Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
За тези пари само Samsung Galaxy Note 4.
Яка камера, чудесен дисплей, хубава изработка.
Всичко е на висота. Има достатъчно РАМ 3 гб и 32 гб хард, карта-памет и т.н.
Яка камера, чудесен дисплей, хубава изработка.
Всичко е на висота. Има достатъчно РАМ 3 гб и 32 гб хард, карта-памет и т.н.
Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
LeTV X900 е сравнително евтин и отлично направен телефон :
http://shop.gizchina.com/letv/letv-le-max-4gb-ram-32gb-rom-silver-375.html
http://shop.gizchina.com/letv/letv-le-max-4gb-ram-32gb-rom-silver-375.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Абе пич, само и единствено преместиха камерата от първата серия да бъде в горния ъгъл на телефона, вместо левитираща из задния панел. http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/Sony-Xperia-Z3-Plus-vs-Xperia-Z2-Z1-Z-735x400.jpg
И сам можеш да се увериш. В момента пишеш някакъв селски коментар просто защото си цял живот роб на Сони. Всички производители си промениха дизайна за последните години, а само Сони продължава да прави тия дъски за рязане със стъклени гръбчета. Какво си се опалил? И най-голямата тъпотия е, че формата на Сони е абсолютно същата дори и при бюджетната серия. Вече М серията я правят като З серията. И по-добре си намери някой сайт за обновяване на глупавите изказвания, че нямаше нито смисъл, нито хумор в твоя коментар. Като си тръгнал да flame-ваш някого, поне го прави както трябва.
И сам можеш да се увериш. В момента пишеш някакъв селски коментар просто защото си цял живот роб на Сони. Всички производители си промениха дизайна за последните години, а само Сони продължава да прави тия дъски за рязане със стъклени гръбчета. Какво си се опалил? И най-голямата тъпотия е, че формата на Сони е абсолютно същата дори и при бюджетната серия. Вече М серията я правят като З серията. И по-добре си намери някой сайт за обновяване на глупавите изказвания, че нямаше нито смисъл, нито хумор в твоя коментар. Като си тръгнал да flame-ваш някого, поне го прави както трябва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Не съм роб нито на Сони нито на Самсунг нито на никоя фирма, но съм обективен не хейтър като теб.Та казваш единствената разлика е, че били преместили камерата горе вляво? Че това малко ли е, някои и това не правят. Не ми казвай,че дизайна е грозен.А сензора според теб м/у Z и Z5 е един и същ, така ли???? А оптиката и тя сигурно, също процесора за обработка на снимките??? Ти M серията на какво искаш да прилича ако не на флагманите им??? Я излез малко навън и се огледай и сравни среден клас автомобил на даден бранд с високия клас на същия бранд и си помисли дали и те с нещо не си приличат!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Знам, че получих доста мнения, а продължавам да задавам въпроси, но доста се обърках, поради големия избор. А какво ви е мнението за телефоните на марката Мейзу?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Мейзу в момента има по мое скромно мнения най бързия телефон в света в серийно производство , 64 гигабайтовата версия на модела Meizu PRO 5 , която е с 4 гб рам , мощен процесор като в Ноут 5 , но с 1080 p резолюция а не 2к , което го прави най бързия и всякъкви игри вървят на масло , камерата е с един от най добрите сензори в момента в най висикия клас , но този телефон да го вземеш от България не е изгодно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
А имаш ли идея откъде е изгодно и как става точно поръчката, защото не съм поръчвал досега.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
http://ru.aliexpress.com/item/Original-Meizu-Pro-5-international-4G-LTE-Mobile-Phone-Exynos-7420-Octa-core-5-7-1920x1080/32557316129.html?ws_ab_test=searchweb201556_3%2Csearchweb201644_3_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62_10007%2Csearchweb201560_1%2Csearchweb1451318400_6149%2Csearchweb1451318411_6450&spm=2114.03010208.3.1.DC4MVo
И аз не съм поръчвал , ще трябва да помолиш някой който е поръчвал , ще ти трябва да се регистрираш в платформата Алиекспрес и да имаш PAY PAL акаунт за превода на парите , това е 64 гб версия която е с 4 гб рам ,... Прочети надолу цялата страница и инфото за модела ..
И аз не съм поръчвал , ще трябва да помолиш някой който е поръчвал , ще ти трябва да се регистрираш в платформата Алиекспрес и да имаш PAY PAL акаунт за превода на парите , това е 64 гб версия която е с 4 гб рам ,... Прочети надолу цялата страница и инфото за модела ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
Това, че те критикувам с отворено мнение, не означава, че те хейтвам, Гошко. Ако отделиш 5 минути да помислиш какви промени бяха наложени на флагманските модели на Самсунг, ХТЦ и ЛГ в периода на първото пускане на Sony Z до ден днешен, то сам ще се убедиш, че Сони най-малко си променя дизайнът. Няма да тръгна да ти описвам всяка фирма какво промени по своите флагмани, защото нещата са прекалено много. И като говорим за дизайн, това е абсолютния външен вид. къде си тръгнал да намесваш оптика, процесора и като цяло хардуера. Тъй като Sony Z5 Premium е последнияте флагман на сони, точно този модел, сравнен с S6 Edge, М9 и G4 и G Flex2... Това Сони има доста да тича, за да ги настигне по критерия - дизайн.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Съвет за избор на телефон с 6 инчов или по-голям дисплей.
И защо Сони да си променя дизайна като това е перфектния дизайн за телефон , продълговат със съвсем леки извивки по краищата , къде да ходят да търсят майка си ... мен по скоро ме озадачава използването на евтини материали на корпуса на новите им модели най вече в средния клас .....