Телефон с добра камера?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Вито » 04 май 2016, 23:23

Всъщност G4, V10 и G5 са с еднакви сензори.

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Мнение от dxv_pro » 05 май 2016, 01:10

И на мен V10 най-ми харесва, но е добре да се знае, че има често срещан софтуерен проблем със звука (сам си намаля силата на звука). Иначе както каза колегата, г4,г5 и в10 са с еднакви камери. Въпроса опира до бюджет и предпочитан размер, като според мен, г4 е най-евтиния и най-разумен вариант в момента :)

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Вито » 05 май 2016, 08:35

А с кожените капаци и най-красив, лично мнение. Недостатък е пластмасовата лайсна, но разликата с V10 е 200-300 лв. Плюс това виждам, че жена е пуснала темата. Г4 ще е по-удобен в ръка, V10 идва по-солиден.

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Телефон с добра камера?

Мнение от abando » 05 май 2016, 12:12

Между тези 4-те съм за G4 заради доброто съотношение качество / цена / камерка.
Иначе за Iphone 6s ако факторите цена и смотан дизайн не са в уравнението.

Според мен в този ценови клас Nexus 5X е по-доброто предложение за камерка - цената е около 500лв нов

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Телефон с добра камера?

Мнение от СтенлиРойс » 05 май 2016, 16:58

Ако имаш финансови възможности си вземи note 5 или изчакай note 6.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 05 май 2016, 19:36

iPhone 6S (дори Plus версията е още по-добра). Снимките винаги са на супер ниво. Затова е оценен като най-добрата камера (за надеждност). 99 от 100 снимки са точно както трябва. Видеото с Плюс версията е най-доброто на пазара при мобилните телефони (за стабилизацията). Ако искаш андроид, аз Г4 не бих взел, тука ти дават акъл за него, но има един МНОГО често срещан проблем: Bootloop, демек рестартира се постоянно и трябва да го връщаш за ремонт/замяна и не се знае дали следващия няма да е така. Там е на тото, че е супер телефон е истина, но е игра на покер, дали няма да ти се падне кофти бройка. V10 е по-добрия избор, вече е 890лв горе долу в интернет, със 200лв огре Г4 но ще си спестиш възможно главоболие. Галакситата от 6 нагоре са супер камери. Ако си на бюджет 6 или 6 Едж ще ти свърши страхотна работа, поне от към снимки, видеото там е доста желирано. Ако имаш повече пари С7 или С7 едж са най-доброто на пазара. По-добра камера с Андроид няма, Г5 също е много добър, но имаш по-малка батерия. Аз бих изчакал за Ноут 6 или Айфон 7 (щом се замисляш за Айфон, ще дадеш след някой друг месец същите пари като сега, но 100% за по-добър телефон и по-добра камера.). Ако ти трябва на момента телефон Айфон 6 Плюс или Галакси 6/7/едж. Иди на място в Теленор или Мтел разгледай ги двата, коя операционна система ти е по на сърце и взимай единия, който и да избереш, няма да съжаляваш. Аз ползвам Айфон, но ако сега трябваше да избирам, бих взел Самсунг Галакси С7/едж (Нещо Айфона ми стана скучен).
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Вито » 05 май 2016, 19:54

Всеки телефон е с две години гаранция. Всеки телефон може да се строши. Г4 има такъв проблем още повече официално обявен от компанията и всеки ползвал гаранцията си е доволен от сервиза. Аз нямам такъв проблем. То винаги си е игра на покер. Вземаш си айфона излизаш от офиса изпускаш го и му пръскаш дисплея на парчета...
Колко секунди има затвор камерата на 6s? G4 е с f 1.8 срещу f 2.2 на айфона, сензорът на g4 e 1/2.6 срещу 1/3 на 6s, g4 e с лазерен фокус. Да не говорим, че g4 снима raw... Ако тези неща не ти говорят нищо, няма какво повече да обяснявам. :)

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от sladyrko » 05 май 2016, 20:18

А ти ако вярваш винаги на цифрички, няма какво повече да говориш :)
Защо да играе покер, с нещо обявено от самата фирма, че е масов проблем, като може да си го спести. Има толкова добри телефони, защо да взима възможно най-дефектния модел?
Я снимаш видео с него Г4, после гледаш 1 минута и те хваща морска болест от това желе. Снимките с нищо не превъзхождат останалите телефони. Добри са, но нищо специално. И не разбирам защо взлизаш в ролята на адвокат. Изказах лично мнение, дадах и факти за него. Не набутвайте хората напразно, особенно при толкова голям избор на телефони.

П.С: Твоя още няма проблем, може и никога да няма, но си наясно, че утре може да се събудиш и телефона да е за сервиз нали? Или като ъпдейтнеш до М... Защо постоянно да се чуди, ще се развали ли, няма ли. Всички телефони може да се развалят в даден момент, но с тоя модел, си знаеш, че всеки един момент може да изгърмиш.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?

Мнение от Вито » 05 май 2016, 20:42

Дай данни колко бройки от произведените са дефектни, ако нямаш, всичко остава в сферата на лични предположения. Абсолютно всеки телефон може да се повреди.
Относно камерите ето ти ревю на един Айфон фен, сам си направи изводите! ;) https://photographylife.com/reviews/lg-g4-camera
Точно малките цифрички оказват голяма роля в качеството на снимките. На никой не съм адвокат, споделяме мнения, и точно камерата на G4 е класи над айфона. Когато с твоя Айфон направиш това https://postimg.org/image/pkuc7o8ap/full/ ще почерпя лично :)
В крайна сметка авторът на темата изчезна... :D

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Мнение от muamamu1 » 05 май 2016, 20:50

G4/5 имат малко повече функции откъм камера и не насищат толкова ненужно цветовете. При Samsung всичко е звук и светлина, шоу да има, ама липсва реална мисъл. Очаквах много от камерата на S7, а се окяза, че не представиха кой знае колко повече от миналата година в това отношение. Втората камера на G5 върши много повече работа от малко по-големия сензор на S7, например. Освен това, Note 5 е неоправдано скъп.

Отговори