Хубаво е да взимаш присърце само аргументирани мнения.Мнение тип "мен ме кефи еди кой си повече" не мисля,че трябва да е важно за избора ти.Не съм си играл със двата телефона,но във форума имаше мнения за дефекти при Самсунга.Дори само заради тези дефекти и несигурност аз бих избрал HTC One V.
"Колеги, имам телефона от няколко дни, но имам някакъв много странен проблем. Говоря често, на ден провеждам 20-тина разговора, но понякога това не е възможно. Дропва(прекъсва) се самото позвъняване преди да съм чул сигнал свободно. Не е проблем с обхвата, при пълен индикатор на антената също се случва. На екрана не се изписва причината за прекъсването, изисва се само "край разговор", т.е. нито, че е заето, нито, че няма обвхват и така няколко пъти подред без да успявам да проведа един разговор. След рестарт не се оправя, оправя се от самосебе си без да правя нищо допълнително, а изчакам определено време...Телефона го взех чисто нов от Глобул "
"Имам абсолютно същия проблем! И аз го взех чисто нов от Глобул. След като установих проблема, занесох телефона за рекламация. Приеха го и след една седмица ми го върнаха, като ми казаха, че е преинсталиран софтуера, но полза - никаква"
"Имам абсолютно същия проблем!С карта на Globul не приема и не осъществява обаждания
всеки път.Понякага за половин час се свързват с мене.Купен е на 30.12.2011 от Jef и вече е в сервиз от вчера.Срока е до 30 дни.Бог знае дали изобщо ще се оправи.
На всичкото отгоре тепърва ще го изплащам.Не е за вярване."
"здравейте.аз пък имам проблем със мтел 3g.при включване не разпознава мрежата,но
има 3g без gsm обхват.ръчни настройки,тръгва,но след рестарт пак така.и така 2-3 пъти
докато не почне да се саморестартира."
Samsung Galaxy S Plus или HTC One V
Re: Samsung Galaxy S Plus или HTC One V
L7 не е ли много бавен? Чудя се дали да си го взема, но има два пъти по-слаб процесор от xperia u например.