Нова FREE TV
Re: Нова FREE TV
Пуска се новатв. Какво от това?
Кой нормален българин вече гледа българските телевизии?
Кой нормален българин вече гледа българските телевизии?
Не намирам разлика от предишната.
Шизо, пак ли те изтърваха от лудницата бе?
Re: Re: Нова FREE TV
Вече е оптимизирана и за Iphone (през Сафари браузър)
Вижте снимките в поста.
За всякакви въпроси, коментари и заплащане:
[email protected]
Вижте снимките в поста.
За всякакви въпроси, коментари и заплащане:
[email protected]
Re: Re: Re: Нова FREE TV
При мен не бачка .
Докога ще си рекламираш боклукчавия сайт?
Re: Re: Нова FREE TV
Ползвам го от над 1г. работи добре.
Re: Re: Re: Нова FREE TV
Чудя се само едно нещо- защо плащаш на крадец като отлично знаеш, че е такъв? Има поне 20 начина да се гледат какви ли не ТВ канали безплатно- защо плащаш на някой чиято единствена заслуга е да събере стриймовете в удобен списък?
Искаш да ти е удобно и да си платиш- ОК, вземи си един Фюжън и дай парите на Булсатком...
Искаш да ти е удобно и да си платиш- ОК, вземи си един Фюжън и дай парите на Булсатком...
-
- Регистриран: 09 май 2017, 14:15
Re: Re: Re: Re: Нова FREE TV
Само за обща информация, ако си направиш регистрация на GlobalMedia ще гледаш същата телевизия, надявам се да ти говори нещо. И едно допълнение, не учи хората на кого да си дават парите, щом над една година ги дават значи има защо но ти никога няма да разбереш защото си умствено изостанал. Странно но нито един от много тестващи не се осмели да напише отзиви за услугата, благодаря ви за интереса. До хората дето използват епитети , тази услуга не е насочена към вас, нямате шанс да я имате продължавайте да злорадствате докато се наситите, пишете си не ми пречите...................(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Нова FREE TV
Най-вероятно съм около 10 пъти умствено по-развит от теб, като ти гледам писанията. На кой и колко плащам си е лично мой проблем. Между другото имам и два fusion-а на булсат, та даже и Мтел-ска телевизия.