Samsung Galaxy S III & HTC One X ?
Re: Samsung Galaxy S III & HTC One X ?
Ще кажа само следното, Galaxy S3 е най-продавания телефон с Андроид, получава награда за най-добър смартфон на GLOBAL MOBILE AWARDS, а също така беше на първо място и в анкетата на форума... сигурно има защо.
На мен ми се наложи да избирам между двата модела преди 5 месеца и взех 1Х и не съжалявам за това. Предимствата клонят наистина към С3, но въпрос на вкус. HTC One X е по малко по ефтин. Батерията е слабо място на 1 Х , чипсета Тегра 3 е лаком и батерията е по малка, отзад 1Х има кънектори за допълнителна батерия стояща като заден капак от 2000мА до 6000 мАh заряд, но теглото скача. Управлението с sense 4+ повече ми харесва на 1Х,след няколко месеца се очаква sense 5 и android 4.2. На практика взех телефона и заради външния вид, изработка и зашеметяващ екран. Нещо, което веднага изпъква. Все пак и Самсунга е много добър и си заслужава. Но вкуса и нуждите на всички са различни.
Няма да се правя на разбирач, който иска да казва предимства и недостатъци. Първо, мое мнение, че нито единия не е подходящ за жена, главно заради размерите. Естествено, обаче, си е ваша работа, че сте се спрели на тея модели. Второ, бях пред тази дилема преди година, като излязоха двата модела и за миг не съжалявам, че се спрях на Самсунга. Малко след мен, на мой приятел му подариха 1-цата и след като ги сравних по-обстойно, пак останах на мнението си, че Галаксито е по-добро. Единствено, може би, отстъпва по изработката и на HTC Sense-а, като за второто не съм сигурен, че отстъпва кой знае колко.
П.П. Цените в началото бяха напълно еднакви...Сега не знам как са.
П.П. Цените в началото бяха напълно еднакви...Сега не знам как са.
Изборът е един Галакси С3.:)
Няма да се обяснявам, защо, как, кога и други такива глупости, фактите говорят!;)
Няма да се обяснявам, защо, как, кога и други такива глупости, фактите говорят!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Измежду двата модела, почти няма дилема. Имам С3 почти година и не съжалявам и за момент. По-добра батерия, разширяема памет (сложил съм му 32ГБ карта, клас 10), по-добър дисплей - аз АМОЛЕДА не го давам за нищо, по-добра софтуерна поддръжка (един колега си изскуба косите, докато получи ъпдейт до 4.1, а в момента отново е с по-стар андроид от моя, който е 4.1.2). Единственото място, където тайванците могат евентуално да надделеят, което все пак е субективно, е изработката и малко по-солидното усещане, което произтича от това, че е моноблок и отзад няма капак. Неслучайно, както колегите по-горе споменаха, бе определен навсякъде за телефон на годината. Явно има защо... :) Поздрави
Нямам нито един от двата, но имам HTC Sensation. Лично аз бих заложил на SIII и сега ще се обоснова защо. HTC се отнасят прекалено нагло спрямо собствениците на техни телефони. Навърши ли телефона 1 година и забравят вече да го ъпдейтват до по-висока версия на Android. Като за капак дори правят някакви обещания и после си намират нагли и лъжливи оправдания да не пуснат ъпдейт за даден телефон. За разлика от тях Samsung вече пуснаха ъпдейт до Jelly Bean дори и на SII, който е прях конкурент именно на моя HTC Sensation. А аз Jelly Bean официално от HTC няма да видя, въпреки че Samsung SII е дори с 4-5 месеца по-стар като модел. А защо е важно да сме с последните версии на Android всички видяхме с излизането на Jelly Bean и оптимизацията, която донесе. Май месец като представят Android 5 key lime pie съм почти сигурен, че Samsung-a ще го получи, докато за OneX доста се съмнявам.
Моето мнение е, че SGS3 е по-добрия избор в този случай (yes)