от оплаквания от големите вериги като техн*маркет техн*полис и операторите, но разликата в цените лично мен ме кара да избера онлайн магазините.
А относно ябълките - че са боклуци е така, но добре си рекламират боклука и хората им се връзват, в което няма лошо. Всеки си има глава на раменете и сам преценя за себе си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Прав си, за това. И за оторизираните магазини има доста оплаквания, но разликата, е че там ти дават международна гаранция, което е най-важното нещо, което човек трябва да гледа при покупка на някакъв вид техника. Не е задължително да го занесеш пак на оторизирания магазин и да се разправяш на място в офиса. Можеш директно да пратиш телефона до сервиза на марката в Германия (примерно) и там гаранцията ще ти се признае. Аз компромиси с цени повече не правя. Патих си, като си купувах 808 от такъв магазин на доста по-ниска цена и повече не пробвам (не помня името на магазина). Телефона умря след 2 часа употреба, а аз тогава не знаех за съживяване на Nokia с Phoenix и го върнах доста трудно. От такива магазинчета дори касови бележки не ти издават и е трудно да се защитиш пред, която и да е комисия след това. И на теб ще ти се случи един ден да си изпатиш така, спокойно, има време. После други неща ще говориш. :)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Правописна грешка.
Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Много ми е странно, защо си повтаряш мненията. Едно и също нещо писано 2 пъти през различен интервал от време. Колеги, това да не е някакъв бот или не знам как да го нарека. Просто не реагира адекватно. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
извинявам се за повторенията на мненията.
Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
щом гет.бг са такива мошеници, от къде да пазаруваме?
Как са Слот мобиле?
Как са Слот мобиле?
Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Дадох 100 кинта повече и си взех телефона от Виваком (без договор). В Ситител качиха цената със 100 лв. като им казах, че искам фактура. Предпочетох официален вносител, а и имах отстъпка с вива клуб...
Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
попаднах на ето този модел LG G PRO 2. 3 рам,32 ром,някой може ли да сподели мнение за тази машинка.