Смартфон Правец идва на цена от 169 лв.
http://technews.bg/article-88856.html#.VsYDHa9lNdg
Щях да дам шанс и подкрепя българското за тия пари, ей така за шоуто, ама с тия характеристики, как да се излъже човек... (woo)
Щях да дам шанс и подкрепя българското за тия пари, ей така за шоуто, ама с тия характеристики, как да се излъже човек... (woo)
Факта, че е Български стига за да се купи.
Аз ще си го купя, само защото е Български смарт, дори и да не ми трябва.
Аз ще си го купя, само защото е Български смарт, дори и да не ми трябва.
Re: Смартфон Правец идва на цена от 169 лв.
Да може би е български толкова колкото и леките коли произведени край Ловеч са български. Ние не сме в състояние да произведем консерва с краставици, а говорим за високотехнологичен продукт какъвто е смартфона. Кой го произвежда, къде, с какви компоненти? Или всичко е Made in China, но с BG лого.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Какъв "български" бе хора!
Произведен е в Китай от безименна компания с празно място на корпуса на което клиента да сложи каквато си марка иска.Не се ли научихте?
Произведен е в Китай от безименна компания с празно място на корпуса на което клиента да сложи каквато си марка иска.Не се ли научихте?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Смартфон Правец идва на цена от 169 лв.
Нали, те всички други само в Щатите, Германия и Япония ги правят...
Designed by NoName in Bulgaria, Manufactured in China.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Тотална излагация на уж "интелигентни" форумци (Холон и Киро!
Тоя смартфон няма АБСОЛЮТНО нищо българско в него (изключение търговеца, който ни го пробутва).
Същото така не е удачно да се сравнява с колите, защото поне те се сглобяват от българи в България и има макар и малка частица наше участие.
Някакъв тарикат си купил търговската марка "Правец" и се опитва с китайски боклуци да лови балъци (гледам че някои и се хващат). Преди време същия ни пробутваше и "Български" лаптопи Правец :). Явно имат доста голям бюджет за рекламни статии, което предполага, че доста голям процент от цената на този смартфон е в маркетинг и реалната цена на тоя боклук е доста под 169 лв, като махнем рекламните разходи.
Единственото възможно участие на българи е писането на софта на телефона, но почти на 99% съм сигурен че и той е купен готов.
Доста хейтърско мнение написах, но за съжаление е вярно :|
Тоя смартфон няма АБСОЛЮТНО нищо българско в него (изключение търговеца, който ни го пробутва).
Същото така не е удачно да се сравнява с колите, защото поне те се сглобяват от българи в България и има макар и малка частица наше участие.
Някакъв тарикат си купил търговската марка "Правец" и се опитва с китайски боклуци да лови балъци (гледам че някои и се хващат). Преди време същия ни пробутваше и "Български" лаптопи Правец :). Явно имат доста голям бюджет за рекламни статии, което предполага, че доста голям процент от цената на този смартфон е в маркетинг и реалната цена на тоя боклук е доста под 169 лв, като махнем рекламните разходи.
Единственото възможно участие на българи е писането на софта на телефона, но почти на 99% съм сигурен че и той е купен готов.
Доста хейтърско мнение написах, но за съжаление е вярно :|
Тука енетелигенетни нема - смартфона ше се купува.
Какъв софт да напишат :D? На снимките се вижда че е с андроид. Много им е жалка рекламата, преди обещаваха Правец ОС(да, операционна система) за arm и x86 едновременно. Това си е чиста подигравка с марката Правец от хора които откровено лъжат. Поредните измамници които злоупотребяват с "българското". Great Wall поне ги сглабят в България ако не друго, нищо че са китайци, а не "Правец".
[Quote]Според информацията на интернет страницата устройството ще работи със собствена операционна система "Правец ОС", ще разполага с безплатен офис пакет, процесор на Intel и ще може да работи с редица други платформи като Android, Windows, Solaris и Chrome OS.[/Quote]
[Quote]Според информацията на интернет страницата устройството ще работи със собствена операционна система "Правец ОС", ще разполага с безплатен офис пакет, процесор на Intel и ще може да работи с редица други платформи като Android, Windows, Solaris и Chrome OS.[/Quote]
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Смартфон Правец идва на цена от 169 лв.
Не съм разбрал, че иронизираш. Сори :D
А под собствен софт имам предвид надстройката над андрида, каквато имат почти всички истински производители.
А под собствен софт имам предвид надстройката над андрида, каквато имат почти всички истински производители.