Коя година си купихте първия смартфон?
Re: Коя година си купихте първия смартфон?
Мисля, че беше 2008 когато взех Нокия N82. Прилична камера, ксенонова светкавица, но пък разочароващо батерията му пада бързо. Преживял е много падания, които издържа геройски. Неколкократно съм му подменял батерията и в момента продължава да работи - използвам го за служебен.
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Re: Re: Коя година си купихте първия смартфон?
i-mate Pocket PC
Пролетта на 2004 г.
Пролетта на 2004 г.
През 2007-ма жена ми ми подари Nokia N95 ! Това беше най-уникалния телефон, който съм имал и до момента! Истински извънземен телефон за преди 10 години! Освен това този телефон го ползвах 7 години преди да го удавя накрая и да го сменя с Nokia E6 - пак страшно издръжлив и добър телефон! С него изкарах 5 години - уникален и още си работи! Яко е хем тъч скрийн хем qwerty клавиатура ;)
Ех, това беше по време на Магурата. Мобилно покритие имаше само в този участък на Витошка, и после бавно се разшири. Имаше мобифони. Един приятел имаше третия мобифон внесен в България. Аз лично се обзаведох с Нокия 6150, купен от Световния Търговски Център - Илиянци :). Някъде към 1998г беше. Сим карта се купуваше с много връзки и една торба пари. Още от тогава всички контакти в телефона са ми били винаги на български.
Motorola MPx220 - 2005 година
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Нокия N73, Януари 2007-ма.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
2002 - Втора ръка 9110i. Беше смешни пари / 200 лева / понеже беше на немски и собственика хич не се разбираше с него. Аз се оправях почти без проблем с немските думички. После намерих кой да ми го префлашне на инглиш и всички заспа.
2004 - NGAGE
После не съм се връщал към несмартове - Symbian, WM, Android в горе долу този ред...
2004 - NGAGE
После не съм се връщал към несмартове - Symbian, WM, Android в горе долу този ред...
2011-та Galaxy S.
Иначе Symbian телефони (на познати/приятели) съм разцъквал, но не беше мой тип OS и я ненавиждах, заради марката Nokia (при другите марки пък беше някаква модифицирана).
Иначе Symbian телефони (на познати/приятели) съм разцъквал, но не беше мой тип OS и я ненавиждах, заради марката Nokia (при другите марки пък беше някаква модифицирана).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
nokia N93 през 2006 мн добър телефон
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Коя година си купихте първия смартфон?
Моят http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpressmusic-2832.php
сдобих се с него през 2010 ,още помня какви хубави снимки правеше :Д
сдобих се с него през 2010 ,още помня какви хубави снимки правеше :Д