Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Ти си елф, на тебе въобще телефон не ти трябва. Яхвай коня и отлитай към залеза и остави нас непросветените да си купуваме китайски телефони :)
Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Тези дето не са ползвали китайски "пръчки" а само корейски такива, отворете им задните капаци или, които случайно са неотваряеми, кутиите им и вижте там на made in дали пише нещо различно от China. Ако не е Виетнам, дайте и аз да го видя.
Време е да разберете: телефоните ( а и другите неща) се делят на хубави и качествено сглобени, без значение кой и къде ги е правил.
Аз бих си купил телефон произведен, ако ще и да е на остров Тамбукту, сътворен от Петкан, стига да покрива не малките ми изисквания за цялостно качество.
Предполагам, че повечето от вас се притесняват "я.. дали няма да ме помислят за скапаняк" като извадя от джоба си Mi/ Meizu/ Oppo.
Да, тези които не са чували друг производител освен Аpple, Samsung, Sony ще ви вземат и за бедняци и може снизходително да ви се усмихнат.
Преодолейте комплекса и си купувайте хубави неща без оглед на brand-a им.
Време е да разберете: телефоните ( а и другите неща) се делят на хубави и качествено сглобени, без значение кой и къде ги е правил.
Аз бих си купил телефон произведен, ако ще и да е на остров Тамбукту, сътворен от Петкан, стига да покрива не малките ми изисквания за цялостно качество.
Предполагам, че повечето от вас се притесняват "я.. дали няма да ме помислят за скапаняк" като извадя от джоба си Mi/ Meizu/ Oppo.
Да, тези които не са чували друг производител освен Аpple, Samsung, Sony ще ви вземат и за бедняци и може снизходително да ви се усмихнат.
Преодолейте комплекса и си купувайте хубави неща без оглед на brand-a им.
Re: Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
[Quote]Предполагам, че повечето от вас се притесняват "я.. дали няма да ме помислят за скапаняк" като извадя от джоба си Mi/ Meizu/ Oppo.
Преодолейте комплекса и си купувайте хубави неща без оглед на brand-a им.[/Quote]
(yes) (yes) (yes)
Преодолейте комплекса и си купувайте хубави неща без оглед на brand-a им.[/Quote]
(yes) (yes) (yes)
Вижте брат ми какъв Китайски телефон си купи,страхотни характеристики на разумна цена- http://ru.aliexpress.com/item/Big-promotion-new-MAXON-MX-X3-Smartphone-MTK6589T-Quad-Core-2GB-16GB-13-0MP-back-camera/32275635365.html?recommendVersion=1 (yes)
Той, че е евтин, евтин е и.. до там.
Точно такива телефони олицетворяват думата "китайски" и от там повечето хора слагат всички други сериозни производители в един кюп с тези.
Съответно теми като тази са пълни с негативизъм към всички китайски производители.
Не винаги по-големите цифрички в характеристиките означават "голяма работа" Напротив по-добре по-малко хардуер, но качествен и напаснат.
Точно такива телефони олицетворяват думата "китайски" и от там повечето хора слагат всички други сериозни производители в един кюп с тези.
Съответно теми като тази са пълни с негативизъм към всички китайски производители.
Не винаги по-големите цифрички в характеристиките означават "голяма работа" Напротив по-добре по-малко хардуер, но качествен и напаснат.
А "сериозните" производители какво предлагат в ниския (ценови) клас, което да става за нещо (Особено сравнено с китайските конкуренти)? Далеч по-зле са от китайците (А така или иначе пак са произведени в Китай, както отбелязаха). Дори масово и в средния клас е същото положението (А тази година и във високите класове дотук са пълна скръб).
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
От всичките хуйвей са най-напред.Глобул си смениха оборудването с такива.
Не само те, бтк и мобилтел също ги ползват. Например който има iptv-то на бтк - то той е с huawei приемник. Пак на бтк - който ползва лан нет тях - рутера (за целия вход, кооперация) е huawei. Мобилтел също предоставят крайни у-ва на huawei (ont-то). Но всичко това са само примери за оборудване, което реално няма как да купим, а моб. телефони са друга ракия.
Фактора за емблемата е от изключително значение. Не случайно TCL купиха бранда alcatel one touch или брандове на бившият palm (pixi).
Фактора за емблемата е от изключително значение. Не случайно TCL купиха бранда alcatel one touch или брандове на бившият palm (pixi).
[Quote]rumbo:
...отворете им задните капаци или, които случайно са неотваряеми, кутиите им и вижте там на made in дали пише нещо различно от China. Ако не е Виетнам, дайте и аз да го видя.[/Quote]
На стария Galaxy S (I9000) пишеше Made in Korea и на телефона и на батерията също.
На S4-ката (I9505):
...отворете им задните капаци или, които случайно са неотваряеми, кутиите им и вижте там на made in дали пише нещо различно от China. Ако не е Виетнам, дайте и аз да го видя.[/Quote]
На стария Galaxy S (I9000) пишеше Made in Korea и на телефона и на батерията също.
На S4-ката (I9505):
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Може би леново/ксиаоми/уан плюс уан нещо такова би изглеждала моята класация!