Надежден сервиз за смяна на стъкло/дисплей

Wishmak3r
Регистриран: 17 юли 2007, 09:06

Надежден сервиз за смяна на стъкло/дисплей

Мнение от Wishmak3r » 25 окт 2018, 22:26

Добър вечер, колеги,

Преди няколко дни ненадейно счупих стъклото на смартфона си (мисля, че дисплея не е засегнат) - OP 3T - в областта на слушалката. Към момента това не пречи особено на боравенето, но се опасявам, че с времето малки парчета ще започнат да се отчупват и пукнатините ще се разрастнат т.е. нужно е да действам и да отремонтирам апарата. Бихте ли ми препоръчали коректен сервиз, който може да осъществи ремонта на този не особено масов device? Намирам се в София.

Благодаря предварително на отзовалите се!

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Надежден сервиз за смяна на стъкло/дисплей

Мнение от KuKeR » 25 окт 2018, 22:30

OnePlus 3T официално не се предлага тук. Просто си поръчваш нов дисплей от Алиекспрес и тук ще ти го сменят в някой от сервизите.

DonPio
Регистриран: 14 ное 2006, 11:39

Re: Надежден сервиз за смяна на стъкло/дисплей

Мнение от DonPio » 26 окт 2018, 01:46

Имаш два варианта: да си поръчаш сам стъколото и да намериш фирма с достатъчно опит, за да ти го смени/За София ГАП Електроникс , на ул. "Константин Величков"3 и гр. Сливен, solaris gsm/ Лично съм ги пробвал и съм доволен. Вторият е да си поръчаш цял дисплей https://www.etradesupply.com/oneplus/all-models/oneplus-3t.html. Имай на предвид, че дисплея е Amoled и е скъп дори за смяна на стъкло, все пак е на Samsung. Успех

Отговори