Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
На Lenovo Vibe P1, мисля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
P1m по-скоро. P1 над 550 лв. P1m 300 лв. не го знам как се справя. Дадох мнение по-долу за P70. Бих избрал Xiaomi Redmi 3 иначе. Красив дизайн, нов модел, адекватен хардуер, стига да няма проблеми разбира се! Xiaomi Mi4 само ако е 64ГБ, но цената става друга, ако се намери изобщо... Ако ти стигат десетина ГБ вече е друг въпрос.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Ха, сега видях, че има два вида radme 3, a аз харесах по-малкия с гравирания гръб. Явно обаче още го няма на пазара, а note 3 с 16ГБ пак идва над 450 лв., но няма слот...
Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Lenovo K80 K80M ,може ли малко мнения за този телефон.Благодаря ви предварително.
трябва ли да ме притеснява това когато си избирам телефон.Става въпрос за телефоните които са с несменяема батерия.Какво може евентуално да ме притеснява.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Избор на смартфон на цена от 350-400лв.
Според мен не би трябвало да те притеснява това че батерията е несменяема.
Последните ми 3-4 телефона са били с несменяема батерия и само с един по-стар Нексус 4 имах проблем с батерията, но си я смених сам и всичко беше Ок после.
Ако не можеш сам да я смениш караш телефона в сервиз и там ще ти я сменят.
Друг вариянт да си вземеш някой Power Bank ако не ти стига заряда на батерията .
Аз лично не виждам смисъл да нося още 1 батерия и да ги сменям ,ако ми падне батерията
Последните ми 3-4 телефона са били с несменяема батерия и само с един по-стар Нексус 4 имах проблем с батерията, но си я смених сам и всичко беше Ок после.
Ако не можеш сам да я смениш караш телефона в сервиз и там ще ти я сменят.
Друг вариянт да си вземеш някой Power Bank ако не ти стига заряда на батерията .
Аз лично не виждам смисъл да нося още 1 батерия и да ги сменям ,ако ми падне батерията
здравейте на всички,мисля че вече съм на 99% готов с избора.Малко се изненадах и аз самия,но нещата май отиват на
Meizu MX4 pro,остава един процент за Lenovo Vibe Z2 pro.
Meizu MX4 pro,остава един процент за Lenovo Vibe Z2 pro.