LG G5 vs Samsung S7
Re: LG G5 vs Samsung S7
Зависи какво търсиш в даден апарат, но и двата модела са супер за цената си и е въпрос на лично предпочитание кое ще ти пасне повече като усещане.
Ползвал съм и двата и на мен лично повече ми харесва Г5, а моето лично мнение е, че и камерата на този апарат е по-добра от тази на Самсунг-а.
Апарата стои доста по-стилно и стабилно в ръката ми, софтуерната подредба ми допада повече и още куп такива плюсове за мен ме карат да предпочета LG-то.
Ползвал съм и двата и на мен лично повече ми харесва Г5, а моето лично мнение е, че и камерата на този апарат е по-добра от тази на Самсунг-а.
Апарата стои доста по-стилно и стабилно в ръката ми, софтуерната подредба ми допада повече и още куп такива плюсове за мен ме карат да предпочета LG-то.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
По добре S7 /НЕ ЕДЖ/ ... дисплея не е добър на LG5 с което дилемата приключва .. поне за мен ..
Ако е S7, аз бих казал да е Edge вариянта.
Лично на мен само S7 не ми харесва на външен вид, но който и да избереш ще си доволен, аз бих обърнал внимание и на HTC 10.
Лично на мен само S7 не ми харесва на външен вид, но който и да избереш ще си доволен, аз бих обърнал внимание и на HTC 10.
LG разбиват с Ъпдейтите. Най-бързия ОЕМ да пусне нуга... И редовно получават секюрити ъпдейтите (пак първи). Телефона е супер. Ако го намериш на доста по-ниска цена от С7, бих казал него. Ако са на близка цена, вземи С7. Най-добрия екран, супер камера, Самсунг пей (скоро сигурно и тука ще заработи), Нугата ъпдейта е на седмици разстояние, има някой нови благинки. Като цяло С7 е по-добрия, но ако има голяма разлика в цената ЛГ5 е по-разумния избор. ЛГ-тата имат по-често проблеми от Самсунга честно казано. Известни са със своя Буут лууп... И дисплея не може дори да се сравни с тоя на Самсунга. Не, че е лош, просто не е толкова добър. На каква цена можеш да вземеш всеки един от тях? И колко време мислиш да го ползваш?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Не препоръчвам LG, защото се изнасят от европейския пазар и няма да се продават повече у нас. Имат слаби продажби, а и телефоните им не са от най-качествените като изработка. А за дисплея на С7 няма да коментирам много, освен че ще бъде хубав само първите 6-7 месеца, после ще искаш да се отървеш от телефона, заради нагорели пиксели.
Re: Re: LG G5 vs Samsung S7
[Quote]изнасят от европейския пазар и няма да се продават повече у нас.[/Quote]
Ще се продават.
Бих избрал G5 заради камерата, но ако се включи Edge, избирам него заради по-големия екран.
Ще се продават.
Бих избрал G5 заради камерата, но ако се включи Edge, избирам него заради по-големия екран.
LG G5 vs Samsung S7
s7 edge- ползвам го от както излезе, страхотен телефон, екран, батерия.
След 9 месеца ползване, няма изгорели пиксели и не се усеща забавяне в работата му, рестартирам го веднъж в месеца ей така за спорта.
Екрана е толкова ярък както съм го извадил от кутията.
За мен по-добър Андроид от този телефон няма.
Успех.
След 9 месеца ползване, няма изгорели пиксели и не се усеща забавяне в работата му, рестартирам го веднъж в месеца ей така за спорта.
Екрана е толкова ярък както съм го извадил от кутията.
За мен по-добър Андроид от този телефон няма.
Успех.
Благодаря на всички за отговорите :)
А на кой от двата батерията е по-издръжлива?
А на кой от двата батерията е по-издръжлива?
Pixel 8
Re: Re: LG G5 vs Samsung S7
На S7 е доста по-добра, но пък при G5 винаги може да носиш втора батерия и просто да я смениш.