Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
самсунг с3мини бе 249 вдигнаха го на 299.Пуснаха го на 159 страхотна цена алкатела също и всички нокии такива цени никъде нямаше . но се зам7слям другите що не направятподобно а некато в техномаркета с3мини е 209.за какво ще ги глобяват че нямат картелни споразумения с другите онлайн магазини
Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 14:53, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Към 16:00 на eMAG.bg отчетахме следните резултати:
- Над 200 000 посещения днес са от мобилни устройства;
- Броят на поръчаните продукти надмина 90 000;
- Стойността на поръчките е над 11 000 000 лв;
- Продадени над 15 тона храна за домашни любимци;
- Продадени над 2800 телевизора;
- Продадени над 8500 детски и бебешки продукта;
- Посетителите разглеждат средно по 16 страници на сайта.
- Над 200 000 посещения днес са от мобилни устройства;
- Броят на поръчаните продукти надмина 90 000;
- Стойността на поръчките е над 11 000 000 лв;
- Продадени над 15 тона храна за домашни любимци;
- Продадени над 2800 телевизора;
- Продадени над 8500 детски и бебешки продукта;
- Посетителите разглеждат средно по 16 страници на сайта.
Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Благодаря ти npet. :)
Не мисля че е имало 1-2 бройки. Все пак никой не може да каже. Просто и 500 да е имало и 1000 даже - пак щеше да се изчерпа за 2-3 минути. Напливът е бил огромен, а поръчките се правиха с 2 клика наистина. Само така мога да си го обясня. Да не забравяме, че това е 2-рия черен петък, хората го знаят. 1474 са реализираните поръчки според мен. А вече колко са платени (то главно с наложен платеж са били) не знам.
Но сайта им вървеше идеално, ЕВАЛА за което, не може да се отрече. За разлика от на Техномаркет сайта, който се сгромоляса на секундата. :)
Атаката с тая глоба дето отнесоха е ясно откъде идва - Имено Техномаркет и Технополис, а именно Д.П. ;)
Не мисля че е имало 1-2 бройки. Все пак никой не може да каже. Просто и 500 да е имало и 1000 даже - пак щеше да се изчерпа за 2-3 минути. Напливът е бил огромен, а поръчките се правиха с 2 клика наистина. Само така мога да си го обясня. Да не забравяме, че това е 2-рия черен петък, хората го знаят. 1474 са реализираните поръчки според мен. А вече колко са платени (то главно с наложен платеж са били) не знам.
Но сайта им вървеше идеално, ЕВАЛА за което, не може да се отрече. За разлика от на Техномаркет сайта, който се сгромоляса на секундата. :)
Атаката с тая глоба дето отнесоха е ясно откъде идва - Имено Техномаркет и Технополис, а именно Д.П. ;)
Re: Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Да дам и аз пример по темата.Станах рано в 5.30,прегледах намаленията на й-мейла,харесах си телефон за който се надявах да е намален(Самсунг С 3 Нео) и така беше.Цената му беше 299лв.Сложих го в кошницата точно в 7.27 ч и докато си пишех номера на картата и адреса за доставка се изчерпа.Наложи се да взема ЛГ Г2 мини за 279лв и пак останах доволен.След като завърших поръчката наличността се изчерпа.Поне останах доволен от покупката!
Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
[Quote]Да разсея всякакви съмнения.. До всички, който казват че iPhone 5S Gold е бил пуснат изчерпан, ще кажа че не беше така.
Но... 2-3 минути след това беше продаден хаха. Даже не знам дали и толкова имаше, може и минута да е било.[/Quote]В 7:20 сайтът не работеше. Минах през банята, седнах в 7:30 - 5S Gold и S3 Mini бяха изчерпани. Някак си точно през тези 10 мин. са решили да пуснат сайта, и някак си достатъчно преди 7:30, за да няма наличност когато проверя пак.
И на мен ми се вижда малко съмнително. Бива бива бързаци и ранобудни, ама чак пък толкова - все пак е международен магазин - едва ли поръчват по 10-20 броя от артикул.
Но... 2-3 минути след това беше продаден хаха. Даже не знам дали и толкова имаше, може и минута да е било.[/Quote]В 7:20 сайтът не работеше. Минах през банята, седнах в 7:30 - 5S Gold и S3 Mini бяха изчерпани. Някак си точно през тези 10 мин. са решили да пуснат сайта, и някак си достатъчно преди 7:30, за да няма наличност когато проверя пак.
И на мен ми се вижда малко съмнително. Бива бива бързаци и ранобудни, ама чак пък толкова - все пак е международен магазин - едва ли поръчват по 10-20 броя от артикул.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Аз от една седмица си пазарувам от офертите на английския Amazon (http://www.amazon.co.uk/gp/deals ) и нещата са значително по-добре организирани.
Когато добавиш намален продукт в кошницата той се пази 15 минути, за които трябва да завършиш поръчката. След това се освобождава и може да се поръча от друг потребител. Когато всички бройки от даден продукт в намаление са заявени, но не са купени реално, може да се наредиш на опашката и когато някой бъде освободен сайта ти казва, че може да го добавиш в твоята кошница и купиш.
Незаменима помощ за намиране на отстъпки в Англия оказва и Hot UK Deals (http://www.hotukdeals.com ). Аз лично го ползвам главно откриване на оферти в Amazon и Ebay.co.uk.
Когато добавиш намален продукт в кошницата той се пази 15 минути, за които трябва да завършиш поръчката. След това се освобождава и може да се поръча от друг потребител. Когато всички бройки от даден продукт в намаление са заявени, но не са купени реално, може да се наредиш на опашката и когато някой бъде освободен сайта ти казва, че може да го добавиш в твоята кошница и купиш.
Незаменима помощ за намиране на отстъпки в Англия оказва и Hot UK Deals (http://www.hotukdeals.com ). Аз лично го ползвам главно откриване на оферти в Amazon и Ebay.co.uk.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
[Quote]Повечето неща бяха предварително надути и после смъкнати до нивата или от други магазини, или макс 10-20 лв надолу, което е ок, но не е нещо невъобразимо.
Реално на фона на кампанията изпълнението беше пълна простотия и кьорфишек, както се и очакваше с опита от миналата година. Вечерта - сайта затворин и обещание да се отвори сутринта, без уточнение за час.
Тази сутрин станах към 8:30 и от любопитство отворих - всичко с наистина реална отстъпка и интересно беше разпродадено. Демек - имало е вероятно по 1 бройка, колкото да се каже, че има - вероятно някоя върната стока или залежала мостра... Всъщност както намекват колегите по-напред в темата, твърде вероятно е доста от нещата изобщо да ги е нямало, което няма как да се докаже. Просто да са им сложили етикет изчерпано още при отварянето на сайта.
Българско-Румънска работа, какво повече да го коментираме... [/Quote]
Не си прав! Не съм си давал зор сутринта, понеже ми беше пределно ясно, че най-апетитните оферти (като лаптоп за 299 лв.) ще се разграбят буквално за секунди (има ли са по не повече от 10 бр. за да не са "вътре" ), имало е много хора с по 2 монитора (не ми се навлиза в подробности) които знаят как за секунди (на предното намаление и аз така процедирах) да "хванат" офертите. Ето ти за пример какво си взех от това намаление:
[Quote]1 1000343415 петък 28 ноември, 2014 08:11 79,99 лв. Регистрирана поръчка
Продукти
Хард диск Western Digital Blue 1TB, 7200 об/мин, 64MB, SATA 3 1 бр. 109,99 лв.
Отстъпка съгласно промоцията: БФ промо Компоненти WD10EZEX-BF14 1 бр. -30,00 лв.
цена на доставката: БЕЗПЛАТНА
Общо: 79,99 лв.[/Quote]
Забележи в 08:11 все още има бройки, към 10 и нещо, чак бяха разпродадени, а това означава МНОГО бройки (никъде не можеш да го намериш на тази цена, на всичкото отгоре е OEM с по-висока скорост на трансфер от retail-а). Така де, не си прав... :P
п.п. За съжаление за сега е само: [Quote]Регистрирана поръчка[/Quote]
Когато (ако) го получа ще е съвсем друго... :)
Реално на фона на кампанията изпълнението беше пълна простотия и кьорфишек, както се и очакваше с опита от миналата година. Вечерта - сайта затворин и обещание да се отвори сутринта, без уточнение за час.
Тази сутрин станах към 8:30 и от любопитство отворих - всичко с наистина реална отстъпка и интересно беше разпродадено. Демек - имало е вероятно по 1 бройка, колкото да се каже, че има - вероятно някоя върната стока или залежала мостра... Всъщност както намекват колегите по-напред в темата, твърде вероятно е доста от нещата изобщо да ги е нямало, което няма как да се докаже. Просто да са им сложили етикет изчерпано още при отварянето на сайта.
Българско-Румънска работа, какво повече да го коментираме... [/Quote]
Не си прав! Не съм си давал зор сутринта, понеже ми беше пределно ясно, че най-апетитните оферти (като лаптоп за 299 лв.) ще се разграбят буквално за секунди (има ли са по не повече от 10 бр. за да не са "вътре" ), имало е много хора с по 2 монитора (не ми се навлиза в подробности) които знаят как за секунди (на предното намаление и аз така процедирах) да "хванат" офертите. Ето ти за пример какво си взех от това намаление:
[Quote]1 1000343415 петък 28 ноември, 2014 08:11 79,99 лв. Регистрирана поръчка
Продукти
Хард диск Western Digital Blue 1TB, 7200 об/мин, 64MB, SATA 3 1 бр. 109,99 лв.
Отстъпка съгласно промоцията: БФ промо Компоненти WD10EZEX-BF14 1 бр. -30,00 лв.
цена на доставката: БЕЗПЛАТНА
Общо: 79,99 лв.[/Quote]
Забележи в 08:11 все още има бройки, към 10 и нещо, чак бяха разпродадени, а това означава МНОГО бройки (никъде не можеш да го намериш на тази цена, на всичкото отгоре е OEM с по-висока скорост на трансфер от retail-а). Така де, не си прав... :P
п.п. За съжаление за сега е само: [Quote]Регистрирана поръчка[/Quote]
Когато (ако) го получа ще е съвсем друго... :)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Очаквате ли яки намаления на блек фрайдей ем г ?
Абе, ***************, не беше ли разправял преди време с гордост как си сглобил desktop с 4 SSD-та по 512GB? Защо ти е този простичък HDD?
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.