Покупка на телефон
Покупка на телефон
Здравейте , приятели .
Моля Ви за предложения и съвет за закупуване на телефон в ценови диапазон 300-350 лв.
Телефона да е с добра камера и по възможност де е двусимов.
Благодаря Ви предварително .
Моля Ви за предложения и съвет за закупуване на телефон в ценови диапазон 300-350 лв.
Телефона да е с добра камера и по възможност де е двусимов.
Благодаря Ви предварително .
Re: Покупка на телефон
Колега, бръкни още малко в джоба и вземи Сони ХА1, има и двусимов вариант, от технополис, до 23.11 е на цена 429 лева, камерата е абсолютен трепач....(yes)
Pixel 8
Ако варианта на колегата [B]scenic[/B] ни ви устройва, тогава търсете модел на Xiaomi в този ценови клас и сте в джаза.
Камерата само няма да ви устрои и не влиза в графа "добра камера", но на дневна светлина става.
Камерата само няма да ви устрои и не влиза в графа "добра камера", но на дневна светлина става.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Аз бих препоръчал ето това https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/samsung/galaxy-j5-2017-dual-j530f-p370879115/
Xiaomi Redmi 4X с 3 гб рам .
Re: Re: Покупка на телефон
Xiaomi mi5 64gb от Китай идва под 400 лева. Ама е без гаранция. За тези пари вероятно най-добрата камера.
Да взема и аз да се включа! Моят съвет е за Meizu! Ползвам техен телефон (M1 Note) от 2,5 години. Освен Full HD, Gorilla glass 3 и мн. добра камера, най-съм доволен, че продължават да поддържат операционната система на телефона толкова дълго. Последният им ъпдейт е от края на юли.
Re: Re: Покупка на телефон
[Quote]Моят съвет е за Meizu! Ползвам техен телефон (M1 Note) от 2,5 години. [/Quote]
И откъде сега може да бъде закупен този телефон от 2014 г!?
И откъде сега може да бъде закупен този телефон от 2014 г!?