Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Супер.
Направи, ако обичаш 1 screen pic с показно, кое ти е активирано( и свети за възможна опция).
WCDMA-GSM-900 ли не ти работи/свети?
Направи, ако обичаш 1 screen pic с показно, кое ти е активирано( и свети за възможна опция).
WCDMA-GSM-900 ли не ти работи/свети?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
За да не се мъчиш повече:
P780 - China (pic 1)
P780 - Euro (pic 2)
P780 - China (pic 1)
P780 - Euro (pic 2)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 00:16
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Здравейте! :)
В ревюто на един руснак се подчерта дебело, че ОС на Филипс-а допуска качване на програми в картата памет. Той ми е на сърце и душа, но реалността е, че днес Pandawill имаха промоция на P780. Точно 100,60 евро струваше. Не се сдържах и казах на приятел да ми го поръча. Самият ми приятел го има от Март месец, прати ми статистика от една програмка за батерията и излиза, че го е зареждал средно на пет дни, а той твърди, че го ползва яко и не изключва нищо, върти си бизнеса през него. След като ми потвърди и че няма оплаквания и даже иска и на баща си да поръча, му казах да поръча още един. За 196 кинта мисля, че си струва да се опита. В момента проучвам как да си купя и доставя Филипс-а от индийския ибей. Струва 245 лв. и 3G-то, както казахме, трябва да върви навсякъде, за разлика от това на Леновото. Може би ще си го купя и него, а единият ще остане за майка ми или брат ми.
Това е дотук, по-нататък, дай Боже да дойде поръчката, ще дам статистика на употреба и т.н., за да може темата да е полезна и на останалите, на които им е писнало да зареждат, но не държат телефона им да е последен писък на хардуерната мода.
В ревюто на един руснак се подчерта дебело, че ОС на Филипс-а допуска качване на програми в картата памет. Той ми е на сърце и душа, но реалността е, че днес Pandawill имаха промоция на P780. Точно 100,60 евро струваше. Не се сдържах и казах на приятел да ми го поръча. Самият ми приятел го има от Март месец, прати ми статистика от една програмка за батерията и излиза, че го е зареждал средно на пет дни, а той твърди, че го ползва яко и не изключва нищо, върти си бизнеса през него. След като ми потвърди и че няма оплаквания и даже иска и на баща си да поръча, му казах да поръча още един. За 196 кинта мисля, че си струва да се опита. В момента проучвам как да си купя и доставя Филипс-а от индийския ибей. Струва 245 лв. и 3G-то, както казахме, трябва да върви навсякъде, за разлика от това на Леновото. Може би ще си го купя и него, а единият ще остане за майка ми или брат ми.
Това е дотук, по-нататък, дай Боже да дойде поръчката, ще дам статистика на употреба и т.н., за да може темата да е полезна и на останалите, на които им е писнало да зареждат, но не държат телефона им да е последен писък на хардуерната мода.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Мамата... Туко що разгледах сайта, пише, че от 24-ти декември са с версия 4.4 на Андроида. Това, разбрах, е КитКат. Проблемът е, че всички се оплакват от тоя КитКат, унищожава батерията, лагва, прави кофти снимки и тн, поне така чета, и искат да даунгрейдват. Тайничко се надявам, че ако е със заводски инсталиран КитКат тия проблеми са решени...
Както и да е - ще поживеем, ще видим. Сега трябва да се заредя с огромно търпение, и дано дойде нещо въобще. Голям карък съм, но това е друга тема... :(
Както и да е - ще поживеем, ще видим. Сега трябва да се заредя с огромно търпение, и дано дойде нещо въобще. Голям карък съм, но това е друга тема... :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
@[B]Rossen_Siemens[/B] - Когато се поръчва P780 от китайски сайтове ИЗРИЧНО им се казва, че искаш Европейската версия (те много добре знаят за какво иде реч). За OS няма какво да се притесняваш, за P780 има "от пиле мляко, само казваш прясно или кисело го искаш" :)
Погледни тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=475747
Погледни тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=475747
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Да, да, разбрах. Моя приятел, който ми го поръча, ми даде линковете към 4pda и разни други - наистина има всичко за тоя телефон. Не знам дали е добре или зле това. Щом е пълно с "резервни части", значи да не се готвя за "мерцедес" по здравина. Е, за 192 лв. толкова. Дано дойде нещо, де... :D :D
Боря се да си купя и Филипса. Несполучливо дотук. Г-да индийците от Ибей.индия ми отговарят, че не пращат извън Индия. Само още един очаквам да ми отговори, сега съм питал и един в Амазон.ин. Също така, писах на един от големите рушняшки сайтове за техника, оттам също ме отрязаха. Трудно ще го набарам тоя Филипс.
То се оказа, че телефона е китайски под лиценз на Филипс. Пише му го най-отзад в ръкодството за употреба. Както и да е, някакви идеи как да го добарам и него, пък после ще си избирам кой от двата да ползвам?
Боря се да си купя и Филипса. Несполучливо дотук. Г-да индийците от Ибей.индия ми отговарят, че не пращат извън Индия. Само още един очаквам да ми отговори, сега съм питал и един в Амазон.ин. Също така, писах на един от големите рушняшки сайтове за техника, оттам също ме отрязаха. Трудно ще го набарам тоя Филипс.
То се оказа, че телефона е китайски под лиценз на Филипс. Пише му го най-отзад в ръкодството за употреба. Както и да е, някакви идеи как да го добарам и него, пък после ще си избирам кой от двата да ползвам?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Когато си купуваш 20 годишен Голф III 90 кончета, знаеш, че ще те изкара поне още 20 годинки... ;)
Това не важи за P780, но е ориентир... :D
Това не важи за P780, но е ориентир... :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Колега, прощавай, не те разбрах съвсем, ама мисля, че пръчката си е пръчка и Леново май леко бие натам, ако трябва да сме реалисти. Половината го обожават, половината го плюят. Дано дойде и да си оправдае очакванията като държелив телефон, инсталирам му някаква навигация, която не е ясно дали изобщо и кога ще използвам, смъквам му настройките за макс. батерия и/или го доунгрейдвам до по-стария ОС, за да му кара батерията и така (Четох, че КитКат-а му я смуче). Колкото изкара. :)
Виж, за Филипс-а - заинатих се, че ще го имам. Зор ще видя да си го купя, но ще намеря начин. Всички много му хвалят батерията, не се оплакват от ром-ове, не трябва да си самоинсталират модем-файлове сами, върви му 3 джи без притеснения и на 900 мХц. Минус? Ами казват, че GPS-а му бил по-скапан от тоя на Леново-то. Нямало и да получи скоро ъпдейт за по-нова ОС. Голям праз. Е, ако имаш късмета и му спукаш дисплея или дигитайзера - идея си нямам каква е оправията. За пръв път ми се случва някой да не иска да ми продаде нещо от Ибей, не можело да го пратят извън Индия. М**гали... :D:D
Виж, за Филипс-а - заинатих се, че ще го имам. Зор ще видя да си го купя, но ще намеря начин. Всички много му хвалят батерията, не се оплакват от ром-ове, не трябва да си самоинсталират модем-файлове сами, върви му 3 джи без притеснения и на 900 мХц. Минус? Ами казват, че GPS-а му бил по-скапан от тоя на Леново-то. Нямало и да получи скоро ъпдейт за по-нова ОС. Голям праз. Е, ако имаш късмета и му спукаш дисплея или дигитайзера - идея си нямам каква е оправията. За пръв път ми се случва някой да не иска да ми продаде нещо от Ибей, не можело да го пратят извън Индия. М**гали... :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Колега, искрено се надявам да ти пристигне европейската версия. P780 е далече от "пръчка", това ти за какво ще го използваш е съвсем отделен въпрос. Имам:
U8860, P780, 6043D, оставям на теб да се сетиш кой за какво го използвам ;)
U8860, P780, 6043D, оставям на теб да се сетиш кой за какво го използвам ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на телефон с МНОГО дълъг живот на батерията?
Адаш, хич не мога да се сетя, аз дори не ги и знам по марки и модели, до оня ден не знаех, че има вече и 4000+ мАч-ови батерии на телефони. Ще го използвам, както споменах и в самото начало на темата, като телефон за разговори с възможност за смартфункции, до които не мисля да се допитвам често... :) Не искам да имам големи очаквания, за да не го намразя и тоя телефон, както при предишните несполучливи опити за смартфонизация с Омния И900 и Н97мини. Подготвен съм за най-лошото - забивания, нужда от даунгрейд и т.н. Писах им в чата на Пандавилл - сто процента е от китайската версия... :(
Пък нека се окажа крив за всичко, ще се радвам... :)
Пък нека се окажа крив за всичко, ще се радвам... :)