Избор на смартфон
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Избор на смартфон
смартфона са с много добри параметри, отиваш в магазина и който ти "легне" в ръката и на сърцето, него си купуваш.
;)
Ако трябваше да избирам м/у тези 3-те бих си взел Samsung
;)
Ако трябваше да избирам м/у тези 3-те бих си взел Samsung
Re: Re: Избор на смартфон
Сигурно защото си sgs maniak? :D Аз бих препоръчал сонито, най-малкото заради повечето рам.
Ти трябва сам да избереш. Всеки си има различни предпочитания. Ако искаш моето мнение, Galaxy S5. Но това е моя избор. Ти реши и направи своя. Алфата също е добра, но тя е малко в стил като за бизнес клиент. А ти щом ще играеш игри и гледаш видео няма да ти свърши работа най-вече заради слабата батерия, затова S5
-
Re: Re: Re: Избор на смартфон
Написал съм и е естествено той да си избере.
При Сони и LG какво прави ако му се появи проблем с прегряване и самоизключване и рестартиряне.
Да на Samsung минусите са обикновения корпус и малко тежичкия тъч уиз .
Плюсове много бърз , ОТЛИЧНА КАМЕРА . Може да си смениш батерията , поддържа до 128 ГБ карта памет .
При Сони и LG какво прави ако му се появи проблем с прегряване и самоизключване и рестартиряне.
Да на Samsung минусите са обикновения корпус и малко тежичкия тъч уиз .
Плюсове много бърз , ОТЛИЧНА КАМЕРА . Може да си смениш батерията , поддържа до 128 ГБ карта памет .
Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон
По тази логика, при Самсунг какво прави, ако започне да прегрява и да се рестартира? Пък и автора на темата го е написал ясно, иска 3 GB рам, доколкото съм запознат S5 не може да отговори на това негово изискване.
Ако размера не ти е проблем за игри и видео е перфектен Ноут4. С 3гб и е супер мощен. Но, ако избереш S5 няма да сгрешиш и с 2гб кърти, няма да имаш проблеми.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон
Samsung нямат проблеми с прегряване .
Ако автора на темата много държи на 3 ГБ РАм може да си вземе ноут3 или ноут4 .
Сонито с този корпус ако го изтърве и доста хора се оплакват от прегряване и рестартиране. HTC хубав корпус но слаба камера.
Колега ти какъв телефон ползваш .
Ако автора на темата много държи на 3 ГБ РАм може да си вземе ноут3 или ноут4 .
Сонито с този корпус ако го изтърве и доста хора се оплакват от прегряване и рестартиране. HTC хубав корпус но слаба камера.
Колега ти какъв телефон ползваш .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон
Не подвеждайте, човека! сонито нито прегрява нито се резтартира. Вече една година го ползвам! Единствено Wi-Fi ми е блокирвало в смисъл не може да зацепи, не намира запаметен-сигнал. След изключване се оправя което е много досадно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон
Имах S4 и при по-голямо натоварване грееше, така че не ме убеждавай в обратното. Относно изпускането, самсунга също ще пострада, тук въпроса е върху какво пада телефона, и от каква височина. И трето, човека е написал, че ще избира между Z3 и S5. ;)
Re: Re: Re: Re: Избор на смартфон
То щото тъч уиза не може фа се смени с Нова за 15 секунди...
От изброените препоръчвам S5. Разгледай и ноут4!
От изброените препоръчвам S5. Разгледай и ноут4!