Първи впечатления от Samsung Wave 525
Re: Първи впечатления от Samsung Wave 525
Дали VIVACOM ще предложат този модел? Аз също бих искал да си го взема, но предпочитам да е от там. Ако някой знае нещо нека отговори, ще съм благодарен. :)
Изгледах няколко ревюта на телефона и реших, че ще си заслужава. Покрива нуждите ми напълно, а и интерфейса срашно много ми хареса.
Изгледах няколко ревюта на телефона и реших, че ще си заслужава. Покрива нуждите ми напълно, а и интерфейса срашно много ми хареса.
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Наистина защо още го няма в сайта това симпатично телефонче, изглежда ми добре като за момиче, ако не е тайна откъде сте го закупили и кви манги ви излезе. :)
Искам да попитам, днес си взех телефона и понеже не съм ползвала преди друг подобен, има ли някакви специални настройки за интернета. По-точно, свързах се с wifi-мрежа, но трябва ли нещо да активирам или деактивирам, за да не ми натоварва сметката?
След като си се свързала с Wi-Fi и ползваш някаква програма, която използва интернет, трябва да внимаваш да не излезеш от покритието на съответната Wi-Fi мрежа, защото телефона ще се свърже с GPRS/EDGE от оператора. Може за всеки случай да си деактивираш/изтриеш профила с операторските интернет настройки, така че и да иска да се свърже, да не може.
А това изключване от къде става? (blush) Настройки-> Свързване и след това...
-
- Регистриран: 19 дек 2010, 14:26
(blush)ПОЛЗВАМ телефона от няколко дни .УНИКАЛЕН Е !!!менюто му е много опростено и лесно за работа а същевременно с много функции WI-FI -то му работи абсолютно без грешка и се свързва много бързо към мрежите.С една дума всико е ОК.САМО за мен има един проблем е сега се опитвам да го разреша -телефона няма СКАЙП и искам да си кача ,дочувам разни мнения че за този модел за тази ОС -BADA все още нямало . Ще пробвам сега да метна един файл на скайп и да видим какво ще стане.Моля някой ако е запознат повече за проблем със скайп или знае как става да пише!! БЛАГАДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Няма скайп за Бада, а и като знам колко мързеливи са тези от Скайп - няма и да има.
-
Въпреки всичко успях да сваля от торентите един файл инстална се но нее точно скайп а някво подобие защото ми искаше скайп името и парола но като е на английски не успях да разбера дори се виждаше че съм и на линия . нещо като скайп кредит на такова ми заприлича но аз съм малко луда и няма да се откажа да прабвам на телефона си .Така преди година успях да си разкодирам устройството за интрентета понеже беше само на глобул сега става на всички оператори размих му мозъка . с програмка от нета .сега работи без проблемно!!!Благодаря ви все пак за отговора ,ако някой знае да пише ....
-
Няма , няма качих си най-накрая скайпа на САМСУНГА 525 -НЯМАЛО това изчетох по -форумите цели два дни ,но не се предадох след ровене в нета и намиране на хиляди файла на СКАЙП най-накрая стана това което исках ако някой се интересува нека ми пише на лични ще му пратя файлал.
Този Скайп Jаva li e? Файла с разширение JAR или JAD ли е?