Смартфон до 400лв
Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Приятелка има такова Сони. Камерата не впечатлява с нищо. Имах P9 Lite за няколко дена. Камерата за този клас телефон е отлична, според мен по-добра от тази на XA.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Серията y на хуа,ей не става според мои познати . Изброените от теб не мога да кажа нищо . Ти си решаваш .
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Колега серията а на лен,во не става . Насочи се към по висок клас телефн .
Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Сега видях XA на моята позната. От ноември месец е и дисплея е прегорял. Разбира се на всеки може да се случи, но...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Телефона ще ми трябва най-вече за снимки и фейсбук,инстаграм..! Също така и дизайна да е възможно най-хубав за цената си :)
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Xiaomi redmi 4 Pro е перфектния избор. Взех такъв на баща ми и останах изумен как са се справили китайците - Свременен процесор, достатъчно рам, можеш да го ползваш с 2 карти или една карта+карта памет, голяма батерия, много приличен дисплей, страхотен дизайн (колкото и субективно да е това) и читава камера. А MIUI-то..направо се влюбих в него. Вярно, въпроса с гаранцията е труден, но има и тук търговци го предлагат с 2-годишна такава. Аз лично така го купих за 350 лв. Щом се замислих да си сменя галаксито, смятай.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
И Р9 лайт и ХА ми харесват. Но от това което съм видял Huawei снима по хубаво. P9 лайт беше няколко дни в мен и имам представа. Плю това Про режима му няма нищо общо с постните ръчни настройки на XA.
Re: Смартфон до 400лв
Вземи си една моторола Екс Стайл втора ръка, телефонът е перфектен, даже в момента чака ъпгрейд до андроид 7, всичко му е страхотно, ама наистина всичко...
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Смартфон до 400лв
Еми не знам колко още да разглеждам... Мисля вече, че си набелязах Huawei P9 Lite и това е. Мисля, че това е най-добрия телефон за тази цена и снима най-добре.