Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Ванка, не се набутвай да си купуваш. Намери някой познат да ти услужи. Стават всякакви : кварцова лампа за тен, една минута в солариума, UV лампа за проверка на банкноти и т.н. Фокуса е приложим само на нови телефони, защото екраните се ламинират с прозрачно лепило, което се активира с UV лъчи. След седмица-две лепилото стяга от светлината на самия екран.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Не са ме прецакали със втората батерия от този търговец съм купил около 20-30 батерий,батерията съм я разглабял да се уверя какви са батерийте и са оригинал в началото батерийте бяха LG след това почнаха да слагат и Samsung а сега вече и Panasnic и LISHEN със LG Power Banka зарежда най добре но със Lishen и Panasonik не е така просто качеството на продукта е друго а това е отговора от Xioami на който им писах “Adopt original custom batteries from LG, Samsung and other international top batteries supplier”, http://i.imgur.com/b8cYIbO.jpg относно дисплейте това не е еденичен случай само при мен доста се оплакват от появата на тези жълти петна защо не ми се случи при Mi2S или пък при Lenovo Vibe Z2 Pro?
Re: Re: Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
[Quote]Моят Ноут 4:
Произведен във Виетнам(не сглобен). Батерията в Корея.
Дали няма разлика между китайче и корейче?!
[/Quote]
Пред теб въпроса трябва да стои:
Кое е по-хубаво китайско или виетнамско:D
Скоро моделите на Самсунг произведени в Китай ще станат апокрифни и ще се ценят както сега корейските. Когато си изнесат производството във Виетнам и Индия ще се радвате на китайски телефони ;).
Сега по темата:
Тази година ползвах паралелно Note 4 и Sony Z3. По моя преценка и за моите нужди Сонито е по-добрия телефон.
Продадох нот-а и понеже обичам да имам по 2 телефона си взех...Meizu MX4.
Та сега си ползвам и меизу-то и все по-малко сонито.
Не казвам, че меизу е по-хубаво, но ми е по-интересно с по-различното си иновативното управление.
А колко Meizu е по-китайско от Sony Z3, при условие че и 2-та са сглобени в Китай. Или колко по-лошо трябва да е като отделните им основни компоненти са със съизмеримо качество:
-2-та имат абсолютно един и същи сензор на камерата - Sony IMX220 20,7 мп
-дисплея на Meizu е произведен от Sharp.
-Батериите и на 2-та са по 3100 ма/ч (вярно тази на сони откарва повече)
- дисплея на меизу е малко по-голям, а е събран в по-малък корпус
И така както писах по-горе - няма значение къде и от кого е направено едно нещо, важното е да е качествено
Произведен във Виетнам(не сглобен). Батерията в Корея.
Дали няма разлика между китайче и корейче?!
[/Quote]
Пред теб въпроса трябва да стои:
Кое е по-хубаво китайско или виетнамско:D
Скоро моделите на Самсунг произведени в Китай ще станат апокрифни и ще се ценят както сега корейските. Когато си изнесат производството във Виетнам и Индия ще се радвате на китайски телефони ;).
Сега по темата:
Тази година ползвах паралелно Note 4 и Sony Z3. По моя преценка и за моите нужди Сонито е по-добрия телефон.
Продадох нот-а и понеже обичам да имам по 2 телефона си взех...Meizu MX4.
Та сега си ползвам и меизу-то и все по-малко сонито.
Не казвам, че меизу е по-хубаво, но ми е по-интересно с по-различното си иновативното управление.
А колко Meizu е по-китайско от Sony Z3, при условие че и 2-та са сглобени в Китай. Или колко по-лошо трябва да е като отделните им основни компоненти са със съизмеримо качество:
-2-та имат абсолютно един и същи сензор на камерата - Sony IMX220 20,7 мп
-дисплея на Meizu е произведен от Sharp.
-Батериите и на 2-та са по 3100 ма/ч (вярно тази на сони откарва повече)
- дисплея на меизу е малко по-голям, а е събран в по-малък корпус
И така както писах по-горе - няма значение къде и от кого е направено едно нещо, важното е да е качествено
Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Нова марка "Динг-Данг", опс Динг-Динг
https://youtu.be/pjrcgI15NyE
:)
https://youtu.be/pjrcgI15NyE
:)
Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Този обаче не е китайски ;)
От Малайзия е :)
От Малайзия е :)
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Днес видях един интересен телефон имитация на Верту. Много добра изработка, прахо- и водо- устойчив. Жалко, че е само с 1гб РАМ. При игри доста грее. Doogee Titans 2
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Аз съм фен на телефоните от Китай, не на конкретна марка, а по-скоро ровя в нета и избирам най-доброто което мога да намеря в даден ценови клас. За информация освен предоставеното от производителя като параметри много разчитам на потребителските мнения по форумите. За Коледа купих на сина ми ZOPO 3X, а от 2 седмици притежавам Jiayu S3 (Advanced). Мога смело да кажа, че тук не мога да купя нищо "марково", което да доближава параметрите на тези телефони при подобна стойност (до 450лв.).
Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
[Quote]За Коледа купих на сина ми ZOPO 3X, а от 2 седмици притежавам Jiayu S3 (Advanced). Мога смело да кажа, че тук не мога да купя нищо "марково", което да доближава параметрите на тези телефони при подобна стойност (до 450лв.).[/Quote]
Да си го ползваш със здраве. И аз ползвам JiaYu точно една година вече, оня ден поръчах едно бюджетно JiaYu F1 на приятел, за който не е важно, какво, как и колко, а да му върши съответната работа и да "не е телевизор" и ако мога да те допълня - не само JiaYu, но и други китайски телефони удрят по параметри "марковите" и в по-ниския клас.(yes)
Да си го ползваш със здраве. И аз ползвам JiaYu точно една година вече, оня ден поръчах едно бюджетно JiaYu F1 на приятел, за който не е важно, какво, как и колко, а да му върши съответната работа и да "не е телевизор" и ако мога да те допълня - не само JiaYu, но и други китайски телефони удрят по параметри "марковите" и в по-ниския клас.(yes)
Huawei Ascend Mate 7