Samsung Galaxy S III & HTC One X ?

mensmen
Регистриран: 05 сеп 2011, 09:18

Samsung Galaxy S III & HTC One X ?

Мнение от mensmen » 31 мар 2013, 08:57

Привет на всички съфорумци :)
Предстой ми закупуването на една от двете машини,..затова ще помоля за малко помощ...

jeff1980
Регистриран: 25 юли 2007, 23:11

Re: Samsung Galaxy S III & HTC One X ?

Мнение от jeff1980 » 31 мар 2013, 09:03

И сега се започва: ами зависи за какво ще го ползваш, ами откъде ще го купуваш, нет искаш ли, снимки ще правиш ли и т.н.
HTC разбира се. Ако избираш между две хтц-та е трудно. Твоят избор е лесен. И със здраве да го ползваш каквото и да избереш!

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 31 мар 2013, 09:18

Като цяло, двата телефона са практически еднакви от към технически характеристики - качество на снимки, качество на дисплея, производителност и такива подобни. Ще ти посоча само причините, които поне за мен, правят Galaxy SIII по-доброто устройство (отново подчертавам според моите вкусове и разбирания)
1. Допълнителен слот за карта - В зависимост от начина, по който си използваш телефона и в зависимост от това, каква модефикация ще избереш (16, 32, 64 GB версия), това може да ти потрябва, може и да не ти. Така или иначе е по-добре да имаш и да не го ползваш, отколкото да ти потрябва и да го нямаш.
2. Сменяема батерия - Отново като горният случай. Може би никога няма да ти се наложи, но все пак е по-добре да имаш такава възможност.
3. Доста по-издръжлива батерия - Ето това си е важно и повярвай ми, разликата в автономната работа на двете устройства е значителна. Особено в ежедневно ползване. Какво имам в предвид. Ако натовариш и двете устройства еднакво вероятно батерията на SIII ще свърши малко по-късно отколкото на One X, обаче при нормално използване Galaxy-то направо утрепва HTC-то.
4. Софтуерни ъпдейти - Да, те са бъгави, да те се бавят, но все пак ги има. Факт е, че HTC не се грижат много добре за \"по-старите\" си модели от към софтуер. Само обещават и накрая нищо. От Samsung също обещаха, че SIII ще получи ъпдейт до функциите на S IV (тези които са допустими от хардуера), но някакси съм по-склонен да им вярвам.
5. Power бутона на SIII е отстрани на апарата, а на HTC е в горният край - Повярвай ми, доста по-лесно се работи с Galaxy-то. Постоянно ти се налага да го ползваш за заключване/изгасване и е много по-лесно достъпен.
Това, за мен, са плюсовете на телефона от към чисто техническо отношение. Все пак, каквото и да избереш ще останеш очарован от функционалността и магията да имаш едно от най-добрите устройства на пазара. Пожелавам ти късмет :)

mensmen
Регистриран: 05 сеп 2011, 09:18

Мнение от mensmen » 31 мар 2013, 09:18

Машинката е за жена...ще му се ползва всичко почти ;) ... предстой ми преподписване с Виваком и евентуално от там ще се купува,..иначе и ние сме се насочили към HTC

ekoto75
Регистриран: 17 дек 2008, 02:47

Мнение от ekoto75 » 31 мар 2013, 09:25

Функцията \'smart stay\' е уникална като приложение за мен(yes)
Един глас за Samsumg

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 31 мар 2013, 12:00

Поздравления за написаното [B]stefanicio[/B] (yes) Това не е само според твоите нужди и разбирания. Цял свят го доказа това, само такива заблудени като[B] jeff1980 [/B](слава богу, че са малко, та да не объркват така смешно хората) могат да напишат такива глупости!!!
1 глас и от мен, а и да напомня на обърканите, че някъде там навън има още над 50 милиона, които явно разбират кое какво е :D

jeff1980

Мнение от jeff1980 » 31 мар 2013, 12:10

А, Киро, стегни се малко. Не дрънкай глупости ако обичаш. Всеки сам си преценя, аз написах своето мнение. Много ли обичаш Самсунг, че си готов да обиждаш заради него? Теб кой те засегна? С какво? Да се извиня ако искаш, че мисля различно от теб? Аз не ги харесвам Самсунг, даже никак. И какво от това? Харесвам другите-хтц. Даже имам айфон-абе заблудена работа, но какво да се прави. Човека да си вземе Самсунг, после да сравни с някое хтц, било то и от по-нисък клас да видим дали няма да съжалява. Може пък той да е обективен, да не е като теб и мен.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 31 мар 2013, 13:34

[Quote]Машинката е за жена...[/Quote]
Това решава всичко!
За каквото и да и трябва, каквито и функции и екстри да има накрая всичко ще опре все до външния вид.
Така че да взимат каквото и хареса пък после...

Между другото ти правиш същото в момента - препоръките са от типа "аз харесвам, аз не харесвам" без никакви доводи за разлика от колегата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

jeff1980

Мнение от jeff1980 » 31 мар 2013, 13:40

Колегата \"нападна\" на момента и той без доводи. Както и да е. Айде със здраве!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 31 мар 2013, 13:43

От мен бих препоръчал ла фльор версията на самсунг :)

http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_s_iii/details

червената ;)

http://www.germanos.bg/catalogue/mobile-communications/samsung-galaxy-s-iii-la-fleur
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Отговори