OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Хипотетично, ако реша да се обзаведа с един от двата, кой от тях според вас най-много си заслужава? Не казвам, че ще тръгна да купувам, но и това е опция до месец, два. Гледам ги, че и двата ми идват по около 1100 лева от алито в тая конфигурация, което за флагман си е екстра. За втори телефон или резервен са идеални. И все пак да се върнем на въпроса, кой си заслужава повече?! Ясно е, че и двата са страхотни. Чисто визуално Микса ми харесва повече, понеже не ми допада ноча. От друга страна пък чисто технически, както го обсъждахме с един съфорумец OnePlus 6 поддържа много повече LTE честоти. Интересуват ме как се държат батериите им и колко читави са им камерите. Другото е ясно. А, щях да забравя - дали и двата им слота поддържат едновременно LTE активно? Да сложа теленорската в единия слот, а предплатената на А1 в другия.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Pocophone Armored edition
Поко е работяга, а Ванката иска красив телефон.
Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Те всички са работяги, но имат и вид някои. Не е лошо покото особено с кевлара, но ако ще е с ноч предпочитам OnePlus 6. Плюс това не видях цена за Pocophone Armored edition в алито.
edit: Сигурен съм, че има достатъчно телефони в тази конфигурация, но аз съм се насочил към тези двата и очаквам хора, които ги притежават или са имали някакъв досег до тях да дадат мнение. Сега разбрах от колегата @muamamu, че се очаква скоро и Mi Mix3.
edit: Сигурен съм, че има достатъчно телефони в тази конфигурация, но аз съм се насочил към тези двата и очаквам хора, които ги притежават или са имали някакъв досег до тях да дадат мнение. Сега разбрах от колегата @muamamu, че се очаква скоро и Mi Mix3.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Доживях да искаш да си вземеш китайче ;) От двата, които и да вземеш, няма да сбъркаш.За специфичния въпрос относно работата на LTE на двете карти могат да ти отговорят някои хора, които ги ползват ;)
1100 бева за китаец от чайна таун?
Ванка, ти да не си прегрял в жегата?!?!
Я се стегни и не се излагай!
За тия пари ще вземеш и P20 Pro, дето се вика...
Ванка, ти да не си прегрял в жегата?!?!
Я се стегни и не се излагай!
За тия пари ще вземеш и P20 Pro, дето се вика...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
За втори става но не и за основен. Поне лично мое мнение е, че високият им клас отговаря на средния при другите производители. Ниските и средните им класове са проблемни или все по нещо им липсва. Единствено Микс и Уан + отоговарят на изискванията ми. Някой знае ли дали има вариант за някакво гаранционно обслужване в България?
[Quote]Ванка, ти да не си прегрял в жегата?!?![/Quote]
Алгор, не харесвам нито P20 нито P20 Pro. Харесва ми Mate 10 Pro, но търся нещо екзотично, което не се среща под път и на път. Относно жегата - охлаждам се много добре с климатици и течности, дори не съм я усетил толкова. (yes)
edit: А сега ще напише ли някой собственик нещо по темата или да я затварям? До сега освен, че ме е хванала жегата и предложения за други телефони, друго не научих... Явно, ще се четат пак в андроид форума мнения от потребители.
[Quote]Ванка, ти да не си прегрял в жегата?!?![/Quote]
Алгор, не харесвам нито P20 нито P20 Pro. Харесва ми Mate 10 Pro, но търся нещо екзотично, което не се среща под път и на път. Относно жегата - охлаждам се много добре с климатици и течности, дори не съм я усетил толкова. (yes)
edit: А сега ще напише ли някой собственик нещо по темата или да я затварям? До сега освен, че ме е хванала жегата и предложения за други телефони, друго не научих... Явно, ще се четат пак в андроид форума мнения от потребители.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Ванка,
имаш отличен модел, който работи с Андроид ОС.На твое място щях да се ориентирам към телефон с iOS, защо не т.н. бюджетен модел 6,1 инч., който ще е на приемлива цена. Останаха по-мално от 10 дни до представянето му, както и на другите два модела. Два модела с OС Андроид никога не бих си взел... дори да са Ноут 9 и Р 20 про. Но пък, ако си се ориентирал към Андроид и двата модела визирани от теб са страхотни за втори телефон. Аз клоня повече към Mi Mix 2s.
имаш отличен модел, който работи с Андроид ОС.На твое място щях да се ориентирам към телефон с iOS, защо не т.н. бюджетен модел 6,1 инч., който ще е на приемлива цена. Останаха по-мално от 10 дни до представянето му, както и на другите два модела. Два модела с OС Андроид никога не бих си взел... дори да са Ноут 9 и Р 20 про. Но пък, ако си се ориентирал към Андроид и двата модела визирани от теб са страхотни за втори телефон. Аз клоня повече към Mi Mix 2s.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Шаоми имат официален магазин и сервиз в България и би трябвало, ако телефона е от официалния магазин , да го покрият гаранционно. Това обаче са само съждения и търговеца трябва да ти каже. Не знам колко голяма е разликата в цената ако го купиш от тук от магазинаим на Белмекен, между другото човека там е много отзивчив.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB ROM) или Mi Mix 2S (8 GB RAM + 256 GB ROM)
Колега за първи път чувам за официален магазин на Xiaomi в България. Ако обичаш дай малко повече инфо по въпроса! Ако визираш този на ул.Белмекен с гръмкото име Xiaomishop то той няма нищо общо с официален такъв пък камо ли за оторизиран сервиз на марката. Ето ти кои са дистрибутора и сервиза за България- https://www.bulgram.com/news/98/%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D1%81-%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-xiaomi.html