Revo Power 4g
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
1.Купих си го лятото от EBAY, бях в Англия и се продаваше с доставка от Англия и затова ми излезе с 10$ по-скъпо но не ми се занимаваше с митници и разни затова си го поръчах от EBAY за 120 паунда.
2.Ето и няколко снимки за телефона, ако те интересува нещо конкретно ще кача и др.
3. Реални снимки и видео малко по-късно :)
4. Не съм специалист в това отношение, какато се вижда и на скрийншота сега е на около 30%, по-рано бях качил на 89%. През това време се ползваше главно за сърфиране някоя друга игричка за около 20-30мин, и няколко видео клипчета (репортажи от мачове).
5. Не, абсолютно нищо нямаше. Дори и приложения от сорта на Dropbox, Google Drive и разни др. чист андроид си е..
2.Ето и няколко снимки за телефона, ако те интересува нещо конкретно ще кача и др.
3. Реални снимки и видео малко по-късно :)
4. Не съм специалист в това отношение, какато се вижда и на скрийншота сега е на около 30%, по-рано бях качил на 89%. През това време се ползваше главно за сърфиране някоя друга игричка за около 20-30мин, и няколко видео клипчета (репортажи от мачове).
5. Не, абсолютно нищо нямаше. Дори и приложения от сорта на Dropbox, Google Drive и разни др. чист андроид си е..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Благодаря за отговорите.
Прави ми впечатление, че на една от снимките пише свободна рам памет около 600МБ, което е доста малко или пък, че го използвате с доста включени приложения?
С удоволствие ще изчакам да пуснете снимки и видео за сверка на качеството.
Снимка на батерийното използване може ли?
Прави ми впечатление, че на една от снимките пише свободна рам памет около 600МБ, което е доста малко или пък, че го използвате с доста включени приложения?
С удоволствие ще изчакам да пуснете снимки и видео за сверка на качеството.
Снимка на батерийното използване може ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Ето ги снимките за бетерийното използване.
Качвам и снимка с изкл. приложения от Опции на програмиста -> неактивни приложения.
Качвам и снимка с изкл. приложения от Опции на програмиста -> неактивни приложения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Учудва ме, че Wi-fi -то смуче повече от екрана...
Още повече ме учудва, ако ползваш Edge връзка, а не 3G или 4G пак защо хаби толкова, че да не може да изкаран2 дни спокойно.
П.п: преди време гледах разни видеота за Юлефон и Юкител и си даваха, че доста добре се държат за 2 дни прилично ползване...
Та по тоя повод се чудя, канва е тази реклама за 6000мАч, като пак не дава стабилно ползване....
Още повече ме учудва, ако ползваш Edge връзка, а не 3G или 4G пак защо хаби толкова, че да не може да изкаран2 дни спокойно.
П.п: преди време гледах разни видеота за Юлефон и Юкител и си даваха, че доста добре се държат за 2 дни прилично ползване...
Та по тоя повод се чудя, канва е тази реклама за 6000мАч, като пак не дава стабилно ползване....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
"Сигурно с custom ROM c махнат bloatware, root, Xposed + Amplify, Greenify +aggressive dose ще изкара повече."
Че е сигурно, сигурно е, но къде са тези custom ROM-ове, защото въпреки голямото ровене из нета, нищо не може да се открие...?!
Че е сигурно, сигурно е, но къде са тези custom ROM-ове, защото въпреки голямото ровене из нета, нищо не може да се открие...?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Ето тук има ромове за изпробване:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=776534
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=776534
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Изказвам благодарност на tzincbg !!!
(flower)(flower)(flower)
Надявам се, че ромовете за Oukitel K6000 Pro стават за Revo Power - според вас така ли е ?
Но изглежда софийските Ревовци са ликвидирали линковете за сваляне в 4PDA, а в XDA има само за Oukitel K4000...
(flower)(flower)(flower)
Надявам се, че ромовете за Oukitel K6000 Pro стават за Revo Power - според вас така ли е ?
Но изглежда софийските Ревовци са ликвидирали линковете за сваляне в 4PDA, а в XDA има само за Oukitel K4000...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revo Power 4g
Дано чичко Гугъл да помогне:
https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=Roms+for+Oukitel+K6000+Pro
https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=Roms+for+Oukitel+K6000+Pro
Оф само конспирации са ви в главите - никакви ромове никой не е трил. Просто линковете в руския форум не работят без регистрация. Лошото е само, че трябва да вкарате руско число по картинка. Мисля, че има бутон вместо това да ви прати линк в мейла за влизане.
Дали има някой компонент - напр. различен тъч или wifi, които няма да работят след смяна на рома не може да гарантираме. Ако нещо се случи може да го пратите в официалния сервиз за преинсталиране. Факт е, че вместо да отговорят, са скрили този въпрос от форума.
Вариант е преди да смените рома да пробвате да го руутнете както e описано тук и да изтриете ненужни приложения c приложението system app delete.
Внимавайте какво триете. За всяко търсете в google името му, ако не го знаете. Напр. Lunar service e важно, и да не звучи така. Внимавайте в програмата за инсталация да не МАРКИРАТЕ ГРЕШНО поле. Ще го убиете.
Линк за рикавъри, а в линка има линк за super su:
http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-2-1-k6000-pro/#
Пак трябва регистрация.
[B]Горепосочените действия може да отменят гаранцията. [/b]
Дали има някой компонент - напр. различен тъч или wifi, които няма да работят след смяна на рома не може да гарантираме. Ако нещо се случи може да го пратите в официалния сервиз за преинсталиране. Факт е, че вместо да отговорят, са скрили този въпрос от форума.
Вариант е преди да смените рома да пробвате да го руутнете както e описано тук и да изтриете ненужни приложения c приложението system app delete.
Внимавайте какво триете. За всяко търсете в google името му, ако не го знаете. Напр. Lunar service e важно, и да не звучи така. Внимавайте в програмата за инсталация да не МАРКИРАТЕ ГРЕШНО поле. Ще го убиете.
Линк за рикавъри, а в линка има линк за super su:
http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-2-1-k6000-pro/#
Пак трябва регистрация.
[B]Горепосочените действия може да отменят гаранцията. [/b]
Вчера се опитах на 2 пъти да пусна един отговор, ама нещо....
Колегата tzincbg ти е дал правилните сайтове - 4pda.ru - аз го ползвам на 90-95% само него - Needrom и Xda-developers.
Ако решиш да сменяш Ром-а е доста важно да си направиш пълен back up на телефона, преди каквото и да е опити.
Ако не знаеш как - мога да те упътя или да ти дам нужните стъпки.
П.п: никой не може да ти гарантира, че след нов Ром смартфона ти ще се държи по-добре, имай го в предвид.
Колегата tzincbg ти е дал правилните сайтове - 4pda.ru - аз го ползвам на 90-95% само него - Needrom и Xda-developers.
Ако решиш да сменяш Ром-а е доста важно да си направиш пълен back up на телефона, преди каквото и да е опити.
Ако не знаеш как - мога да те упътя или да ти дам нужните стъпки.
П.п: никой не може да ти гарантира, че след нов Ром смартфона ти ще се държи по-добре, имай го в предвид.