По колко ви издържат батериите?
Re: По колко ви издържат батериите?
iPhone 7 през 2 дни въпреки, че имам 25 - 30% за третия ден.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: По колко ви издържат батериите?
Моят смартфон издържа до 5-6 дена, ако само говоря, без да сърфирам. При почти непрестанно сърфиране издържа от сутринта до вечерта. 2500 mAh е батерията му.
Re: Re: Re: По колко ви издържат батериите?
5-6 дена на куково лято, айде стига сте приказвали глупости, тия лайняни андроиди няма как да държат повече от 1 ден
Re: Re: Re: Re: По колко ви издържат батериите?
Е що така с лошо?
Такива изхвърляния са перфектното доказателство, че човек не трябва да вярва на нищо, което се пише/твърди в интернет (Особено ако е положително) и че хората си живеят в напълно измислен свят, нямащ нищо общо с реалния.
Различно - от половин ден с много снимки и клипчета, един ден нормално ползване с включени мобилни данни, местоположение и wifi, чат с фейсбук, вайбър и уатсъп, до два дни.
Re: Re: По колко ви издържат батериите?
Включено 4G, 2 sim карти, wi-fi.
Bluetooth, GPS, Location изключени.
Никакви социални мрежи
Чат клиенти активни - Вайбър и Хенгаут.
8 часа SOT си ги прави без проблем
Redmi 3S
Същия модел в ръцете на 15-годишната ми дъщеря виси на зарядното всяка нощ.
При жена ми изкарва 2, рядко 3 дни.
При мен изкарва 4 дни средно
Bluetooth, GPS, Location изключени.
Никакви социални мрежи
Чат клиенти активни - Вайбър и Хенгаут.
8 часа SOT си ги прави без проблем
Redmi 3S
Същия модел в ръцете на 15-годишната ми дъщеря виси на зарядното всяка нощ.
При жена ми изкарва 2, рядко 3 дни.
При мен изкарва 4 дни средно
Така като чета си правя извод, че батериите на Айфоните са най издръжливи явно операционната система е виновна.
Предишното ми Леново К3 ноут издържаше 7 часа екран!Но пък Сонито се зарежда напълно за малко повече от час
Предишното ми Леново К3 ноут издържаше 7 часа екран!Но пък Сонито се зарежда напълно за малко повече от час
Samsung galaxy S4 правеше към 4 часа екран и към 20 часа стендбай.
Iphone 5s правеше към 26 часа стендбай и към 4 часа екран с едно зареждане и доста ръчкане. После като го ползвах само за разговори със спрян интернет го зареждах веднъж на 4 дни. Iphone 6s plus прави към 40 часа стендбай и малко над 6 часа екран с едно зареждане при същото ръчкане.
Iphone 5s правеше към 26 часа стендбай и към 4 часа екран с едно зареждане и доста ръчкане. После като го ползвах само за разговори със спрян интернет го зареждах веднъж на 4 дни. Iphone 6s plus прави към 40 часа стендбай и малко над 6 часа екран с едно зареждане при същото ръчкане.
От както ползвам смартфон нося в мен зарядно. Последните години вече има малки джобни батерии които ползвам. Почти всеки ден се налага да зареждам телефона по 2 пъти, понякога и повече. Изключение правеше Lenovo Z2 Pro, който беше с 4А батерия. Иначе Асусите с по 4-5А батерия ми изкарваха много, но те бяха резервни, не основни телефони.