Едно време беше на топ моделите Лумия за цял свят (Here Drive +), а на бюджетните само за една страна (Here Drive) според това каква СИМ карта е имало в телефона при първо активиране на навигацията. От началото на тази година покрай някой от ъпдейтите на Win-a стана на всики телефони Here Drive+, т.е. в цял свят безплатна офлайн навигация.
И картите си се обновяват регулярно - каквото има на here.com това е и офлайн на телефона.
Имаше малко неудобства като се мина от Нокия към Here акоунти (към края на миналата година), но даваха възможност еднократно да си прехвърлиш колекциите от места от едното на другото.
Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Предполагах, но не съм проверявал понеже скоро не съм ходил някъде където да не ми е долу горе познато и просто ползвам навигацията в чужбина за да проверя дали не съм се забил някъде случайно.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Re: Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Изключително доволен съм и от доста време ползвам изключително и само HERE. Както на Лумиа 1320, така и на Андроид. За всякакви други навигации - платени или безплатни-съм забравил. Радва ме, че работи офлайн и когато съм в чужбина не се набутвам за интернет. Навигирала ме е в Гърция, Белгия, Македония-доволен, предоволен. Препоръчвам я с две ръце!
Re: Re: Ползвате ли навигация HERE? Вашето мнение за нея?
Igo primo е по-добра от here maps, ползвам и двете, но primo има повече poi, но пък here се имсталира само през телефона, заедно и с картите. Here е по-лесна за инсталиране, но primo намира повече адреси в по-малки населени места, което за мен е много важно. here има онлайн навигация и се актуализира по-лесно като карти. Ползвам и двете. here дава повече алтернативни маршрути, но igo пък по-лесно си създаваш маршрут.