Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Не бих си купил китайски телефон.
Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Защо така? Аз пък бих пробвал нещо нестандартно, даже се замислям за Xiaomi Mi Note.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Не отричам техните качества. Сигурно са хубави телефони. One Plus 2 ще е яка машинка. Просто не е за мен.
Re: Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Нека някой който има oneplus one, да каже как е?
Аз съм чувал само добри неща.
Играл съм с малко с телефона, много добра изработка, а и за тези пари, защо да не си го купиш.
Аз съм чувал само добри неща.
Играл съм с малко с телефона, много добра изработка, а и за тези пари, защо да не си го купиш.
Не бих си взел пръчколяк на килограм. Тия китайци правят страхотни реплики...и реплики на репликите.:D
Признавам само две компании от джаганайците: Huawei и Lenovo. Разгледах го това Z Pro 2, а ми страхотен е. Барнали са го наистина. От Huawei ми харесват P6 и най-вече P7.
Признавам само две компании от джаганайците: Huawei и Lenovo. Разгледах го това Z Pro 2, а ми страхотен е. Барнали са го наистина. От Huawei ми харесват P6 и най-вече P7.
Samsung GALAXY S22 Ultra
от китайските бих си избрал iphone
Аз преди година си купих китайски телефон. Имах проблеми с него най-вече в софтуерно отношение. След смяна на РОМ-а нещата се подобриха. Сега изчаквам да пуснат Xiaomi RedMi 2 с 2 Гб РАМ и 16 Гб вградена. Иначе друг китаец който ми направи впечатление е Elephone P5000, който струва около 240 долара, а миналата седмица се намираше и за 180 долара. Та Елефона е с над 5000 mA/h батерия,2 Гб РАМ,16 Гб вградена, слот за допълнителна карта, Full HD дисплей, сменяема батерия и т.н. Като цяло има много добри китайчета, но има и още повече боклуци :)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Телефон на коя китайска компания бихте използвали?
Не бих си взел. И все пак oppo i lenovo имат интересви модели . Но пък lenovo p70 като параметри хардуер изглеждаше супер а се оказа проблемен модел .
Всеки си решава за себе си . Разнообразието е плюс.
Всеки си решава за себе си . Разнообразието е плюс.
Не съм богат, че да си купувам евтино (китайски пръчки).
Корейската пластмаса ми върши работа още и след време като я сменя със сигурност ще е нещо марково, а не китайско с неизвестни и нечувани имена.
Корейската пластмаса ми върши работа още и след време като я сменя със сигурност ще е нещо марково, а не китайско с неизвестни и нечувани имена.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Само Xiaomi, всичко друго е боклук!