Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Евентуално ще се купуват от Виваком !
Цената LG G4 Leather 19,90лв/мес Със SMART XL 34.99 лв.
Microsoft Lumia 950 Dual SIM 14 ,90лв/мес.SMART XL 34.99 лв.
Въобще заслужава ли си подобна гимнастика !? :|
Цената LG G4 Leather 19,90лв/мес Със SMART XL 34.99 лв.
Microsoft Lumia 950 Dual SIM 14 ,90лв/мес.SMART XL 34.99 лв.
Въобще заслужава ли си подобна гимнастика !? :|
Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
G4 вземи!
950 дуал е пълно дърво. Имам приятелче, тук от форума при това е фен на уиндоус, който намрази ОС-а заради тоя модел.
950 дуал е пълно дърво. Имам приятелче, тук от форума при това е фен на уиндоус, който намрази ОС-а заради тоя модел.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Аз мислех да си купя един 950 xl dual, ей така да видя как е телефона и windows, но ще чакам Surface. Слуховете са за чудовищен смартфон. Много ме кефи и смартфона на хюлит-пакард elite x3. Видях го на живо в един мол в чужбина. Страшен красавец.
Ако имаш хубав телефон с Андроид, вземи си 950 xl dual.
Ако имаш хубав телефон с Андроид, вземи си 950 xl dual.
G4, по-красив и е андроид, лично мнение. Наистина има дефектни бройки. След смяна на дисплея и платката телефона ми работи без никакъв проблем. Гледай да е със сериен номер от 607 нагоре ако вземаш ЛГ. В тези партиди за сега няма оплакване от проблемни бройки.
Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Супер си е телефона на Microsoft. И за разлика от Lg-тата няма никакви хардуерни дефекти. При LG проблемите са масови.
Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
Въпросът е, че са признати и сервиз ги оправя бързо. А както казах новоте патрити нямат проблем. Аз предпочитам дроид пред wp. В случая с кожата дизайна на Г4 няма равен, разбира се лично мнение.
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
И моя Lumia 950 е с кожа :)
И отново лично мнение, е че Windows има по-елегантен вид. Но нека има разнообразие и избор на пазара. И всеки да избира какво му е присърце!
И отново лично мнение, е че Windows има по-елегантен вид. Но нека има разнообразие и избор на пазара. И всеки да избира какво му е присърце!
Re: Re: Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
И аз съм с 950, само че XL. Не го сменям за никой андроид на света, та ако щат и пари да ми дават за да го направя. Лумията също има капаче с кожен гръб, имаме го в магазина на доста по-ниска цена от емаг. Цената е около 20-30 лева мисля, може и по-малко да е. Супер телефон е 950! Аз също чакам surface phone!
Каквото и да правиш в никакъв случай не взимай 950 Dual Sim, виж за 950 XL нищо не мога да кажа, но за тази Lumia мога. Значи забива, рестартира се, батерията си пада когато си иска, прегрява докато я зареждаш, мисли докато снима, мисли след като снима, това да ти светне екрана минута и половина след кат си натиснал пауър бутона и да се заключи и огасне пак, пости веднага след като е светнал, да го рестартираш за да може да не прави това по 10 пъти на ден, когато имаш известие или някой ти звъни, ами черен екран, по някое време ще светне, ама когато си поиска... Имам и Lumia 1520, ами с 10 е и той, ама върви толкова по - добре че няма база за сръвнение. Моля те не взимай тази Lumia, а проблемите които изброих ги имат всички в една Фейсбук група за тази ОС, виж за XL варианта никога не съм чул нищо лошо.
Re: Re: Microsoft Lumia 950 Dual SIM или LG G4 Leather !?
За тея пари има къде, къде по-добри телефони. Сигурен ли си, че искаш един от тея двата? И двата са менте. С тая Лумиа приятелите ти докато ползват яки програми, ти ще си гледаш празния екран. А с това ЛГ най-вероятно няколко пъти ще влиза на сервиз... Защо да рискуваш. Аз пред тея двата бих взел дори Samsung J5 2016 модела... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!