Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Gergoff е напълно прав. Също ти препоръчвам Сони.За предпочитане е пред другите. Взимай Xperia-та и няма да съжаляваш.
Благодаря за забележката. Изобщо не съм обърнал внимание какво пиша. Правилно е 2к, а не 4к дисплей. :)
И относно това Сони - точно в момента в България можеш да си купиш Nexus 6 за по-малко пари от Сони C5 Ултра. Говорим за неизползвани (чисто нови) устройства. Пък и с този МТК процесор от среден клас.. В един определен момент ще ти се прииска да си избираш кернели и къстъм РОМ-ове и мисля, че моторолата е по-добрият избор.
И относно това Сони - точно в момента в България можеш да си купиш Nexus 6 за по-малко пари от Сони C5 Ултра. Говорим за неизползвани (чисто нови) устройства. Пък и с този МТК процесор от среден клас.. В един определен момент ще ти се прииска да си избираш кернели и къстъм РОМ-ове и мисля, че моторолата е по-добрият избор.
Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Благодаря за бързите отговори. Моторолата някак си не ми допада. За Сонито все още се колебая. Интересувам се само от устройства с Андроид... имал съм Айфон и искам да разнообразя. А като хардуер и камера - кой е по-добрият избор - Huawei Mate 7, Huawei P8 Max или Lenovo Phab Plus? Ако имате и други предложения, казвайте... :)
Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Ето още материал за избор:http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/50137/letv-max
Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Никъде не го намирам в продажба, а като си харесам някой, искам да го купя от България.
Ако не бързаш много с покупката - изчакай Huawei P9Max
след 2-3 месеца - перфектният phab с перфектния хардуер и пефектния размер 6.2"
http://www.digitaltrends.com/mobile/huawei-p9-news/
след 2-3 месеца - перфектният phab с перфектния хардуер и пефектния размер 6.2"
http://www.digitaltrends.com/mobile/huawei-p9-news/
На въпроса за камерата - твърдо Мейт7.
Относно Р9 Макс... този телефон ще бъде над 1000 лева.
Относно Р9 Макс... този телефон ще бъде над 1000 лева.
Ако си бил на Айфон най логичния избор е Сонито , иначе ще се качиш от кон на магаре с друг бранд от тези за които се замисляш , Сонито и освен другото което казах най се опълчва на Айфона като дизайн и хубав външен вид ....
Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Сони - дизайн и хубав външен вид? :D Пич, от първата Z серия на Сони до сега, дизайнът си е все същия - правоъгълник. Прилича малко на дъска за рязане. Стига глупости, точно пък сони имат най-дървен дизайн - буквално!
Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Абе пич(bladdy) що не отидеш на очен лекар да те прегледа, ти конус ли предпочиташ да е формата на смартовете след като имаш проблем с правоъгълната такава???? Как да няма разлика в дизайна на Z-серията на Сони? Имах първия модел Z(c6603), сега съм със Z3 и разлика има и при това видима както такава има и при Z5.А за дизайна на Sony като такъв ще ти кажа само едно: когато те са правили дизайн на световно ниво и са били новатори в тази област, майка ти и баща ти не са се познавали, нищо лично, но факт, китайските фирми не съществуваха, за Самсунг никой не знаеше преди 20 години щото са били в 6-та глуха с качеството, LG беше Goldstar с посредствено реноме. Като цяло японските компании нямаха конкуренция с изключение на 2-3 европейски. Разбирам,че си хейтър, но си много неподготвен. Ограмоти се.(no)(no)(no)(no)(no)(no)